Help us Locate Different Stores on a Map (b2) Doğru/Yanlışlar YENİ GÖREV

Başlatan tolgacan86, 21 Ocak 2013, 23:59:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

clixsense de matomy offersların içerisinde de var aynı tasklar biliyorsunuzdur belkide. ama ücretleri düşük bu görev için 4 cent mesela. devam etmek isteyen olursa ilgilenebilir. birde para bir süre sonra hesaba geçiyor

abcb

Alıntı yapılan: enderege - 23 Ocak 2013, 03:37:32
Bende bu saate kadar kaldım. 1.5$ aldım. %100 deyim. Ama artık gözler dayanmıyor. Herkese iyi geceler. Emeği geçenlerede ayrı ayrı teşekkürler.  :)

Tebrikler Ender Hocam, sanırım yarına da kalır, yarın da devam edebilirsiniz  :)

arshi

Alıntı yapılan: enderege - 23 Ocak 2013, 03:37:32
Bende bu saate kadar kaldım. 1.5$ aldım. %100 deyim. Ama artık gözler dayanmıyor. Herkese iyi geceler. Emeği geçenlerede ayrı ayrı teşekkürler.  :)
Yine de iyi performans yapmışsın enderege, tebrikler :)

ballondor, kota doldurduysan orada da "ty hard work" diyecektir. Doldurmadıysan şayet oradan düşük komisyon almaktansa probux ya da neobux u tercih etmen daha iyi olabilir. Sen bilirsin tabii :)

FilmsizKalma

listeyi bu hale getirenlere teşekkür ederim. Ancak konu başında arhsinin anlatımı gibi bir anlatım olması gerekir diyorum demeden geçemiyorum..

Ayrıca Yingyang  (k) (k) (k) sen anladın işte  (k)

ballondor

Alıntı yapılan: arshi - 23 Ocak 2013, 03:42:46ballondor, kota doldurduysan orada da "ty hard work" diyecektir. Doldurmadıysan şayet oradan düşük komisyon almaktansa probux ya da neobux u tercih etmen daha iyi olabilir. Sen bilirsin tabii :)

kota doldurup bırakmıstım bakmamıstım oraya ögremiş oldum teşekkürler :)  neo da - leri tire sandıgım  ve yazmadıgım için  antreman ı geçemediğim için kaldı  :( probux ı da tamamlamıştım. teşekkürler önerilerin için

FilmsizKalma

Thanks for your hard work!

94 tane yaptırdı. %96 olmuştu..1 tanesi benim hatamdan %2 düştü. Arshinin 2. sayfa sorunsuz çalışıyor.

abcb

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Ocak 2013, 05:02:12
Thanks for your hard work!

94 tane yaptırdı. %96 olmuştu..1 tanesi benim hatamdan %2 düştü. Arshinin 2. sayfa sorunsuz çalışıyor.

Tebrikler FilmsizKalma  (p) (p) (p) ve tabi geçmiş olsun  :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: abcb - 23 Ocak 2013, 05:09:43
Tebrikler FilmsizKalma  (p) (p) (p) ve tabi geçmiş olsun  :)

teşekkür ederim :)
Probuxta  çekimler arası sınır varmış ya   
You need to wait 5 days before make another cashout.
Paramı alamcayağım :D

abcb

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Ocak 2013, 05:17:21
teşekkür ederim :)
Probuxta  çekimler arası sınır varmış ya   
You need to wait 5 days before make another cashout.
Paramı alamcayağım :D

Büyük ihtimalle bende alamayacağım, yine de şimdiden hayırlı olsun task kazançlarımız  :)