Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Ticket atmıştım. Cevap olarak kiralık reflerin gerçek insanlar olduğunu ve onlar üzerinde kontrollerinin olmadığını söylemiş. Recycle tavsiye ediyormuş. Recycle'ın nasıl yapılacağını anlatmış. Güldüm. Sinirdem güldüm. Cevap atacaktım ama anladımki yine benzer şeylerle geçiştirecekler.

Bildiğin kaliteli yalan söylüyorlar. Diyecek söz yok. Neyse her zaman kar yapacak değiliz ya di mi  (d)
Kiralık refler de gerçek kişilermiş zaten. 400 kişinin çoğunluğu aynı anda tıklamayı bırakıyor demek ki..

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Mart 2013, 22:50:24
Ticket atmıştım. Cevap olarak kiralık reflerin gerçek insanlar olduğunu ve onlar üzerinde kontrollerinin olmadığını söylemiş. Recycle tavsiye ediyormuş. Recycle'ın nasıl yapılacağını anlatmış. Güldüm. Sinirdem güldüm. Cevap atacaktım ama anladımki yine benzer şeylerle geçiştirecekler.

Bildiğin kaliteli yalan söylüyorlar. Diyecek söz yok. Neyse her zaman kar yapacak değiliz ya di mi  (d)
Kiralık refler de gerçek kişilermiş zaten. 400 kişinin çoğunluğu aynı anda tıklamayı bırakıyor demek ki..

Her zamanki basma kalıp cevaplar işte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Mart 2013, 22:50:24

Senin refler akraba herhalde bu hafta büyük büyük dedeleri ölmüş topluca cenaze işleeri ile uğraşmışlar

enderege

Az önce bir hesap yaptım aylık ortalama  1.12 AVG almışım.

FilmsizKalma

ElisaMcCline

Son 2 gün.. ( bugun de aynı tempoda başladı ve gidiyor.. max 0,75 bitebilir)

2012/03/11 - 500 RR -  349 click - AVG: 0,70 :n
2012/03/10 - 500 RR -  327 click - AVG: 0,65 :n

Ve genel olarak düşünşün başladığı günden itibaren:

2012/03/09 - 500 RR -  274 click - AVG: 0,55 :n
2012/03/08 - 500 RR -  178 click - AVG: 0,36 (d) (d) (d)
2012/03/07 - 500 RR -  169 click - AVG: 0,34 (d) (d) (d)
2012/03/06 - 500 RR -  307 click - AVG: 0,61 :n
2012/03/05 - 500 RR -  464 click - AVG: 0,93

abcb

Hocam şu sürüngenlere laf etmeyim diyorum da tutamıyorum kendimi  (d)
3 Mart'ta avg'niz 1,37
Nasıl bir dengesizliktir bu
4 günde avg 1,37'den 0,34'e düşermi  (d)

Sizin kimi telefonla aramanız gerekiyor Hocam, arayın da ayaklarını denk alsın şu sürüngenler  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 12 Mart 2013, 14:33:40
Hocam şu sürüngenlere laf etmeyim diyorum da tutamıyorum kendimi  (d)
3 Mart'ta avg'niz 1,37
Nasıl bir dengesizliktir bu
4 günde avg 1,37'den 0,34'e düşermi  (d)

Sizin kimi telefonla aramanız gerekiyor Hocam, arayın da ayaklarını denk alsın şu sürüngenler  :g

Yapacak birşey yok,, birileri yukarı, birileri aşağı, sonra yer değiştir vs... ortaya karışıkla çözebilmiş demekki admin avg kontrolünü :)

abcb

Malesef Hocam, yapacak birşey yok, yuh demekten başka  (d)
Umarım hiçbiriniz refleriniz yüzünden zarar etmezsiniz :)