Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Hocam çekim deyince şimdi birşey soracağım. ben..

01/04/2014 den önceki günlerde  payza adresime başka user name ile üyeliğimin ödemesini aldım.

01/04/2014 tarihinden bu yana o user name pasif. hiç girmedim. Acaba şimdi ebilqin de birikeni  payza adresine çeksem sıkıntı yaparlarmı bunlar bana..

normalde 60 gün sonra üyelikler düşüyor diye biliyorum..

Tarih tanıdık geldimi hocam..  :PP  :D

GiX.d3viL

Alıntı yapılan: richman - 29 Nisan 2014, 23:51:56
Hesabım 1,5 yıllık fakat şuana kadar hiç ödeme istemedim ve uzun süre istemiycem AVG'lerin düşmesine neden olduğuna inanıyorum.

bende çok reklama tıklayınca avg nin düştügüne inanıyom kaç gündür tıklamıyom hepsine avg 1.7 2.0 lara kadar çıkıyo bugün 20 reklama tıkladım yarın atarım avg yi :D

aydyar13

Ne zaman çeki yapmam gerektiğini ben nasıl anlarım hesapta birikiyor ama haftalık 21 dolar ref uzatmasından kalanları mı hesap etmem gerek? Bide şuan 450 refteyim 500 e tamamlayıp daha çıkmak istemiyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 30 Nisan 2014, 00:08:48
Hocam çekim deyince şimdi birşey soracağım. ben..

01/04/2014 den önceki günlerde payza adresime başka user name ile üyeliğimin ödemesini aldım.

01/04/2014 tarihinden bu yana o user name pasif. hiç girmedim. Acaba şimdi ebilqin de birikeni  payza adresine çeksem sıkıntı yaparlarmı bunlar bana..

normalde 60 gün sonra üyelikler düşüyor diye biliyorum..

Tarih tanıdık geldimi hocam..  :PP  :D

Üyelikler hiç silinmiyor Bilgin ;)
Sadece pasif oluyor. Dileyen 6 ay sonra dahi girip suspend olduğu için sıfırlanmış hesabını sıfırdan başlayarak kullanabiliyor :)
yani sorun olur ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 30 Nisan 2014, 00:13:51
Ne zaman çeki yapmam gerektiğini ben nasıl anlarım hesapta birikiyor ama haftalık 21 dolar ref uzatmasından kalanları mı hesap etmem gerek? Bide şuan 450 refteyim 500 e tamamlayıp daha çıkmak istemiyorum.

Ortalama günlük geliriniz bellidir, ne zamana ne harcama gerekecek (uzatma + ref alımı) bunlara ve zamanlarına bakın.
Şu anda para çekseniz o günlerdeki harcamalara yetcek para birikecek mi hesaplamanız lazım.

Her ihtimale karşı günlük birikeni de hesaplarken minimum sevideye tutun. Varsayalım günde 5$ gibi geliyor, 4$ gelse diye hesap yapın.
Eksik kalan kısım ne kadarsa rental balance a onu aktarıp gerisini çekebilirsiniz :)

En basit haliyle ve ucu ucuna hesap yapacaksanız böyle.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Nisan 2014, 01:20:36
Üyelikler hiç silinmiyor Bilgin ;)
Sadece pasif oluyor. Dileyen 6 ay sonra dahi girip suspend olduğu için sıfırlanmış hesabını sıfırdan başlayarak kullanabiliyor :)
yani sorun olur ;)

Neobux da siliniyor diye hatırlıyorum hocam ben  ???

Diyorsun ki illa çakma payza kullan..  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 30 Nisan 2014, 01:27:20
Neobux da siliniyor diye hatırlıyorum hocam ben  ???

Diyorsun ki illa çakma payza kullan..  :D

İyi de, burası probux, silinmiyor hesaplar :)

Ban last click 2013/02/16 olan Dr duruyor hala, gelirse hesabına sıfırdan başlayabilir :)
Yer var diye silmedim, duruyor işte öyle.. Bir sürü de silmiştim zaten :)

6il9in

Keşke bu durumu 04/01/2014 den önce bilseydim..  :D

Tarihlere dikkat..  :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 30 Nisan 2014, 01:36:27
Keşke bu durumu 04/01/2014 den önce bilseydim..  :D

Tarihlere dikkat..  :P

Ahaha, gördüm gördüm tarihleri :D

aydyar13

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Nisan 2014, 01:25:10
Ortalama günlük geliriniz bellidir, ne zamana ne harcama gerekecek (uzatma + ref alımı) bunlara ve zamanlarına bakın.
Şu anda para çekseniz o günlerdeki harcamalara yetcek para birikecek mi hesaplamanız lazım.

Her ihtimale karşı günlük birikeni de hesaplarken minimum sevideye tutun. Varsayalım günde 5$ gibi geliyor, 4$ gelse diye hesap yapın.
Eksik kalan kısım ne kadarsa rental balance a onu aktarıp gerisini çekebilirsiniz :)

En basit haliyle ve ucu ucuna hesap yapacaksanız böyle.

Rental balance atmayı ben neden düşünmedim be yaaa  :PP