Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Yoo normal halimiz Sen buralar da yenisin galiba? :P Coulersca konuşuyoruz anlaması zor ama anladığında çok güzel bir dildir :P :D

voldemort

Geyik bölümüne hiç uğramamışım  :D

Size dünkü geçen olayı anlatayım, vakit geçsin biraz  :)

Arkadaşlar  benim peder gerçekten çok şanslı, ben boşuna uğraşıyorum bu ptc'lerl le  :(

Neden diyeceksiniz: Dün ufaklıkları parka götürürken otelin çevresinde gezerlerken, ufaklıkla bizim perder, yerde
4 tane 10 euro, 3 tane 10 dolar ve 5 tane de 1 dolar buluyorlar  :)) :))

Ya dedim içimden ben pc başında boşuna uğraşıyorum  :m  :))
Aslında pederi kandırıp güzel bir yatırım yapılabilirdi bu paraya  :P :P

Emme kuruş alamadık, sağlık olsun  :D :D

rota26

bende tam üzülüyodum. gitti paralar diye. ben düşürdüydüm onları yaw  :P :D

voldemort

Alıntı yapılan: rota26 - 16 Temmuz 2015, 18:04:03
bende tam üzülüyodum. gitti paralar diye. ben düşürdüydüm onları yaw  :P :D

Hoşgeldin @rota26 :) Gözükmüyordun uzun zamandır.

Seninse ben göndereyim sana kardeşim ayıpsın :)

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

rota26

Alıntı yapılan: voldemort - 16 Temmuz 2015, 20:11:49
Hoşgeldin @rota26 :) Gözükmüyordun uzun zamandır.

Seninse ben göndereyim sana kardeşim ayıpsın :)

@voldemort ben buralardayımda  kapının kilidini degiştirmişler giremediydim içeri  :P

Coulers79

Yine böyle birgün ... bazen adminin uyuduğu saatlerde PC'sine sızıp ninja foruma hiç gelmeyenleri banlıyorum. Bazılarına 3 tuş ile aaa yok gitti :PP aha geri geldi falan yapıyorum. :)) Mutfaktan aburcuburları aşırıyorum, arabasıyla yarım saat geziyorum uyanmadan, yaaa aldım anektarını. -:)) Lumia'sına nanik yapıyom, PC misin mübarek diyom. :D Mesela yani, ince detaylar bende.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Temmuz 2015, 01:03:32
Yine böyle birgün ... bazen adminin uyuduğu saatlerde PC'sine sızıp ninja foruma hiç gelmeyenleri banlıyorum. Bazılarına 3 tuş ile aaa yok gitti :PP aha geri geldi falan yapıyorum. :)) Mutfaktan aburcuburları aşırıyorum, arabasıyla yarım saat geziyorum uyanmadan, yaaa aldım anektarını. -:)) Lumia'sına nanik yapıyom, PC misin mübarek diyom. :D Mesela yani, ince detaylar bende.

Yemezler :D Beni uyurken yakalaman lazım :PP

Coulers79

Bu mesajı sen burdayken yazdım sonra bir kalboldun. :m Kontrole mi gittin yoksa var mı aburcuburlarda eksik, kapı baca kilitli mi? :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Temmuz 2015, 01:50:38
Bu mesajı sen burdayken yazdım sonra bir kalboldun. :m Kontrole mi gittin yoksa var mı aburcuburlarda eksik, kapı baca kilitli mi? :))

PC başındayım da, forum bazen arka sayfada uzun süre kalabiliyor eldeki iş bitene kadar :)
Kapı-cam sağlam :m
Aburcuburlarda eksik yok :m  Zaten onların nöbetçisi var., işin zor yani :g Biz bile karneyle alıyoruz :D