Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Aralık 2012, 00:26:07
Doğru aslında bobverdim verdiğiniz linke bile bakmadım :g :g  daha çok sinri bozukluğu olur niye tıklamıyorlar diye :P  :P :P :P aldık gitti gelen gelicek gelmeyen gelmiyecek  :g :g

tıklarlar tıklarlar, acelen ne :D
Her gün de patates kızartması yenmez ki ama :D :D :D

ElisaMcCline

:y :y :y

2012/12/27 - 200 RR -  384 click - AVG: 1,92 :y (p) (p) (p)

tolgacan86

ya benide bişeyler dürtüyor yapmayın böyle istatistik felan alıcam bende şimdi ultimate o olacak :P

avni59

5 gun gecmeden rentale para atamıyosun cok ılgınc bı kuralmıs ya  ??? bu arada refin olarak kayda gectımı elisa hocam bı sorun yoktur ıns :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 28 Aralık 2012, 08:56:21
ya benide bişeyler dürtüyor yapmayın böyle istatistik felan alıcam bende şimdi ultimate o olacak :P

Sana Hypermate çıkaracaklarmış :P :D
yahu, paylaşırsın, gazcı derler .... Paylaşmazsın, ketun derler ... :D Neediim bilemedim ki :g
GPT cilerden Taskman, PTC cilerden de GAZMAN çıkıyor işte böyle :g

Standartken çok süründürdü beni o refler, şimdi keyfini çıkartıyorum, naapiim :D

Alıntı yapılan: avni59 - 28 Aralık 2012, 08:57:18
5 gun gecmeden rentale para atamıyosun cok ılgınc bı kuralmıs ya  ??? bu arada refin olarak kayda gectımı elisa hocam bı sorun yoktur ıns :)

Hoşgeldin avni :)
Görünüyorsun teşekkürler ve de bol kazançlar  :) .... :y

hakanatik01

Gözümdende kaçmış olabilir görmemiş olabiirm refsiz durum nedir elisamccline hocam yani sadece upgrade yapsak yinede çıkar gibi durum günlk kazncımız ne oluyor yaklaşık :) benimde çılgınlık yapasım geldide bir sorayım dedim :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Aralık 2012, 14:36:35
Gözümdende kaçmış olabilir görmemiş olabiirm refsiz durum nedir elisamccline hocam yani sadece upgrade yapsak yinede çıkar gibi durum günlk kazncımız ne oluyor yaklaşık :) benimde çılgınlık yapasım geldide bir sorayım dedim :g :g

Ona intahar diyoruz, çılgınlık değil :D
Golden da standart a göre sadece 4 tane 0,01$ lık reklam fazla. Günde 0,04 fark ile 63$ ı çıkarmak 1575 gün sürer :D

golden kazamcının ne olduğu önemli değil, kendi tıkları konusunda, standart üyeden farkı ne ? önemli olan bilgi bu ;) :)

bekeli

Hakan,

Golden öncesi 200 kiralık ref ile bu iş yürür.

Ancak sitenin yarına çıkıp çıkmayacağının garantisi yok. Bunu gözardı etmemek gerek.
Ptc-investigation, ısrarla onbux adminine ait diyor.
Elisa hoca da onbux olsun ne olacak ki 3-5 ay ayakta kalsa alacağımızı alırız zaten diyor (Yazdıklarınızdan çıkarım yaptım hocam).

63+40 doları gözden çıkarıp, üstüne soğuk suyu baştan içersen sorun yok. Ne kadar dayanırsa kardır..
Açıkçası şu an payzamda 103 dolarım olsaydı çılgınlığı yapmıştım bile.

hakanatik01

Forumda çılgın çokmuş :g :g teşekkürler bilgiler için  :y :y