Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mesut

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Temmuz 2014, 00:49:42
Maaşallah, iyi gidiyor Mesut :)
Dün başında biraz karamsar bir tablo varmış ama dünü de kurtarmış :) :y

Orasını sorma gece saat 00:00 de tıklamalara bakıyorum günü 900 lerde bitirecek gibi duruyor ama son 2-3 saat refler coşuyor ve günü kurtarıyor... :)

Maşallah...

Teşekkür ederim...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

enderege

Bende AVG yayınlamıyorum ama daha öncede bahsettim. Standart bir AVG var bende 1.1 ile 1.2 AVG arasında değişiyor. 2000 refteyim. İçerdeki tüm parayı mümkün olduğunca 90 günlük uzatmalara harcıyorum. Önümde bir 100 lük paket daha var. Ondan sonra 12 gün ref uzatmam yok. Bakalım AVG lerde sapıtma olacak mı? Ödeme yapacak mı?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mesut

Alıntı yapılan: enderege - 07 Temmuz 2014, 02:26:11

Bende AVG yayınlamıyorum ama daha öncede bahsettim. Standart bir AVG var bende 1.1 ile 1.2 AVG arasında değişiyor. 2000 refteyim. İçerdeki tüm parayı mümkün olduğunca 90 günlük uzatmalara harcıyorum. Önümde bir 100 lük paket daha var. Ondan sonra 12 gün ref uzatmam yok. Bakalım AVG lerde sapıtma olacak mı? Ödeme yapacak mı?

2000 ref ile 1,10 - 1,20 avg çok güzel hocam... MAŞALLAH diyelim... :)

İnşallah bir sapıtma olmaz ve böyle devam eder... Bende Bayramdan sonra ref almaya devam edeceğim ve 2000 ref sınırına dayanacağım... İnşallah benimde avg ler sapıtmaz böyle devam eder...

BOL KAZANÇLAR...

ElisaMcCline

recycle sonrasında gelen RR ler bende de tıklamaya başladı ve fena gitmiyor.
Birikenle RR almaya başlasam mı, karar veremedim.
Daha önce de recycle ile bir süre düzgün gitmişti, aynı durum olur mu diye düşündürüyor. Bir parça izleyip karar vereceğim :)

81 RR ile 3 gün --> 81 tık, 98 tık, 105 tık.
Bugün 4 üncü gün.
1 haftayı çıkartırsa, Birikenle yniden RR alımına başlayabilirim. Yoksa bitirip öyle alım deneyeceğim :)

aydyar13

Halen 530 refteyim 4 gün içince 223 refin uzatması var. AVG toparlanmış durumda bende de 1 haftadır 1,1 in altına düşmedi. Dışardan gelen 20 dolarla hesabı düzlüğe soktum gibi. Bu 4 günün ardından gelen 20 Günlük bir süreç içinde sadece 55 refin uzatması var. Birekecek parayı çeksem mi aralarda ref alıp tekrar 750 ye mi çıksam bilemedim  ???

aydyar13

Mtoy, Yatırımı bende çıkardım son 10 gün içince 1-1,25 arasında AVG gelmiş.

Öncesi rezalet 0,45 leri görünce ref salmıştım arada belirtiyorum sağda solda 800 den 530 a kadar hem istekli hemde mecburi indim. Ref uzatması öncesi para çektiğim için hesap aralıklara (-)lere düştü. İlk refi saldığım gün 250 tıklara kadar düştüm ertesi gün fırladı ama o zamandan beri hesap kar etmeye devam etti. Aklımda hesaba devam etme fikri olmadığı için geçmiş avgleri not almadım. Şuanki tıklar iyi gittiği için salmaya devam etmiyorum.

ElisaMcCline

İçerde biriken para ile 30RR alabiliyormuşum, az önce aldım bakalım :)

Coulers79

Alıntı yapılan: mesut - 07 Temmuz 2014, 00:48:57
Yatırım yok ki yatırımı çıkartayım... :)

SIFIR YATIRIM...

O kadar refi tıklayarak satın almakta uzun iş olsa gerek. Sen şimdi ödeme de istemiyorsundur.

Hep 10 küsür isterken geçenlerde ilk defa bir 20$ ödeme aldım, ondan beri AVG zararda.  :X

mesut

Alıntı yapılan: Coulers79 - 08 Temmuz 2014, 10:21:52
O kadar refi tıklayarak satın almakta uzun iş olsa gerek. Sen şimdi ödeme de istemiyorsundur.

Hep 10 küsür isterken geçenlerde ilk defa bir 20$ ödeme aldım, ondan beri AVG zararda.  :X

04.04.2014 tarihinde GOLD oldum ve her hafta 100-100 ref almaya başladım... 1000 ref olunca ref almaya ara verdim ve biriken paralar ile reflerin sürelerini 90 gün uzatma yaptım... Şuan en yakın uzatma yapacağım refe 25 gün var...

Şu ana kadar 105$ çektim...

Şuan hesapta 215$ var ve hergün 10$ hesabıma ekleniyor... (1,66$ ile hergün 3 refin süresini 90 gün uzatma yapıyorum)  350$ olunca para çekeceğim... :)

SIFIR YATIRIM...

BOL KAZANÇLAR...

mesut

.............