Dolandırılma olayı

Başlatan CHeLeP, 14 Ocak 2013, 14:40:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ricci

CHeLeP öncelikle geçmiş olsun , bütün yazıları okudum, bu işin peşini sakın bırakma bu kadar uğraştıktan sonra, savcılık uzun sürer falan diyorsun sürsün isterse iki yıl sürsün, belki bu sürede paranıda alamazsın ama o kişiye iyi bir ders olacaktır o süre. Şimdi ağzıma çok kötü kelimeler geliyor ama söylemek istemiyorum o kişi hakkında, Annesinin hesabıyla milleti dolandırıyor ya   (sinir)

CHeLeP

IBAN:TR02 ..........U.... Y.... Bu kişinin iban numarası ile şubesini bulabilirmiyiz ? Vakıfbanka kayıtlı hesap.

Forumda kişi bilgileri ve ıban numarası paylaşmamaya özen gösterelim herkes adına iyi olur  ;)

hakanatik01

http://subesiz.vakifbank.com.tr/sb091401/ burdan bulabilrsin sanırım ilk 4 hane şube kodu oluyor zaten
Tam emin olmamakla birlikte "Ankara"dan daha detaylı araştıırsanız bulabilirsiniz vakifbankin bu linkinden açıkmlalar var hangi kısım neye denk geliyor şeklinde

FilmsizKalma

Karşı tarafın ne yaparsa yapsın, İsmi ve iban numarasını  burda paylaşmanız etik olmamış bence.

CHeLeP

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 18 Ocak 2013, 02:39:23
Karşı tarafın ne yaparsa yapsın, İsmi ve iban numarasını  burda paylaşmanız etik olmamış bence.

Özür diliyorum o şekilde bir art niyetim yoktu.

CHeLeP

Paypal olayı kapatmış resmen biz uğraşamayaz diyolar :(  Bu mesajdan sonra yapılacak çok bişey var mı bilmiyorum

Sayın Uğur Çelebi,

Yetkisiz işleme itiraz konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Sayın Çelebi, hesabınızı ve alıcı tarafından açılan yetkisiz işlemleri gözden geçirdim ve yapılan inceleme sonucunda yetkililer alıcının ödemelerini iade kararı almıştır ve maalesef kararı değiştirmemiz veya sonuca itiraz etmemiz mümkün olmayacaktır.

Yetkisiz işlem bildirimlerinde karar kesindir ve dosya tekrar açılıp yetkililer tarafından incelenmemektedir.

tolgacan86

Çok Geçmiş Olsun.. Çok çakalmış eleman, dispute ile uğraşmadan direk işlem itirazı yapmış daha öncede yaptı muhtemelen..

abcb

Çok üzüldüm Chelep, çok geçmiş olsun  :S

CHeLeP

Sağlık olsun kötüde olsa bir tecrübe oldu :)  İşlh savcı olayı kaide alırda soruşturma açılır diye umut ediyorum.

tolgacan86

Aslında bankayı arayıp harcama itirazında bulunsan belki sende bankadan paranı alabilirsin onun yaptığı gibi...