Dotcoin - telegram botu

Başlatan cocoextra, 31 Mayıs 2024, 20:16:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cocoextra

Alıntı yapılan: smbllr424 - 07 Haziran 2024, 23:22:52
teşekkürler bunuda hallettik, bu cüzdanları bigün unutup başa bela alacaz ya hayırlısı  :m

Ben pc mobil haricinde fiziki defter tutuyorum , baya cüzdan var işin içinden çıkılacak gibi değil :D

cocoextra

https://x.com/thedotcoin/status/1806770284797493275

Temmuz ayı ilk haftasında yenilikler bekliyoruz ;

Sistemden DTC tokenları almaya başlayacağız , neye göre alacağımız henüz net değil.

Puan yada levele göre mining sistemi aktif olacak gibi , botta şuan var ama aktif değil.

Burada pek ref geliri olmadığından sağda solda çok göremiyoruz bu botu ama ekibe güveniyorum umarım boş çıkmaz  :)

lutch

Hamster Kombat'tan da bekliyoruz aynı şeyi ama bana biraz sıkıntılı geliyor o bot.Neredeyse hiçbir zaman saymıyor saatlik üretimi.Bugün bakarken üretmiyodu bile.Üretse birkaç milyon üretime geçerdim.

smbllr424

onchain den sonra tırsar oldum, bulduğum her şeye level atlatıyorum, umarım bunda kalifiye olurumda bişeyler gelir, yoksa telegram botlarına küsecem  :m

cocoextra

Alıntı yapılan: lutch - 30 Haziran 2024, 14:55:19Hamster Kombat'tan da bekliyoruz aynı şeyi ama bana biraz sıkıntılı geliyor o bot.Neredeyse hiçbir zaman saymıyor saatlik üretimi.Bugün bakarken üretmiyodu bile.Üretse birkaç milyon üretime geçerdim.

Hamster berber ve kahvelerde konuşuluyor artık  :D Umarım dişe dokunur bişiler verir.

Çok fazla kullanıcısı var , donmalar, hatalar vs. sıkıntılar olabilir normal bence :)

cocoextra

Alıntı yapılan: smbllr424 - 30 Haziran 2024, 20:23:48onchain den sonra tırsar oldum, bulduğum her şeye level atlatıyorum, umarım bunda kalifiye olurumda bişeyler gelir, yoksa telegram botlarına küsecem  :m

Onchaini tek kötü olarak hatırlarız umarım :)

Bende genelde hep levele yöneliyorum , sanki elimdeki jeton değilde level daha önemli olacak hissi var hep geneldede öyle oluyor.

Burdan dişe dokunur bişiler gelir diye umut ediyorum  hali hazırda arkasında dotcoin , polkadot var.
Birde  süreklilik olacak gibi , yazdıklarından öyle anladım. Airdrop yapıp bitirmeyecekler olayı galiba.

Notcoinden sonra bir hype geldi bakalım , koca koca adamlar telefon parmaklıyor :D  Hayır olsun :D

lutch

Alıntı yapılan: cocoextra - 01 Temmuz 2024, 11:32:28Hamster berber ve kahvelerde konuşuluyor artık  :D Umarım dişe dokunur bişiler verir.

Çok fazla kullanıcısı var , donmalar, hatalar vs. sıkıntılar olabilir normal bence :)

Valla hocam uyandım 15m birikmiş,çıkıp dotcoin'i kastım geri girdim hamster kombat'a 3m kazandınız yazıyor. umarım dediğiniz gibi olur  (hydr)

cocoextra

Alıntı yapılan: lutch - 01 Temmuz 2024, 21:39:20Valla hocam uyandım 15m birikmiş,çıkıp dotcoin'i kastım geri girdim hamster kombat'a 3m kazandınız yazıyor. umarım dediğiniz gibi olur  (hydr)

Devam tıklamaya gittiği yere kadar , sadece telegram botu bi 8-10 tane var bende.

Airdrop , testnet , node , oyunlar , wl vs. o kadar çok biriktiki herşey , bunlar boş çıkarsa uzun süre ara vericem herşeye  :D

smbllr424

Alıntı yapılan: cocoextra - 02 Temmuz 2024, 13:36:23Devam tıklamaya gittiği yere kadar , sadece telegram botu bi 8-10 tane var bende.

Airdrop , testnet , node , oyunlar , wl vs. o kadar çok biriktiki herşey , bunlar boş çıkarsa uzun süre ara vericem herşeye  :D
hocam oyunlar içerisinde ton cüzdana ödeme yapan, düşük alt limitine sahip varsa; atar mısınız özelden

cocoextra

Resmi hesaptan yapılan son duyuruya göre 'wenom wallet' ile ortaklık kurulmuş ve botu bağlamamız gerekiyor.

Öncelikle wenom cüzdanı indirip telefonumuza kuralım , kayıt olurken verilen kelimeleri kesinlikle kaybetmeyelim not alalım.
Android yada İOS hangisi uygunsa buradan indirebilirsiniz ; https://venomwallet.com/

İşlemleri tamamladıktan sonra bota gelip , wallet kısmına girip 'connect wallet'a tıklayıp wenom cüzdanımızı bağlayalım. Airdrop bu cüzdana yapılacak gibi duruyor şuan.

https://x.com/thedotcoin/status/1816809496905236512