Read - Makale Yaz/Oku BCH Kazan

Başlatan smbllr424, 03 Eylül 2021, 23:55:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

smbllr424

smbllr424

lutch

@smbllr424 hocam bugünkü bakımdan sonra sitede yorum yapamıyorum,like atamıyorum,profil fotoğrafları görünmüyor.VPN ile girdiğimde ise görünüyor.Modemi resledim düzelmedi.Sizde de böyle mi?

smbllr424

Alıntı yapılan: dokansent - 19 Aralık 2021, 23:48:23
@smbllr424 hocam bugünkü bakımdan sonra sitede yorum yapamıyorum,like atamıyorum,profil fotoğrafları görünmüyor.VPN ile girdiğimde ise görünüyor.Modemi resledim düzelmedi.Sizde de böyle mi?
dün geceden beri site sorunlu,

benzer sorunlar bende de var ama bir çok kişi siteyi normal kullanmaya devam ediyor.

noise'de bu durumu anlattım ama henüz tam olarak ne olduğunu bilen yok.

Dün bir güncelleme yapıldı, güncellemeden sonra sorunlar oluştu.

smbllr424

@dokansent duckduckgo diye bir mobil tarayıcı var onu indirerek sorunsuz siteye giriş yapılabiliyor.

Ama şuan sadece mobil girbiliyorum, çeviriside yok çeviri olmayınca işi bozuyor.

chrome için eklentiside var ama eklentiyi indirdim pc den giriş yapamadım, şimdilik böyle kullanılıyor.

sorun sadece bizim için şuan siteyi kullanan herkes için devam ediyor.

lutch

Alıntı yapılan: smbllr424 - 21 Aralık 2021, 15:17:01
@dokansent duckduckgo diye bir mobil tarayıcı var onu indirerek sorunsuz siteye giriş yapılabiliyor.

Ama şuan sadece mobil girbiliyorum, çeviriside yok çeviri olmayınca işi bozuyor.

chrome için eklentiside var ama eklentiyi indirdim pc den giriş yapamadım, şimdilik böyle kullanılıyor.

sorun sadece bizim için şuan siteyi kullanan herkes için devam ediyor.

Teşekkürler hocam. Bunu Opera'ya ekledim girebiliyorum, deneyebilirsiniz pcden.https://chrome.google.com/webstore/detail/duckduckgo-privacy-essent/bkdgflcldnnnapblkhphbgpggdiikppg/related

smbllr424

smbllr424

smbllr424