Find Number of Rooms in Chinese and Taiwanese Hotels! (Yeni ) doğru ve yanlışlar

Başlatan ikose, 15 Ocak 2013, 20:46:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bir diğer konuda elisahocayla bir konuşayım yapması kolaysa bu kısım sadece belli kriterleri sağlayan kullanıcılara özel olsun mu olmasınmı ziyaretçilerimiz çok oluyor ben gıcığım ya onlara :g :g :g fikirlerinizi PM olarak atabilrisiniz bana :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2013, 14:41:42
Bir diğer konuda elisahocayla bir konuşayım yapması kolaysa bu kısım sadece belli kriterleri sağlayan kullanıcılara özel olsun mu olmasınmı ziyaretçilerimiz çok oluyor ben gıcığım ya onlara :g :g :g fikirlerinizi PM olarak atabilrisiniz bana :)

Bence gerek yok böyle bir şeye.
Bugün ziyaretçi olarak takılan yarın üye olur. Eğer burayı kapatırsak forumumuzun ne kadar efektif çalıştığını göremezler ki  :P

Hem belki polimik yapmak istemiyorlardır :D

arshi

Benimde tam olarak olmasa da benzer çekincelerim yok değil. Beni rahatsız eden şey cf nin her görev için bu tarz liste yaptığımızı farkedip kendi çapında bazı önlemleri devreye sokması.. Atıyorum otel adını yazınca direkt bizim forum çıkıyor çoğu zaman :) İnternet o kadar büyük değil göze çarpabilir.

Daha da kötüsü cf yi ülkemize kapaması gibi radikal bir karar olursa büyük bir kıyım olur :P Adamlar işin bu kadar takipçisi olurlar mı bilemeyiz tabi.

hakanatik01

@arshi; hakkaten heee CF gitse çok kötü olur umarım birşey olmaz olma ihtimali varmı acaba böyle birşeyin :) @bekeliye de hak veriyorum bu seferde olan olmayan üye olacakama diğer yandanda banlanan adam bile yararlanıyor forumdan :)  dün 1 saat kadar bende ziyaretçi gibi takıldım kendi kendime düşündüm; sizlerle muhabbet olmasa neden foruma geleyim :) foruma geliş sebebimsiniz açıkcası  :g :g yoksa bende çok pis ziyaretçi olurdum hee :P   :D :D

Coulers79

O zaman konu adını şifreli yazmakla başlayalım. En azından tam adını yazmayalım ama hangi görev olduğu da belli olsun.

hakanatik01

Nasıl bir şifre yazsak çımaz ki? örnek verebilrmisin tğrkçe eçvirisni yazsak olurm  acaba :) Çin otelleri oda sayısı gibi ?
ki zaten içeriktende buluyor google değil mi? yani cevaplarımızdan gen bulunur gibi geliyor direkt konuyu gizlemek lazım :P

arshi

Geçmişte alman pts siteleri vardı, ilgilenenler de olmuştur forumda. Dünün cf si idi diyebilirim. Biz çılgın türkler o kadar yüklendik ve işin b*kunu o kadar çıkardık ki bu sitelerin büyük kısmı battı, ayakta kalanlarda utanmasalar amerikan hükümetinin sitelelerini sollayacak gibi güvenlik önlemleri yaptılar :P Şimdi bırakın teklif tamamlamayı üye bile olamıyorsunuz.

Yani adamlar reklamvereni korumak için elbette bazı önlemler alabilir, haklarıdır da. Olacağından falan söylemiyorum elbette, sadece olursa apışıp kalırız diyorum. :D

hakanatik01

Gittin geldin bağlantınmı gitti :P eee ne güzel işte sistemlerinin açıklarını gösteriyoruz adamlara bir nevi güvenlik ekibi gibiyiz :D

bekeli

Vay arkadaş, kaldık mı öyle statik ip ile görevsiz.
Nasip işte. Vakit / Fırsat olur görev olmaz, görev olur vakit/fırsat olmaz.  (sinir)
Sonra boş kalınca bu sefer hangi sitede üyelik yükseltsem hangi sitede reklam versem arayışlarına giriyorum. Reklam verme konusunda bazen zıvanadan çıkıp bir sürü masraf yapıyorum.  (d) (d) (d)
Reklam vermesen ref yok. Ref olmazsa görev de yapamazsan kazanç yok. Bazen reklam versen de ref gelmiyor. En zoruma gideni de bu durum oluyor. Paraya kıyıp reklam veriyorsun elin oğlu/kızı üye olmuyor. :D İnsan bi düşünmez mi ya bu reklamı veren bir sürü para harcadı diye.
Neyse görevinizi bölmeyeyim ben.
Bol kazançlar..

arshi

Bence şöyle bir şey yapılabilir, "görev adamı" falan diye bir forum rütbesi ayarlanıp cf görevlerinin sadece bu rütbe sahiplerine görünmesi sağlanabilir. :P İmkan dahilindeyse tabi.

"Help us" olan görevde de kota yaptın mı bekeli, ona bak istersen. Olmadı komşularla iyi ilişkiler kur :D :D