Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

osibios

Alıntı yapılan: silver - 18 Haziran 2015, 14:29:18
Bayram öncesinin de öncesinde yapılan bir temizlik bu @osibios :PP
Elinize sağlık :)

silver

Alıntı yapılan: osibios - 18 Haziran 2015, 14:30:33
Elinize sağlık :)
Ben bir şey yapmıyorum ki :) Asıl övgüyü @strenergy hakediyor ;) Maşallah forum daha düzenli oluyor sayesinde :) @aydyar13 e de katılıyorum. Konu sahipleri konularıyla ilgilenmiş olsalardı bu kadar konu birikmezdi ve daha düşündüğümüzden de fazla sayıda konu var scam kısmına taşınması gereken.

strenergy

Karışıklıklar olmasın herşey yerine gitsin diye :D

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

osibios

Teşekkür ederiz @strenergy  iyide oluyor, Okadar çok site varki takip edemiyoruz, siteler scam olmuş farkına varamıyoruz :)
bu konuda herkesin duyarlı olması lazım

:)

strenergy

Daha scam olup olmadığına karar veremediğim bi çok site var. Onlar hakkında araştırma yapmak lazım uzun süre
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

silver

O kadar siteye nasıl bakıyorsunuz @strenergy :D Sitelere bakmak zor olmuyor mu? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?  -:))

osibios

Alıntı yapılan: strenergy - 18 Haziran 2015, 14:42:03
Daha scam olup olmadığına karar veremediğim bi çok site var. Onlar hakkında araştırma yapmak lazım uzun süre

Her site bir scam adayıdır. Bu veya şu site scam yada değil net birşey diyemiyoruz işte.

silver

Alıntı yapılan: osibios - 18 Haziran 2015, 14:50:11
Her site bir scam adayıdır. Bu veya şu site scam yada değil net birşey diyemiyoruz işte.

Ama ödeme yapmıyorsa, forum kısmı olup foruma giriş yapılamıyorsa veya forumda reklam amaçlı yazılan mesajların sayısında bir artış var ve admin ve modlar müdahale etmiyorlarsa, sahte ödeme kanıtları yayınlanıyorsa zaten kesinlikle scam olduğu belli oluyor. Onun dışındakileri de zaman gösteriyor tabi :)

osibios

"Umut Fakirin Ekmeği"

Okadar emek harcıyorsun ya tutarsa deyip umut ediyoruz işte ne koparabilirsek kardır :)

Sağlam dediğimiz siteleri zorla batırıldığınıda görmedik değil yani :D

silver

Doğru birde işin o yanı var ama belki düzelir dediğimiz ve emek harcayıp biriktirdiğim bir miktarı çekebildiğimi hiç hatırlamıyorum malesef.