Anket - Forum task anlatım alanları ziyaretçilere kapatılsın mı ?

Başlatan ElisaMcCline, 19 Ocak 2013, 02:31:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

tolgacan86

Ben hepinizi seviyorum :g

Anıl hocam çalışmalara başla lütfen en kısa zamanda halledelim şu işi :)

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 22 Şubat 2013, 20:20:02
senin sevdiğini ben de severimm  :g

Kardeşim benim  ;)
Anıl Hocam'da bu fikri sevdiğine göre Elisa Hocam'dan da yorum bekliyoruz  :)

arshi

IBAN no gönderiyorum.

Sahi, bunca zamandır bu konu hakkında fikir belirtenlerin düşüncelerinde hiçbir değişme olmadı mı?

hakanatik01

Bencede halledinatıyorum misal 5$-10$ yaparız aylık hem kimsenin cebine zarar olmaz hemde task gelirse kazanırlar gelmezsede foruma yardım etmiş olurlar misal son 1 haftaki kazanaçlar ortada elimizi taşın altına koymak lazım hem bu durumda ziyaretçi olmak isteyen gitsin olsun
@Uniquehero dediği zor bir olay kimin ne kaznadığını bilemyiz en güzeli VIP sistemini getirmek olur hem ziyaretçiler göremez hem foruma katkı olur ;) yönetim tartışssın bunu :) istemeyen gelmez VIP olmaz kimseyi zorlamıycaz sonuçta :P

Liste yayınlayanada o ay indrim uyguladıkmı nasıl millet liste için çalışır bak görün :g :g

Benim ninjalığımın sebebi odur benim fikrim değişmedi sizler orada çabalarken 2-3 kişi forumda duruken hesaplarınızı liste yapamk için harcarken tepemizde 5*-6 kişinin olmasını sevmiyorum ben :) yapıcan paralı insin hepsi aşağıa :D ki zaten forumda bazı arkadaşların 2 hesapları var :P 1 parayla 2 üyelik amış gibi olurlar :P  :g

abcb

İki gün önce hazır listeye konduğumda anladım bu durumun ne kadar sinir bozucu olduğunu

Burada arkadaşlarımız liste hazırlamak için training hesaplarında boğuşuyor, tepelerinde kaç kişi, ne foruma faydaları var, ne listeye
Vicdanları da sızlamıyor

İşin kötü tarafı şu, yakında bu durum birçok kişi tarafından öğrenilecek, ziyaretçi sayısı 45 ken 150'ye 200'e çıkacak

Hem foruma faydamız olmalı, hemde tabiri caizse artık emek hırsızlığı bitmeli, kesinlikle Hakan' sonuna kadar katılıyorum

hakanatik01

Onu bunu bilmem bombamı atıp tepenize çıkmaya gidiyorum Arrow'un yeni bölümü gelmiş arada uğrarım  :g