Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

65 sayfada şutlandım yav :( Şutlandım dediğim ty dedi yani, görevi bitirenler kontrol edebilir mi kota değişti mi acep?

hakanatik01

42de bırkamıştım ben devam edeyim ozaman bakalım ne olucak 65e birşey kalmamış zaten :g :g

bekeli

Alıntı yapılan: arshi - 16 Ocak 2013, 18:50:18
Doğruluk yüzdenize tıklayınca aşağıya doğru ufak bir pencere açılır, kaç tane kaldığı değil ama tamamladığınız sayıyı yazar. :)

Arkadaşlar ufak bir yanlış anlaşılma var. Oradaki yazan sayılar kaç test sorusunun kaçına doğru cevap verdiğinizi söyler. Örneğin 65/70 yazıyor diyelim. 70 tane cevabı CF tarafından bilinen sorunun 65'ine doğru cevap verdiğiniz anlamına gelir. Bu demek değildir ki 70 tane görev tamamladınız. Bazen 1 görevde 2-3 tane test sorusu çıkabiliyorken bazen de hiç çıkmayabiliyor. Kaç tane görev yaptığınızı bazı sitelerde görebiliyorsunuz. Clixplanet, Clixsense, RW'de görülebiliyor. Ama Probux ve Neobux'ta görülemiyor..

lovablegs

ben burada hepsini bitirirsem 100 taneyide diğer sitelerdede neoda gene yapabilirmiym ?
bunu hala anlayamadım ?

bekeli

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Ocak 2013, 19:59:09
ben burada hepsini bitirirsem 100 taneyide diğer sitelerdede neoda gene yapabilirmiym ?
bunu hala anlayamadım ?

Kotanın kaç adet olduğunu henüz net bilmiyoruz. Ancak bir site veya birkaç sitede kotaya ulaştığınızda diğer sitelerde de yapamazsınız..

hakanatik01

Alıntı yapılan: lovablegs - 16 Ocak 2013, 19:59:09
bunu hala anlayamadım ?
Yapamzsınız tabiki kota 100se  :) yingyang hoca cevap vermişti gözden kaçmış oabilir :)
Alıntı yapılan: YingYang - 16 Ocak 2013, 18:59:53
"Thanks for your hard work!" dedimi diğer sitelerde yapamıyoruz malesef   :D

hakanatik01

Bende bekeliy anlayamadım :) şidmi dediğin gbiyese bile bu druumda ikinci kısımgene sayfa sayısı olmalı değil mi? bende mesela biliyorum 42/45 yazıyorsa bu demektir ki ben 45sayfanın 42sinde doğru cevapları vermişim 3'ünde yanlış cevap vermişim demek değil mi? yoksa CF bana rastgele zamnalarda 45 Cevabı kesin doğru olan soru sormuş bunun 42sinimi bilmişim anlamı var orda?

+5 probux reklam bu arada :)

tolgacan86

@hakan; değil.. O aynen bekelinin dediği gibi 45 "test sorusunda" 42 tanesine doğru cevap vermişsin demek.. Bazı sayfalarda 3-4 test sorusu çıkarken bazı sayfalarda hiç çıkmayadabiliyor..

hakanatik01

evet son anda anladım :) ben bakmıyorum bile zaten gerek yok önemli oan ty for hard work dedirtmemek yada atılmamak burdan atılmadan başka yere giden olmaz herhalde :) Probuxta hakkaten next neobux oldu gibi , herkes ordan görev yapıyor artık :g :g Hesap yapan vamı bu arada neonun bonuslarıyla daha karlı oluyor mu  :g :g

hakanatik01

Banda dedi bu arada 5 olamadım :D Main balance:   $3.7580 dedi :) ona göre hesaplayın 1 tıkları yaptım hadi 0,1 tık deyin gerisi 0,05lik görev :)