66 Dolar LR - Solid, Paypal Yada TL karşılığı.

Başlatan Ümit Korkmaz, 24 Aralık 2012, 20:19:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ümit Korkmaz

Arkadaşlar elimde 82 Dolar LR var.

Solid, Paypal yada TL karşılığı takas etmek istiyorum.

66 Dolar kaldı.

51 Dolar Kaldı.

40 Dolar Kaldı.

hakanatik01

Parça parça olduğunu bilsem gelirdim daha önce :g :g 15$ de bana lazım  P.M le adresi yolluyorum:)

nouma26

hakanatik01

Kalanıda o alsın bunu tek başıma bitircem siz ortak kasadakini bitirin  :D :D canlı canlı güzel olucak  :g :g

tolgacan86

ben PC 'den çekebildim LR'ye ihtiyacımı giderir benim.. :)

ikose

Parça olarak satış yapyorsanız 11$ L.R. alabilirim. ( PP karşılığı )   ;)

Ümit Korkmaz

hakanatik01

Teşekkürler benim 15 gelmiş sizinkini de yolladım şuanda; yine hızlı bir şekilde halledildi teşekkür ederim :y :y :y Dizi bakıyordum çok heyecanlıydı fringe :) o sebeble ben geç görüp biraz gecikmeli yollamış olabilirim bunun içinde özür dilerim :-[  kolay gelsin bol kazançlar :y :y

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Aralık 2012, 23:39:55
Teşekkürler benim 15 gelmiş sizinkinide yolladım şuanda yine hızlı bir şekilde halledildi teşekkür ederim :y :y :y Dizi bakıyordum çok heyecanlıydı fringe :) o sebele ben geç görüp biraz gecimeli yollamış olabilirim bunun içinde özür dilerim kolay gelsin bol kazançlar :y :y

Deli yaşlı doktora selam söyle benden :)  Bir ara bende seyrediyordum.

Bende teşekkür ederim.

hakanatik01

Vallhi doktor süper oyuncu tek başına götürüyor zaten diziyi konusuda ayrı bir güzel ama Dr.Bishopu izlemek bile bir zevk çok inandırıcı :) Arkadaşım söyleyince farktemiştim aynı zamnada kendisi LOTR'daki  Denethor muş:)

Alıntı yapılan: ikose - 24 Aralık 2012, 21:35:25
Parça olarak satış yapyorsanız 11$ L.R. alabilirim. ( PP karşılığı )   ;)
Ustam adına bu alışverişte başarılı ve sorunsuz gerçekleşti :y :y :y denk gelmeniz zor gibi sen gece yoksun buralarda :)  yarın öğlene doğru atarım ben sana :) Neyse gittim dizime çayımda oldu :g :g