Maksat Muhabbet

Başlatan ikose, 28 Mayıs 2012, 12:09:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Ocak 2021, 23:00:38
Bir Selam vereyim buradan tüm eski arkadaşlara  (a)

Epey oldu siteye girmeyeli, bizler  (eht) olma yolunda ilerlerken, vaktinde  (eht) dediğimiz abilerimiz ablalarımız ne alemdedirler acep  :)

@ikose , @abcb, @bilalyuzugullu@halise , @enderege, @blqn, @FilmsizKalma @Coulers79 ve tabiiki Kırmızılı @ElisaMcCline  :)
5 gün önce yazdın sanmıştım oysaki  1 yıl 5 günmüş:):)  iyice uzak kaldım buralara bugünde rastgele bi  girdim eski günleri özlüyor insan kazancı değil ama oluşturduğumuz ortamı. Hala @enderege  ile tanıştığım yaşına ulaşamamış olsam da evet bizlerde sanırım ilerliyoruz ihtiyar heyetine girme yolunda :) çocuklardan sonra ayda 1 yıl yaşlanıyor gibi hissetmiyor değilim büyüdüklerinde umarım mutluluklarıyla ayda 1 yıl gençleşmemize sebep olurlar :D
@halise ve  @enderege  sosyal medyadan takip edebiliyorum @bilalyuzugullu biz bırakmadan kayıplara karışmıştı. kırmızılıyı @ElisaMcCline ise işte böyle senede bir girip hala site var mı diye kontrol ediyorum.  ileri mesajlarda bitcoin iletini görüp bir iç çekmedim değil, btc ile ödeme istemeyip dolar olsun dolar olsun diyorduk :)) yinede 2015 ten 1 etheriumum var almıştım duruyor aşırı karlı bir şekilde şu anda ama al sat boz niyetim yok. Bir gün belki bir gün bir atak yapar :)
@universitely76
@ikose
@abcb
Etiketteki herkese selamlar

Ufuko

@FilmsizKalma eski ihtiyarlar  (eht) gelse de biraz canlansa ortalık.. buralar çok tatsız oldu böyle  :D Garibim Mr. Kırmızı @ElisaMcCline de elinden geldiğince canlandırmaya çalışıyor ama bi yere kadar  :m

Dark

Alıntı yapılan: Ufuko - 25 Ocak 2022, 23:53:43
@FilmsizKalma eski ihtiyarlar  (eht) gelse de biraz canlansa ortalık.. buralar çok tatsız oldu böyle  :D Garibim Mr. Kırmızı @ElisaMcCline de elinden geldiğince canlandırmaya çalışıyor ama bi yere kadar  :m

Evet forum çok durgun

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Ocak 2022, 19:33:48
5 gün önce yazdın sanmıştım oysaki  1 yıl 5 günmüş:):)  iyice uzak kaldım buralara bugünde rastgele bi  girdim eski günleri özlüyor insan kazancı değil ama oluşturduğumuz ortamı. Hala @enderege  ile tanıştığım yaşına ulaşamamış olsam da evet bizlerde sanırım ilerliyoruz ihtiyar heyetine girme yolunda :) çocuklardan sonra ayda 1 yıl yaşlanıyor gibi hissetmiyor değilim büyüdüklerinde umarım mutluluklarıyla ayda 1 yıl gençleşmemize sebep olurlar :D
@halise ve  @enderege  sosyal medyadan takip edebiliyorum @bilalyuzugullu biz bırakmadan kayıplara karışmıştı. kırmızılıyı @ElisaMcCline ise işte böyle senede bir girip hala site var mı diye kontrol ediyorum.  ileri mesajlarda bitcoin iletini görüp bir iç çekmedim değil, btc ile ödeme istemeyip dolar olsun dolar olsun diyorduk :)) yinede 2015 ten 1 etheriumum var almıştım duruyor aşırı karlı bir şekilde şu anda ama al sat boz niyetim yok. Bir gün belki bir gün bir atak yapar :)
@universitely76
@ikose
@abcb
Etiketteki herkese selamlar

Hoş geldin @FilmsizKalma :) Ve akabinde Güle güle sanırım :)

Evlilik , çocuk, iş güç :)
Valla yaşlandığını anlamadan geçiyor vakit. Farkına vardığında artık çok geç oluyor :)

Baktım şimdi bir önceki mesajın 4 yıl önceymiş, vakit böyle geçiyor işte, anlamadan :D

Buralardayız bakalım dayanabildiğimiz kadar. ;)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Ocak 2022, 19:33:48
Hala @enderege  ile tanıştığım yaşına ulaşamamış olsam da evet bizlerde sanırım ilerliyoruz ihtiyar heyetine girme yolunda :)

@FilmsizKalma

Matematikçi olduğun belli. Millet kağıt kalem aldı problem çözmeye başladı. :D

Arayı bu kadar uzatma. Sık uğra. Tüm BEŞİKTAŞLILARA selam. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Ocak 2022, 11:11:42

Evlilik , çocuk, iş güç :)
Valla yaşlandığını anlamadan geçiyor vakit. Farkına vardığında artık çok geç oluyor :)

Baktım şimdi bir önceki mesajın 4 yıl önceymiş, vakit böyle geçiyor işte, anlamadan :D

Bu sefer erken uğradım dedim sonra yine laf yerim :))  arada yokluyorum
Alıntı yapılan: enderege - 26 Ocak 2022, 18:48:31

@FilmsizKalma

Matematikçi olduğun belli. Millet kağıt kalem aldı problem çözmeye başladı. :D

Arayı bu kadar uzatma. Sık uğra. Tüm BEŞİKTAŞLILARA selam. :)
Bitiğiz bu sene takım yok resmen :( 
Problemi çözenler özelden mesaj atsın hocam :))

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: Ufuko - 25 Ocak 2022, 23:53:43
@ElisaMcCline yeter bence @Ufuko  eski ihtiyarları getirip adamın başına bela etme. @enderege yazıları okuyamıyorum deyip puntoları büyütün talebinde bulunur sonra

enderege

@FilmsizKalma

Beşiktaş bitmez.

Problemi çözemeyenlere doğum tarihimi söyleyeyim bari.

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Şubat 2022, 15:00:48
@enderege yazıları okuyamıyorum deyip puntoları büyütün talebinde bulunur sonra

Hala gözlüksüz okuyup yazıyorum. Ben eski toprağım unutma. :D   Bence  sen beni kendin gibi sanıyorsun.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 02 Şubat 2022, 15:00:48
@ElisaMcCline yeter bence @Ufuko  eski ihtiyarları getirip adamın başına bela etme. @enderege yazıları okuyamıyorum deyip puntoları büyütün talebinde bulunur sonra

Ehtiyarlara  (eht) saygımız sonsuz  (spk) , hepsinin başımızın üstünde yeri var :D  (eht)

universitely76

@FilmsizKalma 4 yılda bir girme, araları kısa tut Kırmızılı çeteleyi tutuyor haberin olsun :)

Yürüüü, geldiğin gibi gidersin mı dedin :D

(eht) sen bahçedeki dikenli böğürtlenleri temizlerken çağır beni, ben bahçeyi dikenlerden arındırırken sen de bir çay çorba ikram edersin :) belki @volkanaydinli da bize katılır ve dikenlere karşı mücadelemizde bize taktikler verir :)
Şu sıra imzasız'ım...