Help us Locate Different Stores on a Map (b2) Doğru/Yanlışlar YENİ GÖREV

Başlatan tolgacan86, 21 Ocak 2013, 23:59:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

:D:D çok bekler bu kez ama demedi demeyin :D :D yapsak dükkan onların ama zor bir görev normalde biliyorsunuz ; sizinle konuşmaya bile fırsat bulamayız :P   herkes gene task yapıyor der giderdiniz  :g :g

arshi

Yav sadece street adress dedim ama hata ettik galiba:P "Business Name" ve "Street Aaddress"i aynı olup diğer adres bilgileri değişik olanlar var galiba. Liste paso hata veriyor çünkü :S

hakanatik01

oh oh :D :D en doğru liste diye yeni açarız bu ziyaretçiler için kalsın  :D :D kolay gele ben kendimi ziyaretçi moduna aldım :D 2 siteden ;training modu geçemeden atıldım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ocak 2013, 00:41:54
:D:D çok bekler bu kez ama demedi demeyin :D :D yapsak dükkan onların ama zor bir görev normalde biliyorsunuz ; sizinle konuşmaya bile fırsat bulamayız :P   herkes gene task yapıyor der giderdiniz  :g :g

walla bekliiicekler galiba Hakan :D
Rus olanı o yüzden görememişim az önce :D 15dk yı geçince her yerde görünmüyor ama farketmez :D
Yenileri geliyor 1 tane de mısır dan misafir var :)
IP Country: Egypt

Yanlış anlaşılmasın, sadece bu konuya bakan ziyaretçiler bunlar ;)

ben sıkıldım, dileyen bakabilir bu sayfadan :)
http://www.gelirkapisi.com/who/?start=0;show=all;sort=user;asc  (ziyaretçiler üstte olacak şekilde sort ediyor :)

tolgacan86

RW'sde $0.3 da kaldım.. atıldım şimdi.. trainingi geçemeden atılmakta iyi aslında çünkü trainingde full test sorusu oluyor onları aynen al..

@arshi buzamana kadarkilerde olan oldu bundan sonra alalım komple hepsini.. ne olur ne olmaz..

tolgacan86

bizim rus kayıt bile oldu, elisa hocam adam belki paylaşımda bulunacak listeye katkı sağlayacak onaylasanız adamı merak ettim ne yapacak :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 22 Ocak 2013, 01:10:15
bizim rus kayıt bile oldu, elisa hocam adam belki paylaşımda bulunacak listeye katkı sağlayacak onaylasanız adamı merak ettim ne yapacak :g :g
PM le gönderiyorum bilgiyi. Arkadaşa kibarca çıkışı gösterdim :)
Dışarıdan seyret dedim, ücretsiz :)) :)) :))

hakanatik01

tolgacan86

Cevabı aldım, hadi canım rus salatası yapmaya devam et sen :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Ocak 2013, 01:18:39
Russa gelsin ne demişler önemli olan rus güzelliği  :P
Yok bu çirkin çıktı :D resimli CV sini isteidim :D Artık özgeçmiş vermeyenleri üye yapmıyoruz :D