Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

İyi bari hormonlu değil yani :D Annemde kiraz hastalığı başladı hergün alıyor gibi daha önce ayvaydı neyseki mevsimi bitmiş kurtulduk :D

strenergy

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Temmuz 2015, 00:11:53
İyi bari hormonlu değil yani :D Annemde kiraz hastalığı başladı hergün alıyor gibi daha önce ayvaydı neyseki mevsimi bitmiş kurtulduk :D

Sezonluk olarak değişiyor yaniii :D
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

hakanatik01

VAllahi annemi anlayabilen yok henüz bu yüzden sezonlukmu emin değilim :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: strenergy - 02 Temmuz 2015, 20:42:31
Yılın ilk ürünü hayırlı olsun inşallah :)

Tü tü tü maaşallah :) :y

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Temmuz 2015, 00:11:53

Ehem .. hmm. ehem.
Ayva, kiraz derken, kardeş falan gelmiyor değil mi :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 03 Temmuz 2015, 02:08:17
Ehem .. hmm. ehem.
Ayva, kiraz derken, kardeş falan gelmiyor değil mi :D
:D şüphelenmedim değil ama sadece yemek/içmek için değil genel yapısı öyle abartmıyım evde 100kişiye yetecek tabak çanak var hala alıyor neymiş diğerinin takımı bozulmuş falan hani misafirliğe gelse gelse kaç kişi gelirki yahu ,takıntı hastalığı var herhalde kötü yanı takıldığı şeyi mutlaka yaptırıyor olması bir başlıyor söylemeye iki laftan birinde araya sokuşturup duruyor konu nasıl oraya geliyor anlamıyorsun yapalımda bitsin bari dedirttiriyor :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 03 Temmuz 2015, 02:51:43
:D şüphelenmedim değil ama sadece yemek/içmek için değil genel yapısı öyle abartmıyım evde 100kişiye yetecek tabak çanak var hala alıyor neymiş diğerinin takımı bozulmuş falan hani misafirliğe gelse gelse kaç kişi gelirki yahu ,takıntı hastalığı var herhalde kötü yanı takıldığı şeyi mutlaka yaptırıyor olması bir başlıyor söylemeye iki laftan birinde araya sokuşturup duruyor konu nasıl oraya geliyor anlamıyorsun yapalımda bitsin bari dedirttiriyor :D

:))

aydyar13

Allah allah karışmayın yesin yahu, zaten kirazın zamanı çok kısa  (d) Bitiveriyor hemencecik, zaten ramazana denk geldi şunun toplanması  (d)

Coulers79

Alo orda mısın, rahatta mısın? (gyk) Bir başına, sokakta mısın? :PP

Hoooccaaaa E E (zzz) EMC hoca. N'aptın? N'ettin? Sen kalk ben yatam.

Hakacu gak borusunu çalıver. ninja Gün, hafta, ay geyük zamanıdır.

Sıkıntı var sıkıntı, olay var olay, borç var, ufo var, maaş yok. :DD

Balkondan bak gör beni, at aşşağı tut beni. :)) Daha da foruma gelmem.

Soru soracağdıkta, buz gibi zırvalarımdan sen sorumlusun. (yvr)

[spoiler]Esin Kaynakları: @ElisaMcCline  @hakanatik01 @enderege @okendinibiliyor[/spoiler]

hakanatik01

Bırak uyusunlar daha 1 saat var :P Dizi bakınıcam bende  gelirler birazdan sende South park bak netten :D

ElisaMcCline

Ne uyuması yaa :D
Neeeeerdeee, keşke uyusak :)