alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: MSG - 19 Ocak 2014, 00:15:41
Hediye puanlarla hemen alışveriş yapabiliyor muyuz? :)

Konu bayağı karıştı ama alacak ne var sitesinden bahsediyorsak evet yapabiliyoruz.
Hatta mümkün olduğunca erken yapmalıyız ki, puanlar 3 ay boyunca kalıyor :)

halisekarakaya

Konuyu karıştırmaya geldim yine  (dns)
Alıntı yapılan: universitely76 - 15 Ocak 2014, 00:46:37
Hocam okul bitti bitti, bırakın lütfen bu +'ları -'leri yahu :P :g
Gün gelir ben mistik şehre dönersem inşallah, ben büyüklerimden o benden geçinir o zaman bayramlarda :)
Meslek hastalığı genç,yapcak bir şey yok  ;)
Alıntı yapılan: universitely76 - 15 Ocak 2014, 15:30:49
Yahu o saatte yazmışım o kadar, bırakında yanlışı bizim olsun :)

Eh yani (eht) illa didik didik edecen var ya :D

Ama biz bi kere 3/1 dedik mi tamamdır o iş bitmiştir, yaşadın len Umut :g

Yağlı radyatör-Ufo müsabakası sona erdi, yağlı radyatör ufak boyuna çelimsiz vücuduna rağmen rakibini saf dışı bıraktı. Ama bu sonuç için ne kadar bir çalışma yaptığını önümüzdeki günlerde açıklayacağım :D
Bence radyotör bürokrasisi senin kafanı baya karştırmış,gel sen buraya bir havan değişsin zira zararlı çıkacaksın  :g
Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 15 Ocak 2014, 01:43:13
:))  yalnız bu hesaba göre sana bişey kalmıyor genç haberin olsun :))  yarı yarıya deyip yarısını kurtarsaydın baari :D
Forumumuzun maali müşaviri de burdaymış ,işi gücü hesap hatalarını deşifre etmek .İnsan der ki bu genç radyatördü ,petekti derken kafası karışmış hiç seslenmiyim.Ama yok illa ki eksik yazcaz  (spam)
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Ocak 2014, 10:31:15
Adamı zorlamayın yağlı radyatör, infrared ısıtıcı watt fiyat hesaplamaktan ev ekonomisi adamı bu hale getirmiş iste :)
Ablam hoşgeldin hala buradaysan :)
Evet üstün anlayış örneği ,tebrikler FilmsizKalma  :y
Hoşbulduk  :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halise - 28 Ocak 2014, 12:17:21
Forumumuzun maali müşaviri de burdaymış ,işi gücü hesap hatalarını deşifre etmek .İnsan der ki bu genç radyatördü ,petekti derken kafası karışmış hiç seslenmiyim.Ama yok illa ki eksik yazcaz  (spam)

her foruma lazım bunlardan bitane, hoca maaşa bağladı beni yakalıyım diye.

forumda para kazanma tavsiyelerinden çok harcama tavsiyeleri bölümlerini gezen arkadaşlar için ;)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 28 Ocak 2014, 17:29:03
her foruma lazım bunlardan bitane, hoca maaşa bağladı beni yakalıyım diye.

forumda para kazanma tavsiyelerinden çok harcama tavsiyeleri bölümlerini gezen arkadaşlar için ;)
Iyi bir primi de hakettin oyleyse :))

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halise - 28 Ocak 2014, 19:29:55
Iyi bir primi de hakettin oyleyse :))

yok hocayla maaş+sigorta+yemek+yol diye anlaştıydık :D primide sizden alırım artık :y

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 28 Ocak 2014, 19:35:58
yok hocayla maaş+sigorta+yemek+yol diye anlaştıydık :D primide sizden alırım artık :y
Beni yakaladigi icin kimseye prim vermedim simdiye kadar :))

dr1980m

Alış veriş yapacağım zaman incelenecek siteler arasına alındı  (a)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: halise - 29 Ocak 2014, 11:41:57
Beni yakaladigi icin kimseye prim vermedim simdiye kadar :))

herşeyin bir ilki vardır :))

hakanatik01

Neye niyet neye kısmet dedikleri bu işte :) kardeşimin doğum günü için PS4 bakınıyordum ki fiyatları biraz daha ucuzlasın diye beklemeye karar verdim tam o sırada şeytan dürttü xbox' al Xbox al onda hayır demez diye dayanadım ,paypalda geçiyor sitede :)

http://www.ucuzbudur.com/index.php

Kargo hızlı (ok) MNG kargo önerisi için  nouma hocama ve bilqin' e bir kere daha teşekkürler bu kargo şirketini önerdikleri için  :)
İlgi alaka güzel  (ok)
Sorunsuz ürünler  (ok)
Kargo ücreti yok  (ok) 'tu ama neye göredir bilmiyorum ..
Hediye çeki geliyor (ok) süresizmi bilmem bakmadım kutudan çıktı 20tl hediye çeki diye para gibi birşeye basmışlar konsolu kurayım diye başka birşeyi gözüm görmedi zati :)
Fiyatları piyasaya göre uygun geldi bana  (ok)
Birşey alırken girip bakmanızda fayda var herkesin ürünü sorunsuz kazasız belasız gelir umarım der (yvr)

abcb

Kardeşin xbox'un başından ayrılmazsa sorumlusu sensin Hakan, annenden zopayı sen yiyeceksin, deyim sana  :g