Anket - Forum task anlatım alanları ziyaretçilere kapatılsın mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 19 Ocak 2013, 02:31:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Yorumun için teşekkürler sicher;
benim fikrimde gelen zaten geliyor iyi olanlar aramızda kalıyor ;görmeden de gelirler gibi geliyor bana ;yoksa yukardan izlemeye devam edenler daha çok olucak dünki görevde dikkat ettim gene yeni gelen arkadaşlarımız oldu onun dıında 6-7 ziyaretçi azalmadı :) misal ben bir süre deneyeceğim ne kaybediceğimi merak ettiğim için bu şekilde;forumumuzda bu durum olduğu sürece "ban" olayının yaptırımı hiçbir şekilde kalmıyor;forumumuzun bu durumda benim fikrim kaybedecek birşeyim olmaz bende yukardan bakabilirim,veyahut gelirim şunu yapın der gidebilirim;benim bunları söylemekteki amacım kişi sayımızı artırıp listeleri daha çabuk toparlayalım akıl akıldan üstündür mantığı yoksa sen yukarda dur ben yukarda durayım kimse birşey yapamayacak durumda kalır forumun görev takımı diyebileceğimiz;bekeli arshi ve tolgacan zaten kendileri bunları rahatlıkla yapabiliyorlar forumda olsalar da olmasalar da onlar sizin, benin için çaba harcarken bazı arkadaşların üye olmadan üyeyse bile foruma girme zahmetini göstermeden yukardan bakmaları bana garip geliyor kimseyi yemiyoruz biz iyi çocuklarız vallahi :) tüm çabalar hep beraber kazanalım mantığında gizli:
tolgacanı bina gibi düşünün sağlam durması için kolonları sağlamlaştırmak lazım yukardan yada foruma gelip 1-2 şey yazıp gitmek olmaz ;kolonları sağlamlaştırmazsak yakın zamanda bina[tolga,arshi,bekeli] çöker bizlerde o çöken binanın altında kalırız umarım net söyleyebilmişimdir ne demek istediğimi :)

Kısaca forumlar paylaşım alanı olsa da her kısmın paylaşılması zarar getirir...

sicher

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ocak 2013, 15:09:37
Yorumun için teşekkürler sicher;
benim fikrimde gelen zaten geliyor iyi olanlar aramızda kalıyor ;görmeden de gelirler gibi geliyor bana ;yoksa yukardan izlemeye devam edenler daha çok olucak dünki görevde dikkat ettim gene yeni gelen arkadaşlarımız oldu onun dıında 6-7 ziyaretçi azalmadı :) misal ben bir süre deneyeceğim ne kaybediceğimi merak ettiğim için bu şekilde;forumumuzda bu durum olduğu sürece "ban" olayının yaptırımı hiçbir şekilde kalmıyor;forumumuzun bu durumda benim fikrim kaybedecek birşeyim olmaz bende yukardan bakabilirim,veyahut gelirim şunu yapın der gidebilirim;benim bunları söylemekteki amacım kişi sayımızı artırıp listeleri daha çabuk toparlayalım akıl akıldan üstündür mantığı yoksa sen yukarda dur ben yukarda durayım kimse birşey yapamayacak durumda kalır forumun görev takımı diyebileceğimiz;bekeli arshi ve tolgacan zaten kendileri bunları rahatlıkla yapabiliyorlar forumda olsalar da olmasalar da onlar sizin, benin için çaba harcarken bazı arkadaşların üye olmadan üyeyse bile foruma girme zahmetini göstermeden yukardan bakmaları bana garip geliyor kimseyi yemiyoruz biz iyi çocuklarız vallahi :) tüm çabalar hep beraber kazanalım mantığında gizli:
tolgacanı bina gibi düşünün sağlam durması için kolonları sağlamlaştırmak lazım yukardan yada foruma gelip 1-2 şey yazıp gitmek olmaz ;kolonları sağlamlaştırmazsak yakın zamanda bina[tolga,arshi,bekeli] çöker bizlerde o çöken binanın altında kalırız umarım net söyleyebilmişimdir ne demek istediğimi :)

Kısaca forumlar paylaşım alanı olsa da her kısmın paylaşılması zarar getirir...

gayet net ti anladım ne demek istediğinizi 1 elin nesi var 2 elin sesi var,birlikten kuvvet doğar vs. vs. son cumlenizi tam olarak anlayamadım " Kısaca forumlar paylaşım alanı olsa da her kısmın paylaşılması zarar getirir... "

djsugar

bence kapatılmasın arkadaşlar diyor aktiflik diye ama bence aktiflikten çok çöplüğe döner forum ziyaretçiken bakamıyoruz üye olduk bişey açalım gibisinden forumun kurallarına bakmadan saçma sapan konularla dolar bende yapmayı bilmiyordum task bugün üye oldum öğrendim ve forumdaki bir kaç kişiyi ptc sitelerindede gördüğümden hem takip hemde yardım amaçlı aranıza katılmak istedim.

hakanatik01

Katılıyorum kapatılmasın:)  ama Paralı Olsun VIP üyelik kısmı olsun orada aylık cüzi bir ücret ödeyelim  yararlanmak isteyen sol üstteki "Bağış" kısmından yollar o kısmı görebilirler böylece bedavada olmasın ; foruma katkımız olur  hem böylece çöplük olmasınında önüne geçilebilir  ;)

arshi

Bence de kapatılmasın. Yabancı IP lilere de karışılmasın -özellikle doğu bloğu- onlar da insan, hümanist olun lütfen kırmızı ışıklılar :)

tolgacan86

Alıntı yapılan: Arshi - 22 Şubat 2013, 20:08:06
Bence de kapatılmasın. Yabancı IP lilere de karışılmasın -özellikle doğu bloğu- onlar da insan, hümanist olun lütfen kırmızı ışıklılar :)

:)) :))

hakanatik01

Alıntı yapılan: Arshi - 22 Şubat 2013, 20:08:06
Ninjalar da kapsama alanına alınsın  :g :g :g

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Şubat 2013, 20:15:28
Ninjalar da kapsama alanına alınsın  :g :g :g
Kesinlikle karşıyım sis bombası atıyorlar sonraaa  :D  :D  :D

Şakaaa Tüm ninjalara kapımız sonunaaa kadar açık efendim.
yeni listelerde görüşmek üzere..  :y

AnilK

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Şubat 2013, 20:01:41
Katılıyorum kapatılmasın:)  ama Paralı Olsun VIP üyelik kısmı olsun orada aylık cüzi bir ücret ödeyelim  yararlanmak isteyen sol üstteki "Bağış" kısmından yollar o kısmı görebilirler böylece bedavada olmasın ; foruma katkımız olur  hem böylece çöplük olmasınında önüne geçilebilir  ;)

Nedense bu fikri çok sevdim  :P

Uniquehero

Bir forum müdavimizin dediği gibi task dan 10$ kazanan 1$ atsın yada aylik tasklara göre bir miktar belirlensin ödeme yapalim hem siteye katkimiz olsun hemde cevaplar bu kisilere acik olsun