Probux (Stats) İstatistikleri (scam)

Başlatan ElisaMcCline, 17 Aralık 2012, 03:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Hocam senin kehanetlerin etkisi büyük bence. Çoğuna uyduö yine.
Cumartesi gecesi saat 02:30 sularında 100 lük paketi aldım.  :g :g (p)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 27 Ocak 2013, 15:45:54
Hocam senin kehanetlerin etkisi büyük bence. Çoğuna uyduö yine.
Cumartesi gecesi saat 02:30 sularında 100 lük paketi aldım.  :g :g (p)

Şşşt, adımız hakine büyücüye çıkacak, ne kehaneti :D .. Uydurma diyelim ona.. En azından uydurukçu desinler, daha masum duruyor :g
O Cuma gecesiydi yahu sizin aldığınız :D Neyse hayırlı gece diyelim :D O da iyiymiş demekki :D
Dün gece C.tesi gecesiydi :D

ElisaMcCline

Son 4 günü toplu olarak veriyorum.
Dün gece aldığım 100 ref 2 saat 15 dakikada, 123 tıklama yapmış, bu tıklamaları çıkartıp düzgün 300 ref avg si verdim... (26 ocak avg si)

2012/01/26 - 300 RR -  418 click - AVG: 1.39 :y (p) ( son saatlerde alınan 100 refin tıklamaları düşülerek 300 ref avg si hesaplandıi)
2012/01/25 - 300 RR -  386 click - AVG: 1.29 :y (p)
2012/01/24 - 300 RR -  351 click - AVG: 1.17 :y
2012/01/23 - 300 RR -  369 click - AVG: 1.23 :y

gokovic

Cidden Cuma gecesi aldım ben. İyice uyku basmıştı demek şuursa bi RR alımı olmuş.  :g :g
Bi önceki paket cumartesi gecesidi ama .  :g
Sizinkiler ortalama 1.30 larda hocam çok iyi bence.  :y
Benimde avgler iyi giderse onumuzdeki hafta bi 100 luk paket daha alıcam.  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 27 Ocak 2013, 16:33:57
Cidden Cuma gecesi aldım ben. İyice uyku basmıştı demek şuursa bi RR alımı olmuş.  :g :g
Bi önceki paket cumartesi gecesidi ama .  :g
Sizinkiler ortalama 1.30 larda hocam çok iyi bence.  :y
Benimde avgler iyi giderse onumuzdeki hafta bi 100 luk paket daha alıcam.  :y

1 ve üzerinde olan her avg çok iyi aslında ama henüz yatırımı çıkartamamış arkadaşların da çıkıkartsa da rahat rahat sevinsek :)
Ben yine toplu veririm özel bir düşüş ya da çok anlamsız çıkış olmadıkça. yeni 100 lük de çok ekstra bir avg artışı yapmayacak gibi görünüyor zaten şimdilik.
Tık sayısını almıştım yeni yüzlüğün restartta, diğerlerinden nispi olarak önde gidiyor sadece.

genel olarak bilgi vermek gerekirse gün içinde ara ara kontrol ettim.
Tüm tıkların %30 u yeni 100 lükten geliyor. bu demektir ki diğerlerine oranla %20 daha iyi tıklıyorlar... ( en azından bugün için gördüğüm bu )

gokovic

27/01 - 205 RR - 332 Click - AVG 1.61 (p) (p)

Metilli

Süper gokovic, umarım gazlar kesilmez :)

Benimde grafiğin 2. günü 100 ref daha aldım 300 ref oldu ve hiçbir zaman 1AVG göremedim 300 refde. En son baya düşmeye başladı. Ve dün baya bir artış var görüyorsunuz. Yaklaşık 30 ref yeniledim. Ben ref yenileyince gerçekten gözle görülür artış oluyor ve bu saatte 105 tık benim için çok iyi birşey. Tekrar 1 AVG üstünü göreceğim gibi geliyor bugün. Dün bile 294 dü yani 1 AVG alamamıştım.

gokovic

Güzel ozmn kardşeim. 1 avg üstünü bugun görürsün. Reset saatine yakın dahada hızlanıyorlar. 300 geçer umarım bugun.  :y

ElisaMcCline

Bayrak atanamadığı için referi çok iyi inceleyemiyorum ama, sanki bana refler durup kalkıyor gibi geliyor.
Bu zaman zarfında recycle/autorecycle lar geliyor. Ama o refler yine yola devam ediyor gibi.
Yeterince sabırlı olunursa tekrar iş yapmaya başlıyorlar sanki. En azından bendekiler böyle duruyor.

Ben en fazla sorun yaşayan ikose ve tolgacan ın stats larını çok merak ediyorum. ???
Diğer herkes, az ya da çok kazanıyor :D 1 avg nin bile %50 net kazanç demek olduğunu düşünürsek genel olarak kazançlar iyi herkeste.

ikose

Alıntı yapılan: elisamccline - 28 Ocak 2013, 13:42:25

Ben en fazla sorun yaşayan ikose ve tolgacan ın stats larını çok merak ediyorum. ???
Diğer herkes, az ya da çok kazanıyor :D 1 avg nin bile %50 net kazanç demek olduğunu düşünürsek genel olarak kazançlar iyi herkeste.

denemek için dün uzun incelemeden sonra 6 aadet refi recyle yaptım..
yine tıklayan , yine yok..
3.cü paketten umutluydum 2 günü devirdik beraberce
tüm gün ilgilimi eksik etmiyorum  :g
amaaa  :X
bu paketim hepsinden kötü çıtı 42 adet 0 avg ref çıktı..
ama yeni bebek gelince büyük cocuk ilgi çekmek için mızmızlık yaparya
ikinci paket bu sefer çoştu.. habire tıklıyorlar..
sonuç =   27/01 - 200RR - 197 tık = 0,985 Avg