Womplay - Oyun oynayarak EOS kazan

Başlatan Xalid, 18 Aralık 2020, 21:23:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xalid

Siteye yeni 4 tane "Quick Games" eklendi.  ($)

Xalid

Yeni oyun!

Arkheim - Realms at War - Güzel kazançlı bir oyun, level atlayarak 156k + günlük oynamaya göre 1000 puan-a kadar kazanabilirsiniz.  ($$)

btcincome

Alıntı yapılan: Xalid - 19 Ocak 2021, 15:21:57
Yeni oyun!

Arkheim - Realms at War - Güzel kazançlı bir oyun, level atlayarak 156k + günlük oynamaya göre 1000 puan-a kadar kazanabilirsiniz.  ($$)

Appstore için link yok sanırım?

Xalid

Alıntı yapılan: btcincome - 19 Ocak 2021, 23:14:52
Appstore için link yok sanırım?

Evet, şimdi baktım App Store gözükse bile Google Play'e yönlendiriyor. Oyun erken aşamasında olduğu için olmuş olabilir diye düşünüyorum. @btcincome

btcincome

Alıntı yapılan: Xalid - 20 Ocak 2021, 09:48:33
Evet, şimdi baktım App Store gözükse bile Google Play'e yönlendiriyor. Oyun erken aşamasında olduğu için olmuş olabilir diye düşünüyorum. @btcincome

Ben de bundan bahsetmiştim.
App store'dan bakınca oyun var gözüküyor fakat sitede yazan verilen link ile yüklerseniz kazanç oluyor diyor.
Yüklediyseniz de getirisi oluyor mu ?

Ben yükledim, ama getirisi olmadı, bilginize. ;)

Xalid

Alıntı yapılan: btcincome - 20 Ocak 2021, 22:33:08
Ben de bundan bahsetmiştim.
App store'dan bakınca oyun var gözüküyor fakat sitede yazan verilen link ile yüklerseniz kazanç oluyor diyor.
Yüklediyseniz de getirisi oluyor mu ?

Ben yükledim, ama getirisi olmadı, bilginize. ;)

Bu konuyu admine bildirdim, hemen ilgileneceklerini söylediler. Kazanç kazanmak için oyunu siteden yüklemeniz gerek ve oyunu ilk defa yüklemiş olmalısınız. Oyun önceden telefonunuzda varsa (silmiş olsanız bile) kazanç kazanamazsınız.

Xalid

Yeni oyun  (dik)

Lords Mobile

Oyunda 14 lvl-a kadar gelerek 82k puan kazanabilirsiniz!