Bybit - Herkese $20 Bonus! Sınırlı Süreli

Başlatan Bkirsan, 14 Ekim 2021, 12:07:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bkirsan

Alıntı yapılan: Bazinga - 07 Nisan 2022, 16:19:28
Ben nerden aldım hatırlamıyorum 2 hafta önce 10$ vadeli bonusu almıştım. Şansa bugün girip siteye baktım işlem açtığım gün gelmiş yeni gördüm ve çekim yaptım :D 10$ hala duruyor o para kaybeden kadar mı geçerli mi olacak ? Bilgisi olan var mı ?

Kaybedene kadar ve para çektiğinizde silinir. Bol kazançlar 😊

Bazinga

Alıntı yapılan: Bkirsan - 07 Nisan 2022, 16:50:28
Kaybedene kadar ve para çektiğinizde silinir. Bol kazançlar 😊
Para çektiğinizde silinir yazmışsınız çekim yapıp 10$ bonus ile tekrar işlem açtım. Dediğiniz kaybedene kadar mı yani ?

Bkirsan

Alıntı yapılan: Bazinga - 07 Nisan 2022, 17:04:05
Para çektiğinizde silinir yazmışsınız çekim yapıp 10$ bonus ile tekrar işlem açtım. Dediğiniz kaybedene kadar mı yani ?

Normalde para çekimi yaptığınızda bonus siliniyor. Silinmediyse kaybedene kadar kullanabilirsiniz 🙏

Bazinga

Alıntı yapılan: Bkirsan - 07 Nisan 2022, 19:00:45
Normalde para çekimi yaptığınızda bonus siliniyor. Silinmediyse kaybedene kadar kullanabilirsiniz 🙏
Bildiğim bir coinde long açtım, eğer btc düşüşe geçmezse bence işlemim gelir.

Bkirsan

🇹🇷 Bybit Türkiye kullanıcılarına özel 385$'a varan ödüller 🔥

📲 İlk yatırma İşleminizi yapın 20$
📊 İlk Alım-Satım işleminizi yapın 15$
🆙 En yüksek hacme ulaşın daha fazla kazanın

Ayrıca 3 şanslı kullanıcıya kişi başı 100$ değerinde ödül!

Detaylar 👉 https://partner.bybit.com/b/TrOzel

Bkirsan

Türkiye Kullanıcılarımıza Özel — 750.000 $MOVEZ Sizi Bekliyor !

🤩 Güzel haberi sizinle de paylaşalım: $MOVEZ, çok yakında Bybit'te listeleniyor!

Bunu kutlamak için Bybit Türkiye kullanıcılarımıza özel birbirinden güzel 3 etkinlik hazırladık !

💰Ödül Havuzu : 750.000 $MOVEZ !

1️⃣KYC Tamamla 200.000 MOVEZ Ödül Havuzundan Payını Kap.

2️⃣Bybit Spot Piyasamızda herhangi bir coin/token ile minimum 10 $ değerinde ilk alım-satım işleminizi yapın ve 500.000 MOVEZ ödül havuzunu paylaşın.

🗓 Etkinlik Dönemi: 7 Haziran 2022 saat 19.00 (TSİ) - 14 Haziran 2022 saat 23.59 (TSİ)

⚠️ Kullanıcıların etkinliğe katılımlarının geçerli olabilmesi için blog sayfası üzerinden "Hemen Kaydolun" butonuna tıklayarak etkinliğe kaydolmaları gerekmektedir.

Detaylar 👉 https://partner.bybit.com/b/Movez

nebu

Bu borsayı bol bol kötülemek lazım :D Durmadan Launchpad, ByVotes, üst düzey vadeli işlemler deneyimi, her gün telegram etkinliği, bol bol diğer etkinlikler... Hiç boş vaktiniz kalmaz, hesabınızdaki para nereden gelmiş diye şaşırırsınız :g Diğer borsaları kullanın kardeşim, bu borsa çok kötü. Nüfus artarsa kazançlarımız düşer şimdi :) Latife tabii... Deneyin derim, pişman olmayacağınıza eminim. @kazims @ElisaMcCline dost tavsiyesidir ;)