Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

ElisaMcCline

Ref uzatmalarını Payza ile yapıp PP-Payza yatırımını eşitlemeye çalışıyorum.. Bu yüzden yatırım durumum değişti.
bilgi vereyim dedim :) İlk cashoutta toparlarız sanırım :)

Toplam yatırım = 63$ + 20$ + 20$ +20$ = 123$
Toplam çekilen = 5$+40$+20+28 = 93$
Kâr/ zarar durumu = -30$

Bu arada 25 refi de balancedaki para ile recycle ettim. Çünki bugün sonu gerçekten kötü gelecek.
Yarına birşey değişecek mi ben de yeni reflerde hareket olursa bilgi veririm :)

bekeli

Dünkü istatistiği resete 1 saat kala veriyorum. Çünkü 2. 100'lük paketimi aldım şimdi. Gecenin bi yarısı ref kiralıcam diye uyanır mı insan ya :D NE hale geldik  :g Belki eski 100'lük paketten tık gelir bu 1 saat içerisinde ama şimdi vereyim. Yoksa karışacak. İnş. 2. 100'lük paketimde sağlam bi paket çıkar ;)

2012/01/14 - 100 RR -  158 click - AVG: 1,58    :y (p) (resete 1 saat kala ;))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 15 Ocak 2013, 04:07:42
Dünkü istatistiği resete 1 saat kala veriyorum. Çünkü 2. 100'lük paketimi aldım şimdi. Gecenin bi yarısı ref kiralıcam diye uyanır mı insan ya :D NE hale geldik  :g Belki eski 100'lük paketten tık gelir bu 1 saat içerisinde ama şimdi vereyim. Yoksa karışacak. İnş. 2. 100'lük paketimde sağlam bi paket çıkar ;)

2012/01/14 - 100 RR -  158 click - AVG: 1,58    :y (p) (resete 1 saat kala ;))

Yeni paket hayırlı olsun :D

Benim bugün avg 1.1 leri görmeye çalışıyor :D iyice zıvanadan çıktı refler (d)
ama dikkat ediyorum, task zamanları sapıtıyor sanki.. task ücreti olarak vereceği paraları böyle çıkartıyor heralde admin (d)

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Ocak 2013, 04:10:14
Yeni paket hayırlı olsun :D

Benim bugün avg 1.1 leri görmeye çalışıyor :D iyice zıvanadan çıktı refler (d)
ama dikkat ediyorum, task zamanları sapıtıyor sanki.. task ücreti olarak vereceği paraları böyle çıkartıyor heralde admin (d)

Teşekkürler hocam ;)

Benim avg'lerde ciddi düşüşün olacağını hissettiğim gün 22 refi recycle etmiştim. Ondan beridir yani 3 gündür iyi avg'ler geliyor. Sizinkiler de recycle sonrası düzelir gibime geliyor.
Neyse ben tekrar uyuyayım  :g

arshi

Alıntı yapılan: bekeli - 15 Ocak 2013, 04:07:42
Gecenin bi yarısı ref kiralıcam diye uyanır mı insan ya :D
bekeli yardın gece gece :D :D :D

ElisaMcCline

Yaa siz aynı konulara yazmayın, sonra yaşlı diyosunuz :))

iyi geceler .... ??? ...... ??? ... phhh  hanginiz uyuyacaksa işte :D isim vermiyorum :D :D :D Sonra kanıt oluyor :D :D :D

arshi

Olur öyle şeyler hocam çok dert etmeyin.. Hepimiz yaşlanacağız, hepimiz kel kalacağız, hepimizin dişleri dökülecek, sakalları beyazlayacak falan yani.. Tabi bazılarımız için henüz erken..

:D :D

tolgacan86

bende akşam 7 de felan uyuya kalmışım sonrasını hatırlamıyorum :D 10 dk önce gözümü açtım AVG ler ne oldu acaba diye koşarak geldim ki.. Keşke o güzel uykumu bölmeseydim;

300 RR, 295 tık  >>>> 0.98 AVG  (sinir)  (sinir)