gemly.gg (SCAM)

Başlatan cocoextra, 18 Şubat 2023, 17:56:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

cocoextra

onur84

ÖDEME ALINDI..

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/gemly-gg-odeme-kanitlari/new/#new

@onur84 ödemeler , yalnızca ödeme kanıtlarında paylaşılıyor , ayrıca oraya referans linkinizide bırakabilirsiniz

onur84

bi yukarıda uyardığım halde yeniden burada kanıt paylaşmanı kasıtlı olarak yaptığını düşünerek %50 sistem uyarısı veriyorum @onur84.

Aynı şekilde devam edersen banlanırsın.

cocoextra

Nathan47

Çok güzel site, emeğinize sağlık. Ödemeleriniz hayırlı olsun.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

cocoextra

Alıntı yapılan: Nathan47 - 01 Ağustos 2023, 08:54:38
Çok güzel site, emeğinize sağlık. Ödemeleriniz hayırlı olsun.

Teşekkürler hepimize bol kazançlar  (spk)

cocoextra

Site 168. günü doldururken , yol haritasındaki projelerini gününde yapmaya devam ediyor.

Yeni açılan bölüm 'HERO'.

Buradaki kahramanın üzerindeki 12 parçaya yatırım yapabiliyoruz , üzerine tıkladığınızda amorti süreleri ve total kazançları yazıyor, genel olarak yine %200 (2x) olarak görünüyor.

Her bi parçanın level sistemide var , kazançları ona göre artıyor.

Örnek olarak aşağıda kılıç ve kazançları ; (1.000.000 gem = 1$)

Ayrıca reklam izleme gibi basit görevleri yaparak yada ekipman alma , ref kasma  ve harcamalar içinde kahramanın gücünü arttırabilirsiniz ;

Hero bölümünün kazançları kendi tarafında toplanıyor , kendi alanından collect yapmanız gerek.

Uzun süredir piyasada olmasına rağmen bir çok insan yeni yeni youtube tanıtımları hazırlamaya başladı , sitenin geleceği için şuan herşey olumlu gibi (YTD)

Bu arada benimle birlikte sisteme ilk günlerinde girenler çoktan roi olup kazanmaya başladılar  (spk)

Herkese bol kazançlar  ($$)

Nathan47

Açıldığından bu yana defalarca karşıma çıktı ama üye olmadım. Keşke üye olsaymışım.
Ben 1 hafta önce üye oldum, bakalım inşallah biz de karlı çıkarız.
Bu açılan yeni bölümün diğerinden fazla bir farkı yok gibi ama ilerde değerlendirebilriz.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

cocoextra

Alıntı yapılan: Nathan47 - 02 Ağustos 2023, 13:25:27
Açıldığından bu yana defalarca karşıma çıktı ama üye olmadım. Keşke üye olsaymışım.
Ben 1 hafta önce üye oldum, bakalım inşallah biz de karlı çıkarız.
Bu açılan yeni bölümün diğerinden fazla bir farkı yok gibi ama ilerde değerlendirebilriz.

Kısmet artık :) Bu kadar gideceğini bilsek bizde yatırımı daha fazla yapardık.

Diğer bölümden farkı var , yatırım yaptıkça , surf yaptıkça , ekipman giydirdikçe vs. %200 + kazançlar oluyor.

Birde limit var , max limit kadar giydirebiliyoruz elemanı 60 :)