Yeni Bölüm Moderatörümüz: hakanatik01

Başlatan AnilK, 20 Aralık 2012, 00:06:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Kendi adıma olsun , Forumumuz adına olsun ço üzgünüm şu an..  :S
Çok güzel işler yaptın bu forumda  :y
yapmayada devam etmeni isterdim..  :y ( gerçi ünvanın ne olursa olsun yine aynı yardımseverliği sergileyeceğinide biliyorum )  :y
Bir yandanda talebin olduğu için kararını saygıyla karşılıyorum, ancak bu üzüntümü hafifletmiyor tabiii  :S
herşey için çok çok Teşekkürler..  (a)

nouma26

Evet bence de çok yardımsever bir arkadaşımız ve kesınlıkle  hakediyordu.Sebebini bilmiyorum ama ayrılmasını ıstemezdim,ben de  üzüldüm bu kararına....Teşekkürler Hakan....

hakanatik01

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler ama forumdan gitmiyorum yahu neye üzülüyorsunuz :) birikmiş dizilerim var onlarada vakit ayırmam lazım daha KPSS var,kitap okumaya başlıyorum o kadar sipariş verdik  :g :g buradayım kurtuluş yok  :g :g  Herşey için ben  teşekkür ederim hepinize; sizlerden çok şeyler öğrendim; daha da öğreniyorum  :y  :y

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Ocak 2013, 15:31:11
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler ama forumdan gitmiyorum yahu neye üzülüyorsunuz :) birikmiş dizilerim var onlarada vakit ayırmam lazım daha KPSS var,kitap okumaya başlıyorum o kadar sipariş verdik  :g :g buradayım kurtuluş yok  :g :g  Herşey için ben  teşekkür ederim hepinize; sizlerden çok şeyler öğrendim; daha da öğreniyorum  :y  :y

Anılın mesajını görünce üzüldüm. Ama senin mesajını görünce  sana hak vermemek elde değil. Önce kendini düşünmelisin. Ama aramızdan ayrılmaman şartı ile.  ;)  Yada adminliğemi göz diktin ne yaptın?  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Hakan, bırakmış olmana üzüldüm  :'(

Verdiğin tüm emekler için teşekkürler ;)

abcb

Çok üzüldüm Hakan ama tabiki kararına saygılıyız, öncelikle sınavın 
Çok emeğin var üzerimizde, herşey için çok teşekkürler

Sarı renk sana çok yakışıyordu  :S

gokovic

Kardşeim bende üzüldüm. Bütün emkelerin için teşekkürler.
Ama zaten ne zaman sıkıssak yine destek verceğini biliyoruz. O yüzden içim rahat.  :y

lovablegs

aramızda kaldığın için gerçekten çok sevindim hadi hayırlısı olsun artık senin adına :)

bu zamana kadar gösterdiğin ilgi için ayrıca teşekkür ederim  (a)

halisekarakaya

Görevini severek yaptığın fazlasıyla hissediliyordu  :) haklı gerkçelerin olmasaydı bırakmak istemeyeceğini düşündüm  :)
Yeni kararırın yardımseverliğine gölge düşüreceğini sanmam ,zira mod olmadan önce de yardımseverdin  :y
Sana kalan vakitlerde yapmak istediğin tüm şeylerin üstesinden gelmeni diliyorum :)
Nasıl olsa burdasın ,duygusala bağlamıyorum  :)

tolgacan86

Ortak hayırlısı olsun :) ben anlatamıyorum taskları biliyorsun, sensiz olmaz ;)