PTCGeneration (SCAM)

Başlatan gokovic, 15 Aralık 2012, 17:52:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: abcb - 02 Ocak 2013, 00:41:16
Gen sitelerinin hepsinin min ödemesi zaten 4 dolar ve ödemelerini de sorunsuz yapıyor Gokovic
4 doları alınca güzel bir şekilde kulaklarını çınlatırız  :D

Teşekkürler.  :g :g :g ($)

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Ocak 2013, 00:44:13
Sen bırakana kadar tıklarım ben.. bana farketmez :)
Ödeme ile ilgilenmiyorum sonuçta.. 20$ da olsa farketmez :)

Saolsın hocam desteklr için.  (a)

hakanatik01

Bende tıklamaya başladım bugün bakalım bir siteyi gözden çıkarıcak gibiyim listemdem:)
yeterli ref sayında varsa üyelik bile alınabilir gibi geldi 10$ mış ref geliride %50'ye çıkıyor  :) kiralık refin varsa burda da AVG'leri yazarsan memnun olurum karar veremedim alsammı almasammı :)

gokovic

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Ocak 2013, 12:30:31
Bende tıklamaya başladım bugün bakalım bir siteyi gözden çıkarıcak gibiyim listemdem:)
yeterli ref sayında varsa üyelik bile alınabilir gibi geldi 10$ mış ref geliride %50'ye çıkıyor  :) kiralık refin varsa burda da AVG'leri yazarsan memnun olurum karar veremedim alsammı almasammı :)

Kardeşim bende şimdi onun tablosuna bakıyodum :) Tam hesap yapamadım yani. RR yok bende şuan. 13 tane DR var. 10 tanesi aktif. (Saoslun çoğu bizim siteden destekleyenler). %50 ye çıkarsa iyi kar ederim sankim diyorum ama tam işin içinden çıkamadım.

gokovic

Arkadaşlar 10$ upgrade alsam. 10 aktif DR ile kazancım ne olur bi fikriniz varmı.

hakanatik01

11 olmadık mı bende geldim :P bu zamana kadar ki ref kazanclarını da yazarsan daha çok fikir sahibi olabilrler cevap yazacak olanlar :)

ikose

Günlük ref. tıklarının  sadece 4 ünden kazanç sağlıyorsun %10
1 DR %10 = 0,004
10 DR % 10 = 0,04 günlük x 30 =1,20$

10usd üyelik yükseltme %50 DR kazancı
1DR %50 = 0,02
10dr %50 = 0,20 x 30 = 6$ kazancın olur..
yani 10 rf ile yatırdığın 10usdyi bile kazanamazsın malesef..

tolgacan86

Yada konuya bir upgrade tablosu ekle (hem kural gereği ;) ) oradaki değerlere göre yorum yaparıs ;)

Edit: Değerli Modum halletmiş :)

hakanatik01

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 02 Ocak 2013, 13:22:47
Yada konuya bir upgrade tablosu ekle (hem kural gereği ;) ) oradaki değerlere göre yorum yaparıs ;)
Tablo ekli genel modum :) sende gözükmüyor oalbilir belki tarayıcıdan ötürü

tolgacan86

Haa pardon ya.. Bu Meb'in interneti yokmu herşey yasaklı arkadaş.. Forumuda yasaklayacaklar diye korkuyorum..