PTCGeneration (SCAM)

Başlatan gokovic, 15 Aralık 2012, 17:52:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: enderege - 16 Aralık 2012, 22:53:12
Ya bu site abartılı bence gokovic. Üyelik falan alma. 0.09$ günlük çok büyük bir rakam standart üye kazancı için. Bu rakamı ödemez bu site.  >Ödeme limitine ne kadar zamanda gelirsin ona göre bir hesap yap.

2. gün bugun hocam 0.2130 var içerde. ref kazancı cok dusuk suan. ama dediğin gibi gunluk getirisi diger yerlere gore yuksek.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 16 Aralık 2012, 22:53:12
Ya bu site abartılı bence gokovic. Üyelik falan alma. 0.09$ günlük çok büyük bir rakam standart üye kazancı için. Bu rakamı ödemez bu site.  >Ödeme limitine ne kadar zamanda gelirsin ona göre bir hesap yap.

Yaa var ya. bak siteler çoğaldı ya , adam eksiltiyo :D :D :D .... 230 a kaç kaldı ? :D
Bırak abi yaa.. adam yatırımsız alabiliyorsa alsın işte.... Destekle ne gelirse o...

Gokovic, şaka bir yana, enderege haklı.. rakamlar biraz fazla geldi bana da.
DR lerle alabildiğini al, gerisine karışma bence ;)

Günlük gelirini not al burada paylaş istersen. Günde şu kadar ( xx benim tıklarım, yy DR lerden gelen gibi)

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Aralık 2012, 23:39:39
Yaa var ya. bak siteler çoğaldı ya , adam eksiltiyo :D :D :D .... 230 a kaç kaldı ? :D
Bırak abi yaa.. adam yatırımsız alabiliyorsa alsın işte.... Destekle ne gelirse o...

Gokovic, şaka bir yana, enderege haklı.. rakamlar biraz fazla geldi bana da.
DR lerle alabildiğini al, gerisine karışma bence ;)

Günlük gelirini not al burada paylaş istersen. Günde şu kadar ( xx benim tıklarım, yy DR lerden gelen gibi)

:):):):)
Tamam ustad takip ediyorum suan dediginiz gibi biraz abarti kazanc. yarın paylaşırım gunluk geliri. ama dr ler çok az geliyor gercktn.

ikose

Alıntı yapılan: gokovic - 17 Aralık 2012, 00:13:35
:):):):)
Tamam ustad takip ediyorum suan dediginiz gibi biraz abarti kazanc. yarın paylaşırım gunluk geliri. ama dr ler çok az geliyor gercktn.
Site gen Grubunun 4.sitesi Gökhan
onun için abartı diye düşünme
çünki 3 sitesinde günlük kazanç 0,08 in altına düşmüyor ve ben bu grubunun her sitesinden
en az 1-2  hatta ilk sitesinden 4 ödeme aldım..

gokovic

Alıntı yapılan: ikose - 17 Aralık 2012, 16:41:46
Site gen Grubunun 4.sitesi Gökhan
onun için abartı diye düşünme
çünki 3 sitesinde günlük kazanç 0,08 in altına düşmüyor ve ben bu grubunun her sitesinden
en az 1-2  hatta ilk sitesinden 4 ödeme aldım..

Dikkatimnden kaçmış. :y bilgi için teşekkürler ozaman durumlar fena değil diyeilbirz. istatikleri paylaşayım bende.

gokovic

Sitede 4. gün fakat DR gelirleri açısından 3. gün snaırım. İstatislikleri paylaşayım. Durum fena sayılmaz. yatırım yapmak mantıklı olaiblirmi henuz çözemedim.

Gunluk ortalama şuan 0.1 den fazla geliyor diyebilirz.

ElisaMcCline

Toplam 5 bitmiş günün ortalamasıyla hesap yaparız ;)

Metilli

Direk ref gelirleri çok çok düşük değil mi sizce de?

gokovic

Evet yaw. Günlük kendi kazancım iyi ama DR gelirleri çok düşük. bi orantısızlık var sankim.
ama proflara ve foruma batım odeme yapiyor gibi.

bekeli

@gokovic,

Site gen grubuna ait. Gen grubu ödeme yapıyor.
@ikose tüm sitelerine üyeydi herhalde. O da ödemeler aldı.
Ben newgenbux'a üyeyim. Ben de ödeme aldım.
Tek sıkıntı şu ki çok geç ödüyor. 17 gnde gelmişti en son ödeme.
Normalde ben de Newgenbux'ta premium alıcaktım şu anda indirim var yıllığı 7.5 dolara. Ama geç ödemesinden dolayı tam karar veremedim.

Demek istediğim ödemeni alırsın ancak yine de kar-zarar hesabını iyi yap. Biraz gözlemle. Ona göre karar verirsin. Bide şu var. Çok fazla sitesi oldu. Buda istenmedik bir durum. Bu yüzden yüksek miktarlarda yatırım yapma derim ben..