45$ Payza-Paypal Takas

Başlatan halisekarakaya, 23 Ocak 2013, 17:52:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: nouma26 - 27 Ocak 2013, 23:12:39
Gokhan karışmak gibi olmasın ama fast cash mega sıtesıne yatırım dusunuyordun sanırım.Orası payza kabul edıyor...Çekerken de artık lıberty cekersin  :D

Evet hocam düşünoyrum. Ama önce bi ödeme yapmam lazım. oyüzden 45$ takas lazım. Ama bulamıcaz gibi. Pek Payza isteyen yok.

bekeli

Alıntı yapılan: gokovic - 27 Ocak 2013, 23:18:20
Evet hocam düşünoyrum. Ama önce bi ödeme yapmam lazım. oyüzden 45$ takas lazım. Ama bulamıcaz gibi. Pek Payza isteyen yok.
Paypal ödemen yurt dışına mı  ???

gokovic

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Ocak 2013, 23:24:48
Paypal ödemen yurt dışına mı  ???

Yok değil. Bizim forumdan birine.  :g

bekeli

@Halise konuyu açmış. Önce onun derdini çözelim.
@Halise  pm atıyorum şimdi size..

hakanatik01

bende konu açayım bari şu konuyu bir kapattırın da :D   

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Ocak 2013, 23:46:04
bende konu açayım bari şu konuyu bir kapattırın da :D   

Pm attım ama halise çıkmış sanırım .. Halise'nin ihtiyacını hallederim. Ama seninki beni aşar Hakan  :X

hakanatik01

:) önemli değil maksat işlerimiz görülsün benim acelem  yok dediğim gibi :) boş boş duruyor birinin işine yarasın kullanacak olan varsa diye yoksa birebir takas yaparım ben; :) payzada dolar; paypalda dolar değil mi yahu kur yazıyonuz ben anlamıyorum o işlerden :) paypal dan payzaya yollayıncaya kadar kurun değerimi artıyor; düşüyor noluyor anlam veremiyorum henüz;
alan olursa ne ala olmazsa payza da işe yarar birgün bir yere yatırırız gider değil mi :) ters satıcı dedikleri böyle oluyor işte tersim pistir :D :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Ocak 2013, 00:20:02
:) önemli değil maksat işlerimiz görülsün benim acelem  yok dediğim gibi :) boş boş duruyor birinin işine yarasın kullanacak olan varsa diye yoksa birebir takas yaparım ben; :) payzada dolar; paypalda dolar değil mi yahu kur yazıyonuz ben anlamıyorum o işlerden :) paypal dan payzaya yollayıncaya kadar kurun değerimi artıyor; düşüyor noluyor anlam veremiyorum henüz;
alan olursa ne ala olmazsa payza da işe yarar birgün bir yere yatırırız gider değil mi :) ters satıcı dedikleri böyle oluyor işte tersim pistir :D :D
Benim için de öyle ama reelde öyle değilmiş maalesef  öğreniyoruz işte ,kur soruldunda  :D
Bana kalsa payzadaki 1 dolar paypalda da bir dolar ama paypal değerliymiş bu sıralar  :D
Dönemsel bir durum.Payza'nın da değerli olduğu ,bulunmadığı bir süreç vardı.2.20 kurdan satıldığını bilirim  :D ya da satılmaya çalışıldığını  :D
Hayırlısı  :)

halisekarakaya

Hocam bu konu kilitlenecekti  :D
Hala 9 emir  :D :D :D
Arada hakanın konusu kaynadı  :)

bekeli