IcyClick (SCAM)

Başlatan bekeli, 09 Ocak 2013, 16:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

kaçıncı sıradayım :P al sana polimik :g :g ref sınırı varsa hakacuyu silebilirisin o zaman bekeli ben tıklayamam bu aralar  ;) yarışma içinde ihtiyaç olursa burdayım bir yardım demen yeter :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2013, 00:53:42
kaçıncı sıradayım :P al sana polimik :g :g ref sınırı varsa hakacuyu silebilirisin o zaman bekeli ben tıklayamam bu aralar  ;) yarışma içinde ihtiyaç olursa burdayım bir yardım demen yeter :)

DR limiti yok Hakan ;)
Yanlış anlaşılma olmasın, kimse üzerinde baskı olmasın diye yarışma için üye olmayın dedim :)
Yoksa siteden ümitliyim. Uzun ömürlü olacak inş.  8)

bekeli

+1 0.005  ($) Read Ads kısmında ;)

bekeli

+1 0.005 ($) PTC
+1 0.005 ($) PTReadA

bekeli

Üye olan arkadaşlara bir sorum olacaktı.
Üye olurken tanıtımdaki banner linkini(sonu signup ile biten) mi kullandınız yoksa aşağıdaki linki mi?

Clixsense'teki grid reklamımı değiştirip (normalde blogun reklamı vardı) sonu signup ile biten linki vermiştim.
İki gündür aktif. Clixsense'ten ref gelmedi. Signup ile biten linkte problem mi var acaba ? Cevaplarınıza göre admine ticket atacağım..

yingyang16

banner linkini kullandım ;) ???

bekeli

Alıntı yapılan: YingYang - 18 Ocak 2013, 15:52:13
banner linkini kullandım ;) ???
Teşekkürler bilgi için.
O zaman niye ref gelmiyor clixsense'ten  ??? Yeni site sonuçta. Grid'lerde dikkat ettim yeni sitelere iyi ref geliyordu :S

bekeli

Place                  Username               Referrals
1                       yyzhzhzxx              84 referrals
2                       GUNSnROSES         75 referrals
3                       seeandfeelus           68 referrals
4                       schnetti                  56 referrals
5                       bekeli                     56 referrals

3. sıradaydım kaç gündür. İki tane ref iki günde solladı beni. Nerden çıktılar nerede reklam verdiler bilmiyorum ama çok hızlı yükseldiler.. Yarışma için kasmayacağım zaten getireceği çok birşey yok. Ama bu rekabet duygusu yok mu çok kötü bir durum. Yediremiyorum kendime. Açıkçası masraf da yaptım ama yarışma yerine uzun soluklu düşündüm masraf yaparken. Neobux'ta 16 dolarlık reklam satın aldım. Neo konusuna da yazmıştım. Sitenin serverı o kadar yoğunluğu kaldıramadı. Dolayısı ile ref gelmedi :( ClixGrid'teki reklamı rica ettim değiştirdim bu site reklamı ile oradan nedense gelen yok. Microjobs'lardan geldi gelen.

Şu an 4. olan schnetti bugün buldu neredeyse tüm refleri. Google amcaya sordum nerede reklam veriyor diye bulamadım. Bu schnetti beyefendinin nerede reklam verdiğine dair bilgiye nasıl ulaşabilirim. Çok merak ediyorum. Hala dönüyor olmalı reklamı çünkü sürekli yükseliyor sayısı. Nerde reklam verdiğini bulan arkadaşın bir sitesine üye olup destek vereceğim ;)

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Ocak 2013, 16:06:02

Şu an 4. olan schnetti bugün buldu neredeyse tüm refleri. Google amcaya sordum nerede reklam veriyor diye bulamadım. Bu schnetti beyefendinin nerede reklam verdiğine dair bilgiye nasıl ulaşabilirim. Çok merak ediyorum. Hala dönüyor olmalı reklamı çünkü sürekli yükseliyor sayısı. Nerde reklam verdiğini bulan arkadaşın bir sitesine üye olup destek vereceğim ;)
2 gündür probux ta reklam veriyor..

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 21 Ocak 2013, 16:25:40
2 gündür probux ta reklam veriyor..

Ne tür bir reklam veriyor. Extra ads kısmında 0.001'lik mi?
Bu arada ikose hemen bir tane refli link gönder PM ile. Destek için üye olacağım ;)