Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 25 Temmuz 2015, 15:18:41
yk ya siz içerde forumu beklerken , ben forumun çevresini kolaçan ettim hep. dışardan gelebilecek tehlikelere karşı  :P  :D

arada sırada bi insan yoklar sagmıyım , bişey mi oldu diye hoca  :P

Senin ortağa sorduk, bilgi aldık :)
Foruma gelmeyen adama, sadece gelirse görebileceği yer olan PM le soru sormak gibi bir tuhaflığı ancak Turkcell yapar :D

Aktif olmayan Data hattına kapanacağı bilgisini SMS olarak geçen ve biz size bilgi verdik diye iddia eden kurumdur kendileri :D
Yahu zaten x zamandır kullanmadığım için kapattığın hattan bahsediyoruz :D o hatta sms atınca kim görecek diye sormazlar mı adama :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Temmuz 2015, 23:59:02
Hayır yarın öbür gün forum komple giderse ben demiştim derim :P yok efenim serverlarda aşırı yüklenme oldu yok cloud problemi yok datalarda sorun v.b. sebeblere sığınmayalım :P şimdiden uyarıyorum :D

Devam devam, daha gelip görmemiş bak :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 25 Temmuz 2015, 16:09:36
@ElisaMcCline
gördün mü hocam kutu rızalanmış hayranlarım ulaşamış bana  :P
yalnız biraz alındım şimdi hee herkesin kutusu ömürlük gidiyo , bizde delik pm kutusunu çakmışın 2 sene zor dayandı conta yaktı  :))

Sorunun  ne olduğunu açıka alanda yazmayayım şimdi :D Mod arkadaşlar bilgi verirler :D
Görünce (d) olup gülmekten de öldüm yani, acayip bir sorunmuş cidden :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: fkork - 26 Temmuz 2015, 00:14:26
Selamun aleyküm.... nassınız?

Hoş geldiniz :)

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Temmuz 2015, 04:14:19
Dün gece hiç tanımadığım bir admine, :S sırf ona benziyor diye usulca sokulup, :m hay hoca didim. :DD

O ben değildim :D

rota26

Alıntı yapılan: Coulers79 - 25 Temmuz 2015, 17:55:27
Rota hoşgeldin n'aptın be ya? İş güç mü, okul mu, nikah mı acaba nedir nedir?  ???   :)

hoş buldum @Coulers79 işler güç hacı
ayrıca ben hergün olmasada rutin olarak foruma giriş çıkış yaptım be yaw, burdaydım yani , devamsızlık kabarmasın diye  :P :D

rota26

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Temmuz 2015, 05:20:52
Sorunun  ne olduğunu açıka alanda yazmayayım şimdi :D Mod arkadaşlar bilgi verirler :D
Görünce (d) olup gülmekten de öldüm yani, acayip bir sorunmuş cidden :D

ben sorunu bulup hallettiydim. başka bi sorun daha mı çıktı .sen boşuna vaktini harcamayaydın hocam hallederdim ben  :P
neyse benden kaynaklı ve koly bişeyse hiç söyleme hocam
senden kaynaklı veya bi hata sonucuysa söylede gülem  :))

hakanatik01

Aleykumselam nasıl gidiyor site batırdın mı orayıda maaşına zam işine son verildi mi ? :P :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Temmuz 2015, 05:17:21
Aktif olmayan Data hattına kapanacağı bilgisini SMS olarak geçen ve biz size bilgi verdik diye iddia eden kurumdur kendileri :D
Yahu zaten x zamandır kullanmadığım için kapattığın hattan bahsediyoruz :D o hatta sms atınca kim görecek diye sormazlar mı adama :D
Anaaaa tek değillermiş ya la : Bende hangi "gerzek" böyle birşey yapar diyordum ismini vermiyim bir bankada telefon numaramı değiştireceğim dedim (ki diğer banklalarımda sorunsuz değiştim) 1 saat telefonda tuttu sorduğu herşeyi cevapladım 7 sülaleyi bildim en sonunda bu telefona mesaj kodu atmamız lazım bunu yapamıyorsak lütfen hesabı açtığınız şubeye başvurun dedi :D  kendimi bir anda gençlerin modası thuglife gibi hissettim kafamda şapka ağzımda puro dıtttııdııt dıtttıı :P

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Temmuz 2015, 11:56:55
Aleykumselam nasıl gidiyor site batırdın mı orayıda maaşına zam işine son verildi mi ? :P :D

Ya o beni batırır ya da ben onu.... :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 26 Temmuz 2015, 09:16:07
ben sorunu bulup hallettiydim. başka bi sorun daha mı çıktı .sen boşuna vaktini harcamayaydın hocam hallederdim ben  :P
neyse benden kaynaklı ve koly bişeyse hiç söyleme hocam
senden kaynaklı veya bi hata sonucuysa söylede gülem  :))
Demek ki, söylemeyeceğiz, ben yeterince güldüm zaten :D

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Temmuz 2015, 12:03:16
Anaaaa tek değillermiş ya la : Bende hangi "gerzek" böyle birşey yapar diyordum ismini vermiyim bir bankada telefon numaramı değiştireceğim dedim (ki diğer banklalarımda sorunsuz değiştim) 1 saat telefonda tuttu sorduğu herşeyi cevapladım 7 sülaleyi bildim en sonunda bu telefona mesaj kodu atmamız lazım bunu yapamıyorsak lütfen hesabı açtığınız şubeye başvurun dedi :D  kendimi bir anda gençlerin modası thuglife gibi hissettim kafamda şapka ağzımda puro dıtttııdııt dıtttıı :P

Hadi beceremiyorlar, düşünemediler... Bari şikayetleri birileri değerlendirse, ama o da yok (d)