Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

O da bir sorun tabii de kastettiğim asıl şey cf nin kulağına sızması :g

ElisaMcCline

Açıkçası bu alanı yaratırken önceliğimiz gizli kamasıydı..
daha doğrusu sadece forum üyelerine açık olması, ya da belirli kriterlere sahip olan kullanıcıların faydalanmasıydı...

Ancak;
O kada güzel paylaşımlar ve birlikte hareketler sergilendi ki, bu konuda belkide henüz forumda olmayan ama aynı şekilde size ayak uyduracak birilerini dışarıda bırakarak hata yapmaktan korktum.

Paylaşılan tüm sebepler sebebiyle hala çok kararsızım.. sakal-bıyık olayı gibi duruyor...

hakanatik01

arda

yingyang16

Alıntı yapılan: arda - 18 Ocak 2013, 18:11:21
yeniyim yardım edecek varmı bu taskta?

Foruma hoşgeldin arda  :)

Öncelikle ilk sayfa ekranda açık kalsın  ;)
Daha sonra Ctrl ve f tuşlarına  tıkla
Aşağıdaki ekranda gördüğün gibi sağ üst köşede bir kutu açılacak,buraya sorguda verilen otel adını kopyala yapıştır ;)

Eğer otel adı ilk sayfa da var ise  İlk bölüm No, 2.bölüm Yes, ve açılan kutuya listede bulunan otel oda sayısını yazıp geç,
Eğer otel adı listede yok ise her iki bölüme de No ,No de geç  ;)

Hepsi bukadar  :)

Kolay gelsin  :) Bol kazançlar dilerim ($)

hakanatik01

Alıntı yapılan: YingYang - 18 Ocak 2013, 05:02:06
Çalan/sızdıran  olacak ise forum üyelerinden de  çıkar  ;) bunun önüne geçemeyiz  ;)
Ben bu tip forumlara hep gıcık olmuşumdur  (d) Linkleri görmek için foruma üye olunuz veya konunun devamını görmek için  (d)
x basıp kapatırım bu tip forumları  (d)

Foruma değil de belli kısımlar bencede gizli olsa iyi olur :) probux reklam,wordlinx reklam,Ve Görev kısmı mesela :) çalan çırpanda öyle yapsın en azından belki gelir aramıza beğenir ortamı hep burda kalır :) benim korkum forumumuzun maşallah eşi benzeri yok ama kısır döngüye gireceğiz diye :) sen-ben- o şeklinde siz*biz*onlar nerde yahu  :g :g dikkat ettim mesela aramıza bir tek gelen ve akıl akıldan üstündür mantığıyla bizlere bildikleriyle yardımcı olmaya çalışan genel ekibin dışında bir arshi,arnutwowew birde Coulers79 arkadaşımız var herkes elinden geldiğince birşey yaparken banlanan kişilerin bile bizim paylaşımlarımızdan yararlanması benim içime sinmiyor sadece :) adam zaten yapmıştır birşey banlanmıştır zaten sevmiyordur forumu ama banlasan ne olur ki bu adamı foruma girse ne olur girmese ne olur bence banlanan kişiyede bir nevi ceza olur :)
Hayırlımı olur olmazmı onuda bilmiyorum ama 3-4 aydır bu forumdayım herhalde hep bizbize gibiyiz , memnunum elbet bundan ama yeni kişilere kucak açma vaktide geldi gibi ziyaretçi sayımız herzaman burdaki sayımızdan fazla oluyor bilmem dikkat ettinizmi :P büyüklerim gereğini düşünüp karar veriler zaten benim fikrim böyle :) değişir mi bilmiyorum arada nato mermer nato kafalığım tutabiliyor :g :g

arda

Hotel adı var ama bir türlü oda sayısını bulamadım.Nasıl buluyorsunuz mesela bu otel

(Mingzhu Inn ) .
Street Address 1:   No.8 Alley 1, Wufuli, Banqiao Road, Shangcheng District - 上城区板桥路五福里一弄8号
City:   Hangzhou
State Province:    Zhejiang
Postal Code:   310006
Country:   China

YingYang,  Yardımlarınız için çok teşekkürler ederim.

hakanatik01

Alıntı yapılan: arda - 18 Ocak 2013, 20:01:31
Hotel adı var ama bir türlü oda sayısını bulamadım.Nasıl buluyorsunuz mesela bu otel

(Mingzhu Inn ) .
Street Address 1:   No.8 Alley 1, Wufuli, Banqiao Road, Shangcheng District - 上城区板桥路五福里一弄8号
City:   Hangzhou
State Province:    Zhejiang
Postal Code:   310006
Country:   China

YingYang,  Yardımlarınız için çok teşekkürler ederim.
Selamlar bulmana gerek yok arda listemizde yoksa ikisinede NO NO deyip geç doğru oluyor bizler test ettik :) mesela senin otelin bizim listede yok Mingzhu Inn ozaman hiç aramakla uğraşma direkt cevaplara "no no" diyip geç eğer aranılan otel listede varsa ilk cevap No sonrakine yes diyip yingyang hocamızın dediği gibi, kaçtane oda  varsa onu yazıcaksın arkadaşlarımız zaten onuda yazmışlar ilk sayfaya o yüzden o listeyi oluşturduk :)

Daha açıklayıcı olması açısından şöyle bir örnekte verelim;
Karşına diyelim dediğin otel çıktı  "Mingzhu Inn" ilk sayfamızdaki listede yok Cftrl+f ile arama yaptın baktın bulamadın bu durumda yapacağım işlem iki soruyada "NO- NO" demek;

"Shanghai Eastern Airline Hotel "  sonraki sorun olsun   ilk sayfadaki listemizde arama yaptın ve listede varmış bu otel bu durumda ilk soru NO ikinci soru ise YES denilerek kaç oda sayısı varsa onu kutucuğa yazıp[örnekte listemiz 283 diyor] sonrakine geçmek ;)

Shanghai Eastern Airline Hotel   
283

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Ocak 2013, 19:30:36
benim korkum forumumuzun maşallah eşi benzeri yok ama kısır döngüye gireceğiz diye :) sen-ben- o şeklinde siz*biz*onlar nerde yahu

Ben biraz daha farklı düşünüyorum bu konuda. Örnek seni alalım Hakan.  Ben foruma kayıt olduğum zaman dediğin gibiydik. Sen, ben vs. Sen nerdeydin? Sen kayıt olalı aşağı yukarı 1 sene olmuş. Biz olmuşuz. Demek ki sende sonradan forumu görmüş, beğenmiş girmişsin. Buradaki ortamı görmüşsün. Paylaşıma başlamışsın.  Peki senden önce üye olupda hiç birşey paylaşmayan, sadece üyeliği olanlar nerede?

Beğenen, paylaşımcı olan gelir. Olmayan ya üye olur kalır, yada ziyaretçi  olarak dışarıdan seyreder.  Bazı konuları gizleme konusuna gelince; Her üyeye her konu gösterilir, üye olmayana gösterilmezse saçma bence. Adam sadece konuyu görmek için üye olur. Kırk yılda birde merak ettiği bişey olursa gelir. Ama Belli bir statüye (mesela 100 mesaja gelmemiş) gelmemişlere konular gizlenirse amenna.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

teşekkür ederim fikirleriniz için hocam :) 1 sene olsada forumdaki aktifliğim o kadar değildir :) Ortamı sevdimde kaldım dediğiniz gibi; ama hiç foruma uğramayan sizlere bizlere bir faydası dokunmayan kişilerinde ziyaretçi olarak herşeyden eşit olarak yaralanması adil gelmiyor, bana bizim farkımız ne :P yada ben neden geleyim foruma ziyaretçi olarak bakarım çıkarım mantığı oluşabiliyor ki 1-2 arkadaşımızda bunu gözlemliyorum da isim vermeye gerek yok tabiki :) yada dediğim gibi beni banlayın ne kaybedeciğim ?? hiçbir forumda olmayan güzellikleri herkesle paylaşmayı doğru bulmuyorum ben sadece  :-[ 
dediğiniz sistemde en mantıklısı bence belli kritere göre yapılmalı yapılacaksa ozaman zaten uğraşamam ben deyip gelmeyen gene gelmez gelende zaten beğenip kalır napıcak başka frumlarda herşey elinin altındayken :)