alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Androidden vazgeçmemek konusunda ısrar edenler için iyi bir ürün görünüyor.
Hepsini okudum, bilgiler için teşekkürler Filmsizkalma.
Ben de çeşit olması adına makul fişyatlı bir android var mı diye bakacaktım yakında, değerlendirilebilir bir ürün olmuş.
Ama benimki sadece çeşitlilik adına.. Kişisel tercihim androidi ana ürünüm yapmazdı :)

Lumia 625 ile kıyaslayın bence ürünü... Evet fiyatı biraz daha yukarıda lumia 625 in.. Ama Gorilla Glass çizilmez ekran farkı bile bu farkı fazlasıyla karşıar bence :)

Ve not olarak..
Lumia 620, kötü bir seçimmiş zaten Filmsizkalma, Haklı hanımefendi :)

hakanatik01

Çok kararsız kaldım bende videolarnı izledim sağolsun Filmsizkalma bir site verdi oradan bakmıştım :) eeee orada dediğine göre ekranda sorun değilmiş ama bu telefondada gorilla varmış ucuz olmasının sebebinide röportaj da açıklamışlar falan adamlar demiş samsungta aynı işlemciyi aynı paraya alıyor bende  ama benim öyle gösterişli ofislerim plazalarım v.s. yok demiş :P ne derece doğru bilmiyorum artık :P Çok özellikli birşey de istemiyorum gerçi ama alacağım telefon fiyatı bunun 2 katıydı gereksizde neden vereyim beya :) 27 dakikalık videosunu izledim tek sorun olarak ve belkide benim için en büyük ? sorun olacak olan wifi iyi çekmiyor 2-3 odadan sürekli kopuyor dediler ,aynı odada yada yan odadaysan sorun yok dediler :) bakalım Filmsizkalma ne diyecek bu konuda ona göre karar değiştirebilirim :)

şunuda ekleyem Filmsizkalma'ya laft attılar he stüdyoyu basalım :P 18:15 " oyunlar hiç takılmıyor diyen adam hayatında hiç takılan oyun oynamamıştır " :P :))

http://www.youtube.com/watch?list=SRGeneral%20Mobile%20Discovery%20review&v=r3YNGb2uPFs#t=1136

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Ekim 2013, 16:42:16
şunuda ekleyem Filmsizkalma'ya laft attılar he stüdyoyu basalım :P 18:15 " oyunlar hiç takılmıyor diyen adam hayatında hiç takılan oyun oynamamıştır " :P :))

http://www.youtube.com/watch?list=SRGeneral%20Mobile%20Discovery%20review&v=r3YNGb2uPFs#t=1136

Ben de onu şöyle düzelteyim :D
Oyunlar takılıyor diyen adam , oyunlarını android bir telefonda oynuyordur :P

bekeli

(scm)Valla çok uuzzzunnn şeyler yazılmış. Hepsini okuyamadım. Ama sanırım önerilen telefon General Mobile Discovery. Zaten FilmsizKalma'yı telefonu araştırdığım forumda başka bir kullanıcı adı ile görmüştüm :D
Hakan kesinlikle al. Kendime ilk çıktığı zaman aldım. 1 ay bekledim telefonun gelmesini :D Tam bir fiyat / performans ürünü oldu bana. Hepsiburada + garanti bonus kampanyaları ile bana 440 tl'ye geldi :D

Sonra kardeşime de aldım. Kim görse kullansa almak istiyor. S3'ten daha performanslı + ekranı daha güzel.. Şiddetle tavsiye ederim..

Edit: Hakan'ın wifi sorusunu yeni gördüm. Elimdeki tüm cihazlar içerisinde en iyi wifi performansına sahip telefon General mobile discovery.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Ekim 2013, 16:42:16
Çok kararsız kaldım bende videolarnı izledim sağolsun Filmsizkalma bir site verdi oradan bakmıştım :) eeee orada dediğine göre ekranda sorun değilmiş ama bu telefondada gorilla varmış ucuz olmasının sebebinide röportaj da açıklamışlar falan adamlar demiş samsungta aynı işlemciyi aynı paraya alıyor bende  ama benim öyle gösterişli ofislerim plazalarım v.s. yok demiş :P ne derece doğru bilmiyorum artık :P Çok özellikli birşey de istemiyorum gerçi ama alacağım telefon fiyatı bunun 2 katıydı gereksizde neden vereyim beya :) 27 dakikalık videosunu izledim tek sorun olarak ve belkide benim için en büyük ? sorun olacak olan wifi iyi çekmiyor 2-3 odadan sürekli kopuyor dediler ,aynı odada yada yan odadaysan sorun yok dediler :) bakalım Filmsizkalma ne diyecek bu konuda ona göre karar değiştirebilirim :)

Ya hakan boşver onları valla sallamışlar :d Dedikleri oyunu yüklememişim bile :P Bilmiyorum ha kasar belki.
Ben şöyle bir örnek vereyim bisiklet oyunu var sıradan bir oyun. Telefona yükledim inanamasın oyun kasıntı üzerine, tüm telefonlarda kasıyor denedim test ettim. Teknoseyirdekilere telefon geç gidince içerlemişler :p 

1 bilimsel ispat daha yapayım diyorki arm cortex a7 tabanlı cihaz işte i7 işlemiclerin iyi neslide var kötü nesilide bu biraz kötüsünden diyor. Ona öyle bir hadi ordan çekiyorymki anlatamam.  cortex a9 var üst nesil, ama a7 nin bir farkı var minimum güç harcaması yani çok az güç ile maximum performans veriyor. isteyen dileyen bununla ilgili ingilizce olsun türkçe olsun kaynakları araştırabilir.  Ha yeni nesil cihazlarda cortex a15 lere felan çıkar ona birşey diyemem.  Takılıyor dediği oyunuda oynarmısın onuda bilemem :))  Bana bir oyun söyleyip oyunlar takılıyor diyorsa kendi bilir :D  eften püften oyun saymadım ki kendi dediği oyunlardan biride benim saydıklarım arasında sıknıtısız oyunuyorum demiş:D

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 26 Ekim 2013, 16:22:15
Androidden vazgeçmemek konusunda ısrar edenler için iyi bir ürün görünüyor.
Hepsini okudum, bilgiler için teşekkürler Filmsizkalma.
Ben de çeşit olması adına makul fişyatlı bir android var mı diye bakacaktım yakında, değerlendirilebilir bir ürün olmuş.
Ama benimki sadece çeşitlilik adına.. Kişisel tercihim androidi ana ürünüm yapmazdı :)

Lumia 625 ile kıyaslayın bence ürünü... Evet fiyatı biraz daha yukarıda lumia 625 in.. Ama Gorilla Glass çizilmez ekran farkı bile bu farkı fazlasıyla karşıar bence :)

Ve not olarak..
Lumia 620, kötü bir seçimmiş zaten Filmsizkalma, Haklı hanımefendi :)

Hocam telefonda Gorilla glas varmı yokmu çok büyük tartışma :D:D Telefonun ismi general mobile, General mobile Telpa ile ortak aynı şirket. Telpa resmi sitede gg2 var derken, general mobile gg 2 var diye bir açıklama yapmıyor. Bir kişinin Anahtarla çizme videosu var daha doğrusu çizememe videosu :D Çizilmedi ekranı.. Ben var yok diyemem jelatinle kullanıyorum harika yapıştı var yok anlamak imkansız durumda :D
Çeşitlik olması açısından cidden tavsiye ederim zira güncel kullanımınızda olan harika bir telefon var iyi bir deneyim olur bence.
Ya ozamanlar iyisi vardıda veya daha çok para vardıda ben mi almadım canım :D::D

Telefonda Windows mu andoridmi tamamen kişisel tercih hocam ya bi kaç seneye belki önüne geçebilir ama dünya çapında bakılınca bile andorid önde siz ne kadar sevmesenizde :D

Alıntı yapılan: bekeli - 26 Ekim 2013, 22:07:01

(scm)Valla çok uuzzzunnn şeyler yazılmış. Hepsini okuyamadım. Ama sanırım önerilen telefon General Mobile Discovery. Zaten FilmsizKalma'yı telefonu araştırdığım forumda başka bir kullanıcı adı ile görmüştüm :D
Hakan kesinlikle al. Kendime ilk çıktığı zaman aldım. 1 ay bekledim telefonun gelmesini :D Tam bir fiyat / performans ürünü oldu bana. Hepsiburada + garanti bonus kampanyaları ile bana 440 tl'ye geldi :D

Sonra kardeşime de aldım. Kim görse kullansa almak istiyor. S3'ten daha performanslı + ekranı daha güzel.. Şiddetle tavsiye ederim..

Edit: Hakan'ın wifi sorusunu yeni gördüm. Elimdeki tüm cihazlar içerisinde en iyi wifi performansına sahip telefon General mobile discovery.

Alala nerden anladın yahu benmiyim değilmiyim :D Kılıfta sattım mı sana acaba :D
Bekeliye de katılıyorum. Samsung np370r5e s06tr model notebook ile aynı noktadan çekiyor düşün telefon kıyaslamasını geçtim :D Wifi çekimi mükemmel.

Benimde hepsiburada 100 tl çeki ile birlikte o fiyata geldi bekelide çeklerin kullanım koşulu vardı o yüzden fiyattan düşmemiştim :D gerçi kullandım yeni bir gmdiscovery alırken :D:D

bekeli

Mobilden girince eski kullanıcı ismi: FilmsizKalma yazıyor o forumda :P

Başka FilmsizKalma yoktur diye düşünmüştüm. Hatta kılıf işine girdiğini görünce PTC'yi niye bıraktığını da anlamıştım :P

Hatta o forumda yayınlanan romlardan birini kullanıyorum. Orjinal roma göre çok daha iyi pil ömrüne, daha güzel bir kamara ve daha iyi performansa sahip.

Hakan sen al telefonu. Kim ne derse desin. O paraya alınacak en iyi telefon şu anda.

3-4 ay sonra yeni F/P ürünü çıkar bir şey diyemem ama şu anda bu telefon..

Kayınbirader sürekli telefonlarla ilgilenir. Tamir eder, parçalar. İnsanlara yardımcı olur. Bi telefondaki parçayı diğerinde dener felan. Bu telefona hasta oldu. Hasta oldu derken bu fiyata olmasına hasta oldu. Kaç aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı.

Edit: Kendi kapaklı kılıfımı kendim Çinden almıştım bu arada senden değil :P

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 26 Ekim 2013, 23:18:02
Mobilden girince eski kullanıcı ismi: FilmsizKalma yazıyor o forumda :P

Başka FilmsizKalma yoktur diye düşünmüştüm. Hatta kılıf işine girdiğini görünce PTC'yi niye bıraktığını da anlamıştım :P

Hatta o forumda yayınlanan romlardan birini kullanıyorum. Orjinal roma göre çok daha iyi pil ömrüne, daha güzel bir kamara ve daha iyi performansa sahip.

Hakan sen al telefonu. Kim ne derse desin. O paraya alınacak en iyi telefon şu anda.

3-4 ay sonra yeni F/P ürünü çıkar bir şey diyemem ama şu anda bu telefon..

Kayınbirader sürekli telefonlarla ilgilenir. Tamir eder, parçalar. İnsanlara yardımcı olur. Bi telefondaki parçayı diğerinde dener felan. Bu telefona hasta oldu. Hasta oldu derken bu fiyata olmasına hasta oldu. Kaç aydır kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı.

Edit: Kendi kapaklı kılıfımı kendim Çinden almıştım bu arada senden değil :P
Yok be o işin ptc ile bir alakası yok :D bi kere zamanları tutmuyor. Ben ilk kendim için aksesuar getireyim dedim. Baktım 1 tane alacağıma 10 tane alayım sanalpazara koyarım dedim :D  1$ gelen slikon kılıflar kargo alıcıdan 15liraya gitti :D .. 0.7$ a gelen ekran jelatinleri 10 liradan :D
Slikon + jelatin 20 25 liradan :D arkadaş kendime 1er tane ayırıp 9 tanesini sattım :D 2 3 günde. Kargo geliyor evden alıyor sadece paketliyordum :D Dedimki sonra ya kapaklı kılıf getireyim.. teklisi 12$ baktım çoklu alınca fiyat 6.70$ geliyor al bitane paketten:D abi aldım kendime bile ayıramadım piyasanın en şık kılıfı geldi 25-27 liradan ve 2 saatte tükendi :D baktım işler iyi 2 3 sefer daha getirdim.. Sonra bıraktım heryerde olduğu gibi rekabet piyasamı öldürdü adam 1$ a ürün alıyor 2.5 liraya satıyor çinden alışveriş yapmak için siteye girmem ben o kalacak kara :p
piyasa yapmışım herhalde rahat 10 kişi o şık kapaklılardan istedi gelecekmi yeniden stoklara diye  getirmedim :D
Telefonu aldığım gün bulmuştum çin sitesinde.. 1, 1.5 ay sonra başladım kılıfa yoksa 2 telefon parası çıkardı :D
Ticarette iyi iş varmış ya.. Sadece fırsat kollamak lazım.

Ama bişe var gerçekten yeni bir telefon çıkarsa piyasaya ilk günden çinden araştırıp ürünlerini getiririm :D 

Hakan bencede kaçırma git canlı kanlı incele kararı sen ver :D Geri kalan parayla gel hyip'e girelim :D

hakanatik01

Nolluyooo burrdaa  :g :g :g

Teşekkür ettim yorumlarınıza ;)  aslında fiyat falan çok düşünmedim önemli de değil parayı ben vermiyom :P ablam açık çek verdi ne istersen al demişti ama son gidişat 625 gibi[mehdi yok etkilemiyim falan dedi ama kendisi aldı diye almazsam sonra bişi olsa telefona ben demiştim der :P ] :) bakalım artık hem işimi görür ki oyun falan çok oynamam sudoku olsa yeter :) ben evde olmadım mı telefondan tıklarımı yapsam yeter nerdese sırf bu yüzden alıyom telefonu yoksa cillop gibi N95im var  :P :)) Yarın gidicem artık mediamarktan almaya karar vermiştim sırayla gezicez  1-2 yeri ve  bir telefonla eve dönicez ya bakalım artık neyle dönicem :)  tam kararım olmasada lumia 625 + yanına harddisk eklerim[fiyatı ucuzlattım nede olsa :P ] yada GM discovery ama android istemediğimden almam gibi geliyor elime alınca fikrimde değişirmi bilmiyorum yarın belli olucak artık  ailede herkes android ki kalabalık bir aileyizdir değişiklik olsun biraz diye android istemiyom aslında benchmark yapalım bakalım iosmu, android mi wP8 mi :P :)) bugünde bir arkadaş huwaide güzel dedi iyice kafam karışmadan alayım kurtulayım dedim bende  :D

Yorumlarınız için tekrardan teşekkürler; :y :y

enderege

Yahu bu lumia625 bana kırılacak gibi ince geldi. :D Diğer Lumialara benzemiyor. Hele o 920 nin yerden yere atılışını görünce.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

625 için bir de bayan versiyonu lazım..
Herşey iyi güzel de, biraz küçültmeleri lazım.