PTCGeneration (SCAM)

Başlatan gokovic, 15 Aralık 2012, 17:52:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Alıntı yapılan: ikose - 10 Şubat 2013, 22:43:23
Diyosun  ???
bende senden şüphelenmeye başlamıştım  8)
Özrünüz kabul edilmiştir. :P

ikose

Alıntı yapılan: Arshi - 10 Şubat 2013, 22:48:20
Özrünüz kabul edilmiştir. :P
Ben halaaa senden şüpheleniyorum amaaa  :g

arshi

Ben de ödeme limitine gelmiştim ama henüz ödeme istemedim, bu beni masum yapar. :P Yanlış hatırlamıyorsam elisa hocam da ödeme istemişti.. Olağan şüpheliler seninle birlikte 3 etti böylece (a) Size bol şans :D

ikose

Alıntı yapılan: Arshi - 10 Şubat 2013, 23:41:06
Ben de ödeme limitine gelmiştim ama henüz ödeme istemedim, bu beni masum yapar. :P Yanlış hatırlamıyorsam elisa hocam da ödeme istemişti.. Olağan şüpheliler seninle birlikte 3 etti böylece (a) Size bol şans :D
Olağan Şüphelileri seyrettim..  (p)
Filmin sonu tamemen herkesin masum sandığı kişi , asıl şüphelenilmesi gereken kişi çıkıyordu..  ;)
Bu durumda..  sen ... asıl şüpheli oluyorsun..  ;)  :y

arshi

Ayıp ayıp, belki filmi izlemeyenler var, sonunu söyleyip niye milletin hayalleriyle oynuyorsun. :n
Sen batırmışsın işte siteyi de, kayzer soze sensin.

ikose

Alıntı yapılan: Arshi - 10 Şubat 2013, 23:50:13
Ayıp ayıp, belki filmi izlemeyenler var, sonunu söyleyip niye milletin hayalleriyle oynuyorsun. :n
Sen batırmışsın işte siteyi de, kayzer soze sensin.
Ben ancak  David Kujan olabilirim   8)
Bir rivayate göre unutkanmışsın bu kimdi boşuna düşünme ( soruşturmayı yürüten ajan)  :g

arshi

Yanlış istihbarat almışsın, benim hafızam <a href="http://i.imgur.com/6Tf3E61.jpg">iki dedebayt</a>. Hiçbir şeyi unutmam.

sicher

sonuç olarak siteye hiç tık yapmayalım mı o kadar da tıklama yapmıstım ya gen grubuna sonradan sonraya guvenmemeye baslamıstım belki buna bişey olmaz diyordum neyse hayırlısı

abcb

Adminin Ems forumunda gelen şikayetlere verdiği cevabı buldum, sürekli bakmama rağmen hala hiçbir scam listesinde gen grubu sitelerinin adı geçmiyor, tıklamaya devam edelimmi, ben bir süredir tıklamayı bırakmıştım
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
of course we still pay you.
no need to worry. limited time for me for online since big damage because of the flood.
just be patient, we start pay again.

"At least 20 people were killed last week by the floods, which forced 40,000 people from their homes and were the worst to hit the capital since 2007"
if i count from 20 people, i stop to pay you. ok? 
payment only will done for member who still believe in us. anyone who make negative thread, appologize, i can't process your PO. thanks

gokovic

Bu durumda napsak bilemedim. Bende en azından 2-3 reklamına tıklayıp bırakıyodum son gunlerde.
Ama sitesindeki reklamlar bile guncel deigl. aynı reklamlar donuyor hala.sambux gibi.