Dota-own3d.tv-

Başlatan avni59, 14 Ocak 2013, 21:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

peki avni bu Türk takımı neye göre seçildi kim seçti? Birde bunlar internet üzerinden mi oynuyorlar? Bir ara WCG(world cyber games) vardı, age off empires elemelerine katılmıştım.. Türkiye'den 1 kişi katılıyordu malesef ben olamadım ama giden arkadaşıda çok iyi tanırdım az yenmedim keratayı :P Kore'ye gitmişti Dünya şampiyonası için inanılmaz bir ortam anlatıyordu resimlerini felan göstermişti çok imrenmiştim :) Bunlarda öyle biryerde mi toplanıyorlar yoksa dediğim gibi evden internetten mi oynuyorlar..?

avni59

takımı kendin kuruyorsun bu turnuvalara katılmak için nası bı sart arıyolar tam bılmıyorum ama bi tane turk takımı var suan.evlerinden oynuyolar suan ama buyuk turnuvalar dediğiniz gibi ortamlarda yapılıyor.dota2 nin buyuk turnuvasının odulu tam 1m$ dı adını sımdı hatırlamadım ama deli para donuyo :)

tolgacan86

Şu an acayip imrendim, age of şansımı kaçırdığım zamanları hatırladım yine.. Lise yada üniversite zamanlarımda olsam kesinlikle kasardım bu oyunlardan birini  :S

tolgacan86

bağlantı kesildi bende..

avni59

yayın gitti bende burdan izliyom http://www.own3d.tv/DotA/live/10588 belki giden olmustur benim gibi :)

tolgacan86

kırmızılar mı bizim takım yeşiller mi? :)

avni59

kırmızı ust taraftakıler :)

tolgacan86

ya bir tane kampumbağaya benzeyen yaratık var hiçbişey yapamıyor ya.. harbiden bitane o ateşli kılıcı olan eleman oynuyor ama oda istatistike oynuyor gibi cüce gibi boş yaratıkları kesip duruyor.   (d)

avni59

farm yapıyor cucelerı durmadan kesen, o elınde ates olanda iyi ama kaplumbağa dedıgınız tidehunter oluyo kendısı evt pek yararlı olamadı takıma :)

tolgacan86

of of of deli kestiler şimdi toplu katliam oldu :) bunun devamı gelmsei lazım ama..