Dolandırılma olayı

Başlatan CHeLeP, 14 Ocak 2013, 14:40:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHeLeP

Dispute açtı bu konuda bana yardım edermisiniz

arshi

Öncelikle geçmiş olsun CHeLeP.

Dispute açması paypalındaki parayı hemen alacağı anlamına gelmiyor o yüzden çok telaş yapmana gerek yok, tabi çok da rahat olma. Paypal senden durumu izah etmeni isteyecektir, bu belli bir süreç içerisinde olacağından bol bol vaktin olacaktır. Elinde kanıt niteliği taşıyan ne kadar bilgi, belge varsa paypalla paylaşmalı ve durumu uygun bir dille izah etmelisin. Sonuçta haklı olan taraf sensin, paypal sana hak verecektir. Yani en azından bunu umalım. Tekrar geçmiş olsun.

CHeLeP

Bu konuda paypalın dikkat ettiği hususlar nelerdir kendimi en doğru nasıl savunurum onu yapmam gerekiyor. Tecrubeli arkadaşlar varsa paylaşırsa iyi olur

ElisaMcCline

Disputeden önce sen PP ile iletişime geçseydin daha iyi olacaktı...

Türkçe yazabiliyorsunuz, herşeyi türkçe olarak açık kısa ve net olarak yazın, elinizdeki dekontları da gönderin.
Her ne kadar PP takas konusuna sıcak bakmasa da, bir dolandırıcılığa da göz yummaz sanırım.

Umarım PP adresindeki isim de Banka adresiyle tutuyordur, yoksa oradan birşey tutturmanız da zor olur.

CHeLeP

dekontların üzerinde müyesser baskın yazıyor mühtemelen annesi çünkü paypalda kullandığı mail adresi  [email protected]

moonisblack

ve korkulan olay olmuş
malesef adamın paypal dan parayı ürün alımı diye göndermesinde de şüphe uyandırmıştı bende
adamı ikna et dispute (itirazdan) vazgeçsin
vazgeçmediği taktirde yarın hukuki yollara başvuracağını söyle
iptal ederse konuyu kapat gitsin uğraşmaya değmez
bu dediklerim gerçekleşmediyse sabah 8 de pp ı ara durumu izah et onlar seni yönlendireceklerdir
nezaman arasam hep yardımcı oldular
işin rast gider inşallah

yingyang16

moonisblack 'a  katılıyorum en iyisi paypal ile telefonla görüşüp derdini anlatman, ne yapman gerektiği konusunda yardımcı olacaklardır ...

CHeLeP

Savcılık banka paypalla konuşma bunları hangi sırayla yapmalıyım

ElisaMcCline

tabii ki hepsi olabildiğince çabuk ama bence önce PP ve banka.

Çünki eksik bilgin olabilir vs, yönlendirme de alabilirsin mevzuatlarına göre....