Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Standartlar için ref ücreti (250 refe kadar)= 0,20$ ---> Kâr/zarar AVG = 1,34 hesap bu :) ama zaten denemek isteyen 100'ref kiralamalı der ustalar 3 refle falan kar etmek gerçekten zor getirdikleri kar payıda zaten giderken/bırakırken uçup gidiyor elde pek birşey kalmıyor :)

Lelouch

Zaten denemek için 6 tane kiraladım.Yakında yatırım yaparım. (spk)

edit:Önemli birşey olmadığı sürece kalın puntolarla yazmamamaya dikkat edelim ;)

Lelouch

Bu arada yatırım yapacağım ama site kararı veremiyorum.Ref avgleri ojooo'da daha iyi diyorlar.Ayrıca acaba goldena yükseltmelimiyim?Düşer diyorlar avg değerleri.

edit:Önemli birşey olmadığı sürece kalın puntolarla yazmamamaya dikkat edelim ;)

hakanatik01

Diyenlere sormak lazım derim o zaman bende :) diyen kim oda önemli ? Bu alnın anlamıda o burayı incelerseniz alıp almamaya kendiniz karar vereceksiniz alın deriz biz kötü oluruz ,almayın deriz gene biz kötü oluruz o yüzden istatistikler paylaşılıyor sizde üzülmeyeceğiniz miktarla girip denemek isterseniz bu alanı inceleyip bir karara varabilirsiniz;Kötü çıkanlarda var iyi çıkanlarda şans ,kısmet RR durumu;

Lelouch

Tamam hocam kalın puntoyla yazmam. :) Bu arada diyenler ise sağdan soldan gördüğüm forumdaki kişiler.Herhalde ben Probux'a yatırım yapayım. :y

hakanatik01

İşte yatırım yap/yapma dememiz doğru olmuyor o yüzden buradaki kimse yatırım yapın demiyor kendi istatsitiklerini paylaşıyor ona göre herkes bir yol çiziyor golden alıp çok zarar edende oldu aramızda ama aksine çok kar edenlerde var :) Hatta golden olmadan çok iyi kar edenlerde şans oldumu oluyor :P :D

ElisaMcCline

2014/04/18 - 700 RR  -> 872 tık -> 1.25 AVG -> gelir: +8,72$ net kazanç: +3,58$ :y
2014/04/19 - 700 RR  -> 882 tık -> 1.26 AVG -> gelir: +8,82$ net kazanç: +3,68$ :y

aydyar13

Günde 700-800 reften kaçı oto değişiyor sizde ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 20 Nisan 2014, 23:58:49
Günde 700-800 reften kaçı oto değişiyor sizde ?

Hiç biri. Çünki bırakmıyorum. Ama ortada ciddi bir recycle da yok.
3-4 günde 1 tane falan 13 gündür tıklamayan geliyor. Ben de autorecycle ile gelen refler zaten çok sorunlu gördüğüm için kendim recycle ediyorum.
Ayda toplasan 10 RR yapmaz yaptığım recycle.

bu benim düşüncem ve izlediğim yok, belki de hiç gerek yoktur yapmaya, autorecycle da aynıdır.

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Nisan 2014, 00:09:35
Hiç biri. Çünki bırakmıyorum. Ama ortada ciddi bir recycle da yok.
3-4 günde 1 tane falan 13 gündür tıklamayan geliyor. Ben de autorecycle ile gelen refler zaten çok sorunlu gördüğüm için kendim recycle ediyorum.
Ayda toplasan 10 RR yapmaz yaptığım recycle.

bu benim düşüncem ve izlediğim yok, belki de hiç gerek yoktur yapmaya, autorecycle da aynıdır.

2 gün önce 50 refin süresi doldu uzatmadım hiç birini yeni refte kiralamadım. 350 refle bugün son zamanların en çok tıkı geliyor. 28 ref de oto değişmiş çok geldi bana ama hiçbiri tıklamamış şimdi ona baktım değişik şeyler oluyor salım hepsini en iyisini yavaş yavaş