Noise - Orijinal İçerik Paylaş BCH Kazan - (SCAM)

Başlatan rikoork, 01 Ocak 2021, 16:31:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Xalid - 06 Eylül 2021, 16:31:37
Nedense bilgisayardan siteye giriş yapamıyorum, diğer tarayıcılarda da denedim aynı sorun. Telefondan giriş yapabiliyorum ancak.

IP değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

ya da adblocker Noscript gibi bir eklenti varsa onlar da sorun olabiliyor. Ama farklı browser denemişsiniz, onlarla ilgisi yoktur heralde.

IP işe yaramazsa,
Modeme ya da ağ bağdaştırıcısına ek DNS ler girdiyseniz, onlardan da kaynaklanabiliyor.

Default a alın ya da Ttnet dns lerini girerek deneyebilirsiniz. ( DNS bilgisi girdiyseniz)

Xalid

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 06 Eylül 2021, 22:21:02
IP değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

ya da adblocker Noscript gibi bir eklenti varsa onlar da sorun olabiliyor. Ama farklı browser denemişsiniz, onlarla ilgisi yoktur heralde.

IP işe yaramazsa,
Modeme ya da ağ bağdaştırıcısına ek DNS ler girdiyseniz, onlardan da kaynaklanabiliyor.

Default a alın ya da Ttnet dns lerini girerek deneyebilirsiniz. ( DNS bilgisi girdiyseniz)

Teşekkürler  (spk)

Xalid

Dün ben paylaşım yaptım, 17 beğeni aldı. Ancak hiç para gelmedi. Öte yandan diğer insanların paylaşımlarına bakıyorum, 4-5 beğeni almış olsalar bile para kazanmışlar. Bunun nedenini biliyor musunuz?

smbllr424

Alıntı yapılan: Xalid - 07 Eylül 2021, 22:11:10
Dün ben paylaşım yaptım, 17 beğeni aldı. Ancak hiç para gelmedi. Öte yandan diğer insanların paylaşımlarına bakıyorum, 4-5 beğeni almış olsalar bile para kazanmışlar. Bunun nedenini biliyor musunuz?
bana özelden profil linkini atabilir misin?

Yeni başladıysan sistem bir süre sizi izlemeyi seçmiş olabilir.

Eski üyelerdensen spama düşmüş olabilirsin, özellikle konuyu geniş anlatmaya çalıştım ama hala eksikler var.

spam içerik oluşturmamaya çalışın, spam yorumlar yapmayın, yorumunuzun içerikle bir anlamı olsun. Kabul edilebilir bir yazı olsun.

başkalarına ait içerikler, resimler paylaşmayın.

linkini atabilirsen profiline bakabilirim.

2.1 dolarlık alınan son ödeme kanıtlara eklendi  (ok)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/noise-odeme-kanitlari/msg631660/#msg631660

Bazinga

Siteye girebilen var mı ? Telefondan deniyorum noise.cash.dms indirin diyor

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Bazinga - 09 Eylül 2021, 20:00:29
Siteye girebilen var mı ? Telefondan deniyorum noise.cash.dms indirin diyor

Ben girebiliyorum.

Browser ınızı masaüstü sürümüne alın ve öyle deneyin bence.
Mobil versiyorunu APP gibi bir şeye yönlendiriyor olabilirler. İndir kullan mantığıyla.

Bazinga

Bkirsan

smbllr424