IcyClick (SCAM)

Başlatan bekeli, 09 Ocak 2013, 16:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

(scm)

SCAM

Arkadaşlar merhaba,
Hoşuma giden ve uzun ömürlü olacağını tahmin ettiğim bir siteyi huzurlarınıza sunuyorum. Listemde ImperialGetCash'in yerine aldığım yeni sitem. Ref sistemini beğendim. Aktif refler bulabilirsem ve site scam olmazsa kazancımız olur diye düşünüyorum.

Birçok kazanç yöntemi(PTC - PTRA - PTR - PTS - Surveys) var. DR limiti yok. 10 seviyeli ref sistemi var. Tık geliri sabit ve her bir reklam 20 saniyelik. Günlük minimum refsiz kazanç sadece PTC'den 0.06 dolar (12 * 0.005).

Reklam Sayısı: 12+
Tık Değerleri: 0,005
Ödeme Limiti/Yöntemi: 10$ / Payza
Ref Geliri: 
1st level referrals = you earn 25% of their earnings
2nd level referrals = you earn 10% of their earnings
3rd level referrals = you earn 10% of their earnings
4th level referrals = you earn 10% of their earnings
5th level referrals = you earn 5% of their earnings
6th level referrals = you earn 5% of their earnings
7th level referrals = you earn 5% of their earnings
8th level referrals = you earn 5% of their earnings
9th level referrals = you earn 5% of their earnings
10th level referrals = you earn 5% of their earnings

Kazanç Yöntemleri:

• PTC
  • PTR (E-mail okuyarak kazan)
  • PTRA (Reklam okuyarak kazan)
  • PTS (Üye olarak kazan)
  • Anketler

Bana göre olumsuz tarafı ise minimum çekim miktarının 10 dolar olması. Admine ticket attım bu konuda bakalım cevabı ne olacak. İlla ki üye olmanıza gerek yok. Sağda solda reklamını görür ve üye olmaya karar verirseniz yaw bizim forumda tanıtılmıştı bu site, reklamdan olacağıma gidip forumdan üye olayım deyin yeter  :D

ikose

3 kere denedim ama hiç bir şekilde kullanıcı adın gözükmüyor
az önce refin olarak giriş yaptım..
Umarım olabilmişimdir..
Bu arada Lovablegse Müjde  (p)  (p)
Toplu tıklama  (p)  (p)

gokovic

Destek için üye oldum kardeşim. 10$ çok yuksek. umarım aşağıya çekerler. :y
Birde refin gözükormuyum kontrol et istersen.

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 09 Ocak 2013, 16:27:43
3 kere denedim ama hiç bir şekilde kullanıcı adın gözükmüyor
az önce refin olarak giriş yaptım..
Umarım olabilmişimdir..
Bu arada Lovablegse Müjde  (p)  (p)
Toplu tıklama  (p)  (p)

Teşekkürler @ikose, ref olarak gözüküyorsunuz.. Toplu tıklamayı denememiştim. Bilgi için çok teşekkürler..

Alıntı yapılan: gokovic - 09 Ocak 2013, 16:34:23
Destek için üye oldum kardeşim. 10$ çok yuksek. umarım aşağıya çekerler. :y
Birde refin gözükormuyum kontrol et istersen.

Evet gözüküyorsun @gokovic, teşekkürler.

Üye olan arkadaşlar, şu anda site adminine ait mini bir survey var 8 soruluk ve 0.05 değerinde. Onu da yapabilirsiniz.
Ayrıca iki tane de reklam okuma var.
Ek bir bilgi olarak da izlemediğiniz reklam veya başka bir kazanç varsa Members sekmesinden kaç tane kaldığını görebilirsiniz.
Bol kazançlar..

yingyang16

Yeni site tanıtımın hayırlı olsun  :)

+1 refin olarak geldim Bekeli  ;)

Herkese bol kazançlar  ($)

bekeli

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Ocak 2013, 16:41:13
Yeni site tanıtımın hayırlı olsun  :)

+1 refin olarak geldim Bekeli  ;)

Herkese bol kazançlar  ($)

Teşekkürler Hocam ;)

hakanatik01

Hayırlı olsun  senin site tanıttığın görmek güzel oldu :y Bol kazançlar ;) buxhost olsa kesin gelirdim :)

Bugünden itibaren baya bir siteyi ayıklıyorum listemden aklımda olan rakam 11-12 yakın zamanda bıraktığım olursa yada canım sıkılırsa mutlaka gelirim  :) 1-2 gün iinde gelmeye çalışırm explobux'ın durumuna göre hoşuma gitmişti orası ayın 10'unda kesin açıcaz demişti admin bakalım :)

tolgacan86

bekeli site tanıtımın hayırlı olsun, umarım uzun ömürlü bol kazançlı bir site olur :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 09 Ocak 2013, 18:55:29
Hayırlı olsun  senin site tanıttığın görmek güzel oldu :y Bol kazançlar ;) buxhost olsa kesin gelirdim :)

Bugünden itibaren baya bir siteyi ayıklıyorum listemden aklımda olan rakam 11-12 yakın zamanda bıraktığım olursa yada canım sıkılırsa mutlaka gelirim  :) 1-2 gün iinde gelmeye çalışırm explobux'ın durumuna göre hoşuma gitmişti orası ayın 10'unda kesin açıcaz demişti admin bakalım :)

Teşekkürler Hakan ;) Nasıl ve ne zaman istersen üye ol veya olma önemli değil Hakan. Önemli olan sitenin uzun ömürlü olması.

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 09 Ocak 2013, 18:57:13
bekeli site tanıtımın hayırlı olsun, umarım uzun ömürlü bol kazançlı bir site olur :)

Teşekkürler Tolga ;)

lovablegs

bekeli tanıtımın hayırlı olsun değişik güzel bir siteye benziyor refinden üye oldum :)