Anket - Forum task anlatım alanları ziyaretçilere kapatılsın mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 19 Ocak 2013, 02:31:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Ocak 2013, 16:24:58
Hocam, :D
Benim bahsettiğim konu teoride ne olduğu değil, yada bugüne kadar tecrübelerimizin ne olduğu.

Gelen ziyaretçilerden gerçek, kesin, net, bir bilgi veriyorum :D
nasıl geldiklerini bilemem,, adamlar bulup geliyorlar işte... :D

:D Konunu sonucu belli o zaman hocam uzatmanın anlamı yok sustum  :X

arnutwowew

ben şunu söyleyeyim bu anket işiyle karar verilecek  bir durum değil bu konuyu uzun uzadısıya enlemesine boylamasına incelenip öyle karar verilmeli kapatılmasını isteyenler neden istiyor belli bir açıklması varmı gerekçesi varmı bunlar tartışılmalı ileride herhangi bir sorun çıkarırmı açık olmasını isteyenler haklımı haksızmı bunların ana sebeblerini bulup  tartışılımalı benim için erken olur cevap konuyu daha derinlemesine irdelenmeli onun için henüz erken cevap vermek istemiyorum belli bir zamanın geçmesi lazım araştırma yapmak lazım daha önce benzer çalışma yapılmışmı bu gibi konuların araştırdıktan sonra karar vereceğim.

arshi

Zaten teoride adamların arama motoruna ne yazarak arama yaptığını bilebilsek taskları değil adsenseyi tartışıyor olurduk :g Hangi ülkeler yoğunlukta hocam caponlar mı geliyorlar yoksa :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 19 Ocak 2013, 16:27:16
:D Konunu sonucu belli o zaman hocam uzatmanın anlamı yok sustum  :X

Hocam,
Haklı haksız aramıyoruz sonuçta. ben olacak olmayacaktan çok ne oluyor onun peşini takip etme derdindeyim.
Çünki sonrası teori veya hüsnü kuruntu oluyor, her iki seçenek için de geçerli bu.

Dediğim gibi, bilgilerimizi biliyorum ama gerçekleşene de bir sebep bulmak gerekecek bu durumda.
ben hiçbirşeyin kapanması taraftarı değilim. Ama CF ile ilgili birileri sorun yaşarsa da buna üzülürüm.. Karrsızlığımın tek sebebi de bu.

Bu durumda, kapansın ya da kapanmasın diyen herkesten bir isteğim var;
Ziyaretçi IP lerini sizlerde bir süre, arada aklınıza geldikçe kontrol edebilirseniz sevinirim. Bir kaçına o sırada denk gelmiş olabilirim.
O anda kontrol ettiğim IP trace sitesinin anlık çözemediği bir search site spider-bot vs olabilir.
Bu konuda yardımlarınızı alayım o zaman.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arnutwowew - 19 Ocak 2013, 16:33:31
ben şunu söyleyeyim bu anket işiyle karar verilecek  bir durum değil bu konuyu uzun uzadısıya enlemesine boylamasına incelenip öyle karar verilmeli kapatılmasını isteyenler neden istiyor belli bir açıklması varmı gerekçesi varmı bunlar tartışılmalı ileride herhangi bir sorun çıkarırmı açık olmasını isteyenler haklımı haksızmı bunların ana sebeblerini bulup  tartışılımalı benim için erken olur cevap konuyu daha derinlemesine irdelenmeli onun için henüz erken cevap vermek istemiyorum belli bir zamanın geçmesi lazım araştırma yapmak lazım daha önce benzer çalışma yapılmışmı bu gibi konuların araştırdıktan sonra karar vereceğim.

Herkes elindeki tüm bilgiyi ve gerekçesini paylaşıyor zaten.  Ve anket de bu yüzden.. Katılanlardan gerekçe istememizin sebebi de bu yüzden.
Tabi ki anket sonucu tek başına geçerli değil..
Birisi çıkar herşeyi altüst edecek bir bilgi verir, konu oraya döner.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: arshi - 19 Ocak 2013, 16:35:42
Zaten teoride adamların arama motoruna ne yazarak arama yaptığını bilebilsek taskları değil adsenseyi tartışıyor olurduk :g Hangi ülkeler yoğunlukta hocam caponlar mı geliyorlar yoksa :D

Türkii ülkeler ve uzakdoğu ağırlıklıydı benim gördüklerim. Sürekli başında değilim ama...

tolgacan86

bende kapatılsından yanayım öncelikle bunu söyleyim..

@arnutwowew; sakın ola CF ye böyle bir soru sormayın, bizim orda bir tabir vardır (muhtemelen ülkenin genelinde varda) eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmak.. Bu tarz bir soru sormak kesinlikle bunu yapmak olur hiç gerek yok şu durumda.

@arshi, evet başka yerlerde ben gördüm task Filipinlilerin takıldığı bir forumdu sanırım ve google amcanın yardımıyla bulmuştum..

kapatılmasını istememdeki en önemli sebep CF tarafından sıkıntı yaşamamak, ancak üye olmadan kullananlardanda rahatsız olmuyor değilim..

bekeli

Tüm yazılanları okudum.
Herkesi mutlu edecek bir çözüm elbette bulmak zor. Ama en mantıklısı bence şu: Sadece cevapların(doğru/yanlışlar) paylaşıldığı alanlar ziyaretçilere kapatılsın. Böylece CF sıkıntısı da olmaz. Konu anlatımlarını beğenen ziyaretçiler de isterlerse üye olup cevapları da görebilirler..

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Ocak 2013, 03:40:48
Siz zaten farklı zamanlarda destekte bulunan arkadaşlarımızdan birisiniz, vesile ile tekrar teşekkürler..  :)

sayın sponsor üyemiz :)

Sizin yaptığınız masraflar yanında bizim desteğimiz solda sıfır Hocam, asıl biz teşekkür ederiz  :)

Alıntı yapılan: YingYang - 19 Ocak 2013, 02:49:09
Eğer kapatılırsa ziyaretçi burada task anlatımının olduğunu nereden bilecek  ??? te buraya üye olacak  ??? :X

Hocam iyi niyetinizi anlıyorum, haklısınız ama eğer cf bu durumu öğrenecek olursa ve Türk üyeler yasaklanırsa, zaten ne bizim ne de ziyaretçilerimizin yapacağı task olmayacak  :(

Görev anlatımları açık kalıp, listeler kapatılsın, böylelikle ziyaretçiler de forumumuzda task anlatımlarının yapıldığını bilip üye olur ve listelerden faydalanırlar  :y

ElisaMcCline

Arkadaşlar bu bir kısır döngü...

Evet birilerinin gelmesi çok daha zorlaşacak, o yüzden aynı gerekçede hem ziyaretçiler üye olmak zorunda kalsın hem de dışarıdan gözükmesin rahat edelim olamaz.
Bu foruma dışarıdan bakıp da kayıtsız kalan adam, zaten bize uygun değildir, sadece kendi menfaati peşindedir, gelmesin hiç.
Forum üye sayısı da umurumda değil, sizin de olmasın. Beğenen gelir, beğenmeyen gelmez. Zorla kimseyi üye yapamam.

Tek derdim CF... Ama daha önce de belirttiğim gibi.. Size benzer kişileri buraya davet edebileceğiniz tek yolu da bunları kapatarak engellemiş oluyoruz.
Bunu da kimse atlamasın.
Çok hızlı karar verilebilecek bir konu değil bu bana göre.. bu yüzden ben okumaya, yeni görüşleri de almaya devam etmek istiyorum, bir süre daha.