Cint Ödemeleri

Başlatan tolgacan86, 18 Ocak 2013, 19:10:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 11 Haziran 2015, 20:05:29
Bu anketlere apinodan mı üye olunuyor az evel denedim üye paneli hatalı 2. sekmede hata var  bende üye olunmuyor
Apinio var Pollemik var
http://www.pollemik.com/uyelik
Pollemik için burdan üye olabilirsin.

qolddraqon

capaxa

ptcsite46

[spoiler]
Alıntı yapılan: capaxa - 18 Ağustos 2015, 20:00:24
Apinio dan.

[/spoiler]
@capaxa tebrikler... Apiniodan dün para çektim paypal hesabınıza gönderildi dedi ama ben paypal hesabı verdiğimi hatırlamıyorum. Ödeme işlemciden paypal diye seçiyrum ama mail adresimi girecek yer bulamadım. Para nereye gitti bilmiyorum :) bir yardımcı olurmusun... normal e-posta adresim var bi görünüyor ama inş. ona göndermeye çalışmıyorlardır

ptcsite46

@capaxa  birde pollemik anket sitesinden anketlerin gelmesi çok mu nadir mi

capaxa

@ptcsite46 baktım da paypal mail yazma yeri yok.. üye olurken vermiş olabiliriz ya da üye olduğumuz maile gönderiyordur..
istediğimde anında gönderiyor normalde..

her birinden yılda 1-2 defa ödeme alıyorum genelde. ayda 1-2 anca anket geliyor.. her gelen ankete almıyor alsa daha çabuk olurda.

ikose

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 18 Ağustos 2015, 22:57:23
tebrikler... Apiniodan dün para çektim paypal hesabınıza gönderildi dedi ama ben paypal hesabı verdiğimi hatırlamıyorum. Ödeme işlemciden paypal diye seçiyrum ama mail adresimi girecek yer bulamadım. Para nereye gitti bilmiyorum :) bir yardımcı olurmusun... normal e-posta adresim var bi görünüyor ama inş. ona göndermeye çalışmıyorlardır

Cint de mail. girme yeri yok malesef.
hangi maili kullanıyorsan ona yolluyorlar.
İlk ödemede benimde olmuştu mail adresindeki   .    eksik üye olmuşum, mail geliyordu ama PP da sorun yaşadım..
PP yetkiliside ödemenin askıda kaldığını söylemişti..
PP telefon ile arayarak sorabilirsin.
ben  .   sız olarak o maili PP hesabıma tanımlayarak askıda kalan ödemeyi Telefonda konuşarak hesaba geçmesini sağlamıştım

ptcsite46

[spoiler]
Alıntı yapılan: ikose - 18 Ağustos 2015, 23:50:02
Cint de mail. girme yeri yok malesef.
hangi maili kullanıyorsan ona yolluyorlar.
İlk ödemede benimde olmuştu mail adresindeki   .    eksik üye olmuşum, mail geliyordu ama PP da sorun yaşadım..
PP yetkiliside ödemenin askıda kaldığını söylemişti..
PP telefon ile arayarak sorabilirsin.
ben  .   sız olarak o maili PP hesabıma tanımlayarak askıda kalan ödemeyi Telefonda konuşarak hesaba geçmesini sağlamıştım
[/spoiler]

Benim mail adresi farkılı ama şötleki görünen mail: [email protected]

Fakat benim mail : [email protected]

Şimdi ben paypala ne diyebilirim ki

ikose

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 19 Ağustos 2015, 00:03:37
[spoiler][/spoiler]

Benim mail adresi farkılı ama şötleki görünen mail: [email protected]

Fakat benim mail : [email protected]

Şimdi ben paypala ne diyebilirim ki
E güzel  işte.
hemen PP  ..... hotmail adresini de... gmail üstüne ekle..
yarın sabah PP lı ara. gönderici adını , alıcı adresini söyle. gönderildiğini söylüyorlar de.
gerekirse Paid yazılı görüntününüde gönderebileceğini söyle. askıda bekliyor olabilirmi bir sorundan dolayı de
onlar askıdaki paraları görüyorlar zaten. yarım günde geçecekler hesabına

ptcsite46

şimdi hotmail hesabı ile bi mail açtım... Ödeme kaç günde geliyor. Dün istemiştim ödemeyi @capaxa