alacak ne var

Başlatan ElisaMcCline, 14 Ocak 2013, 15:28:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

olur mu beya güzelim süpürge ,evi bile süpürürüm ben onunla :D olmadı size yolluycam bunuda elisahocam :D amaç 100 liraya tamamlamaktı çok sorun değil kötü olsada :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ekim 2013, 21:00:49
olur mu beya güzelim süpürge ,evi bile süpürürüm ben onunla :D olmadı size yolluycam bunuda elisahocam :D amaç 100 liraya tamamlamaktı çok sorun değil kötü olsada :)

Ben de öyle bir sebepten almıştım :D
Yaa çekmiyor ki, üflüyor bir kere :D

hakanatik01

USBden çalışan vantilatör o zaman :P oda iş görür :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 22 Ekim 2013, 02:06:47
Güle güle kullan :)

İnşallah senin şu kargo durumun tekrarlamaz :D

Çokta geç olmadı kargom bizim şubeye gelmiş :)

Burdanda bir soru sorayım yeri geldi İnternetten telefon almak mantıklı olur mu? Yoksa ille böyle eline al kurcala sonramı almak lazım dersiniz ? :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Ekim 2013, 14:55:59

Burdanda bir soru sorayım yeri geldi İnternetten telefon almak mantıklı olur mu? Yoksa ille böyle eline al kurcala sonramı almak lazım dersiniz ? :)

Tabii ki eline alıp kurcalamadan telefon alma...
Hee, kurcaladıktan sonra, beğenirsen, istiyorsan git yine internetten al tabii ki :)

hakanatik01

Yok canım telefon model herşey belli alması kaldı :) bugün-yarın alıcamda işte Nette daha ucuza gördüm ama diğer yandan bir sorun çıktığında problem olurmu diye düşündüm buradan alırsam gider adamın gaffasına atarım telefonu :)) nette kimi bulacanda gaffasına atıcan diye düşündüm :P
Cevaplar için teşekkür ettim bir kere daha düşüneyim :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Ekim 2013, 14:55:59

Ben aldım :D internetten herşeyi nerede ise :D
Ablama s3 mini almıştım. Zaten tüm özellikleri bildiğimiz için gözü kapalı aldım. Sonra Kendime telefon bakıyordum. Almanyada çalışan bir Bilgisayar mühendisi tanıdık var tatile gelmişlerdi. Bi telefon gördüm elinde biraz karıştırdım dedimki bu ne mehmet abi hiç görmedim. Iocean X7 dedi. Almanyaya özel mi derken bir iş gezisinde çinden almış. Markette son çıkan üstün grafik özelliği isteyen tüm oyunlarda yüklü ne kasıyor ne donuyor. Hd ekran çözünürlük harika şans eseri s3 var o sıra başka birinde ekran mekran s3 ün hikaye sar değeri dedim ab standdartlarında dedi. Neyse fiyatı duyunca daha bi merak sardım. Araştırıyorum ne telefonlar çıktı. Dedim çin kendini tasarımın yanında artık donanımsal olarakda aşmış durumda :D Mediatek şirketinin mtk serisi işlemcileri kullanırken grafik kartlarında normal günümüz telefonlarında olan firmalardan yararlanıyorlar. Ben araştırıyorum derken bir link gördüm donanım ile ilgili türkiyenin önde gelen forumlarından birinde. GeneralMobile Discovery diye.. Neyse bakarken işlemcisinden tut ekran kartına şahane çindeki telefonlar ile aynı performansta fiyatı çok makul üstüne Telpa dan 2 yıl garantili resmi türkiye satış. Piyasaya bile daha çıkmamış. Haziran 14 sitelerden satış tarihi 17 haziran. 15inde hepsiburadan sipariş verdim maximum kampanyası ve 20 tl çekimle beraber cihaz bana 520ye geldi. 17 sinde gönderdiler 18inde elimde idi :D  Hala kuşkularım var ama :D tamam çok iyi özellikler felan filan bir sorun olurmu donanımsal felan diye derken bu ay oldu tek bir sorunu bile yaşanmadı. Cihaz baya bi bulunamadı takip ettiğim forumlarda millet ön siparişlerde dizildi :D ilk avea lar REal carrefour turkcell derken heryerde satılıyor şu an bayada satışı oldu.  ilk defa bir cep telefonunun fiyatının arttığını gördüm. resmi site satış fiyatı 599 lira iken şu anda 649lira. eğer bu bütçelerde bir telefon düşünen varsa en üstün performansı yaşayabilir alarak.

Moswanted 2 den, asphalt 7 ye, gta3 e, modern combat, Gangster vegas a en son çıkan tüm oyunları denemişliğim kasılmadan oynamışlığım vardır.  Hatta bazı oyunlarda S4 den daha çok performans almak mümkün. S4 full hd ekran olduğu için kasılıyor. Ama bu hd ekran olduğundan dolayı akıcı.

Dedilerki aldınız elinizde kalır, kalmadı umarım kalmaz. Güncelleme alamazsınız firma satar arkasına bakmaz, 2 tane güncelleme aldık. Dünya çapında 3 isim altında farklı modelleri satılıyor piyasa rom doldu seç beğen kur :)

Kısacası işin özü telefonu hiç görmeden(piyasada bile) aldım ve çok memnunum. Hatta Satıcı firma telefon tedarikinde olduğu gibi aksesuar getirmedede başta sıkınıtı yaşadı. Aynı modellerin hindistan versiyonu için çinden kılıf kapak ekran koruyucu getirerek telefonun yarısı kadar bir kar yaptım diyebilirim :)

İlk bakışta aklınıza takılacak tek donanımsal özelliği 4gb hafızası olması olabilir. Android kullananlar bilir. Eskiden oyunlar programlar dahili hafızaya kurulur zorla ekstra programlarla hafıza kartına taşınırdı onlarda tam performans ile çalışmaz kimisi hiç çalışmazdı..Hatta boyutu büyük bir oyunu(DAhili hafızayı aşıyorsa ) kuramazdınız.  Telefon size uygulamaların oyunların nereye kaydedilmesini istiyorsanız onu seçmenize olanak sağlıyor. Android 4.2 ile gelen bir özellik sanırım bu telefondada mevcut.

İnceleyip bakan almak isteyen olursa pm atabilir özelliklerinden bahsebilirim. Uzun oldu ama Hakan alınırmıya cevap oldu sanırım. Ayrıca internet koşullarında aldığınız bir ürünü şartsız iade hakkınız bulunmakta bunu unutmayın. Bunun için ordan burdan almayın hee :) Bilindik internet satış sitelerini kullanırsanız olur biter :)
General Mobile Discovery..

hakanatik01

Teşekkür ettim cavap için ;) Herşey belli artık ama beya değiştirtme bana telefonu , ve dayanamadım baktımda ,hakkaten hoş bir telefonmuş özellikleri falan da benim alacağıma göre aynı ve fiyatıda nerdese yarı yarıyamış bir arkadaşımda önermişti General mobile telefonlarını,,ammmaaa evde yeterli sayıda andorid var değişiklik olsun dedim :P  Aklıma çok pis girdi ama heee napsam napsam diyecem şimdikte birde bunu almayıp aldığım telefonda hep acaba ?? bırakacaksın içimde böyle yorummu olur beya :P  :)) En pahalı yerlerden biri bence n11 ordaa 629lıraydı GMD mediamarkta 649muş :) fiyat/özellik süpermiş hakkaten ben şimdilik kararımı değiştirmeyem ama almak isteyenler içn konu bile açılabilir bu fiyata bu telefon iyiymiş :) Tekrardan teşekkürler ettim cümleten...

yok ya tam alamaya yakın bu yapılmazdı çok kafam karıştı :))

FilmsizKalma

Valla imkanım olsa 2 gün kullansan telefonu :D:D Sen izmirdeydin Carrefourlara avea bayilerinde felan vardır git bi incele :D Carrefour olursa iyi olur yanında s3 ün s4 ün felan ekran kalitesinide test edebilirsin :D
Ben nişanlıma  bu telefon çıkmadan önce mayıs ortasımıydı neydi lumia620 aldım. Yazın görüşünce bu takozu kafanda kıracam diyordu en son:D

Firmanın iddasına görede türkiyenin en ince android telefonu idi çıktığında bundan sonra model çıktımı bilmiyorum. Gerçekten Özelliklerin yanında ultra şık ince .

4.7' | 1280x720 IPS | Quad-Core 1.2 Ghz | Android 4.2 (Jelly Bean) | 8 MP(1080p video kayıt ediyor youtubeda vardır örnek kayıtlar.) | PowerVR SGX 544MP

PowerVr Sgx 544mp  S4 de kullanılan ekran kartı grafik birimi. Tek farkları var bundanki 2 çekirdek s4 3 yada 4 çekirdek olması lazım.

Bi araştır bak işte ya kafanda karışmasın :D Discovery  felan satmıyorum ha :D
Seni http://kiyas.la/ adresine gönderelim :d

Yılın Fiyat/Performans ürünü :D