IcyClick (SCAM)

Başlatan bekeli, 09 Ocak 2013, 16:20:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Zirveye yürüyüşüm emin adımlarla devam ediyor. 1 basamak daha yükseldim :D

Place            Username              Referrals
1                  GUNSnROSES         63 referrals
2                  yyzhzhzxx              56 referrals
3                  jaura                      41 referrals
4                  bekeli                     37 referrals  :y (p) (p)
5                  ris1408a                36 referrals

hakanatik01

Yarışmamı vardı :) +2 ozaman +1 şimdi +1 gece  :g :g hakacu hakanatik :D ;)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Ocak 2013, 14:46:32
Yarışmamı vardı :) +2 ozaman +1 şimdi +1 gece  :g :g hakacu hakanatik :D ;)

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Ocak 2013, 15:30:42
Not: Listeyi paylaşınca yarışma için üye olmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Siteyi beğenirseniz ve devam etmeyi düşünüyorsanız üye olabilirsiniz. Sırf yarışma için üye olmanıza gerek yok ;) Yarışma aylık yarışma, sağda solda reklamlarım dönüyor. Microjobslar felan verdim. ClixPlanet'te gridte dönüyor. Bu nedenle sadece yarışma için üye olmayın arkadaşlar ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 14 Ocak 2013, 15:30:42
Bu nedenle sadece yarışma için üye olmayın arkadaşlar ;)

Abi varya üye olayım diyordum vazgeçtim  ???

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Ocak 2013, 18:49:37
Abi varya üye olayım diyordum vazgeçtim  ???

:D
Halen aynı fikirdeyim.
Aktif olmayı düşünmüyorsanız yarışma için üye olmanıza gerek yok. Düşünmeniz bile yeter ;)
Microjobs'la çok gelen oluyor. İlk sıradakiler sonradan atak yapmazsa geçeceğimi düşünüyorum.
Önemli olan yarışma değil benim için. Önemli olan yeni açılmış bu sitede downline'ı olacak ve matrixten faydalanacağım aktif üyeler bulmak.

enderege

Valla kusura bakma bekeli. Ben kaç gündür bu konuyu sallıyordum. Elimde bi kaç site gidince üye olurum diyordum. Onlar gitti. Bu yazılanları okumadanda yarışma için üye oldum.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 15 Ocak 2013, 19:01:37
Valla kusura bakma bekeli. Ben kaç gündür bu konuyu sallıyordum. Elimde bi kaç site gidince üye olurum diyordum. Onlar gitti. Bu yazılanları okumadanda yarışma için üye oldum.  :(

Teşekkür ederim Ender hocam.
Burada amacım kimse kendisini baskı altında hissetmesin. Yani burada sıralama paylaşınca sanki yardım istiyormuşum gibi bir hava oluşmasın. Nasılsa microjobs'larla felan yarışmayı hallederim diye.
Keşke paylaşmasaydım :)

Ama aktif olunacaksa kim ref istemez :D

tolgacan86

Hocam yarışma bizden sorulur biliyorsun, olurda son 3-4 gün atak gerekir, minimum 5 ref benden diyorum ama merak etme, adminlere yakalanmama konusunda çok tecrübelendim aştım olayı sıkıntı çıkarmayacak 5 ref sözü benden :)

bekeli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Ocak 2013, 19:24:41
Hocam yarışma bizden sorulur biliyorsun, olurda son 3-4 gün atak gerekir, minimum 5 ref benden diyorum ama merak etme, adminlere yakalanmama konusunda çok tecrübelendim aştım olayı sıkıntı çıkarmayacak 5 ref sözü benden :)

Teşekkürler Tolga ;)

Bir tanesi daimi olabilir. Toplu tıklama var. Çok kısa sürede tüm tıklar bitiyor..

ElisaMcCline

ben yarışmayı düşünmeden gelmiştim zaten...
belirli sırayla, elimdeki site sayısını mantıklı bir seviyede tutarak, mantıklı siteler çıktıkça sıradan birçok kişiye destek olmaya çalışıyorum.
sonuçta benzer desteği ben de alıyorum. :y