Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Kendimede teşekkürler yukarı taşşındı :)  :y

hakanatik01

Aynı sebeble yukarı taşıyorum :) teşekkür ettim paylaşımlarınıza :y :y

arshi

İletileri de sil istersen Hakan, kayda değer bir şey yazmıyor zaten :D

Bunu da sil mesela :D

hakanatik01

AZ sonra muhabbet başlar yedek duruyor :)
5000 karaktermi ne sınırı varya ondan dursun :) olmadı 2.iletiden devam edicez daha paylaşan olursa :)

bekeli

Valla atılayım diye uğraştım ama atılamadım Neo'da. :g Atılsam paylaşacaktım cevapları. Artık bırakıyorum. Sonra paylaşırım yanlışları. 2 küsür dolar olmuş ;)

Sadece buradakiler de yeter zaten artık ;) Ama ilk fırsatta paylaşırım..

hakanatik01

No no işe yarıyor gibi baya bir süre bende dollarsignupta atılmamaıştım :) probux için bilerek yapmayı bekliyorum  :g 

hakanatik01

7 days ve Super 8 e öezllikle dikkat etmek lazım çok otelleri var hepsi aynı gibi geliyor  :g :g deneme modunu geçerken 4 yeni otel geldi konuya ekledim ;)

7 days görünce ilk linketıklayın mutlaka oda numarası yazıyor bundan yola çıarak hata yapmadım çünkü oda sayılarını buldum:)

7 Days Inn Changchun Railway Station
173
7 Days Inn Tianjin Youyi Road
195

abcb

Hakan bunları da eklermisin

Holiday Inn Express Tianjin Airport
200 rooms

Universal International Hotel
243 rooms

hakanatik01

Tamamdır :) listede olmayanlara No deyin ama listede benzeri olan varsa örneklerde olduğu gibi 7days;super 8,jinjiang bunların türevleri listede yoksa no dediğimizde yanlış çıkabilir ;) aramanızda fayda var ; probuxta hiç bilemyen ihtiyar heyeti NO No ile gitsin :D :D en az 0,3 alırlar diyorum :g :g

arshi

Şu otellerin yanındaki çince yazı delirtti  >:( Kopyala-yapıştırın ahengini bozuyor :P