NEOBUX UYARISI !

Başlatan sumercan, 24 Ocak 2013, 04:33:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 12 Eylül 2013, 01:34:19
Ama işte sabah 7 den akşama kadarda hiç bir reklama tıklamadınız uyarısı verip duruyor. RR leri kiralayalı 3 gün oldu daha 1 tanesi click yaptı, diğerleri hiç oralı değil, acaba bu sebeptenmidir diye düşünüyorum :)

Fkork arkadaşımızın bahsettiği gibi.. sizin öncelikli online zamanınız önemli bu konuda.
Her gün mutlaka hangi saatlerde internette olabiliyorsunuz konusu.
reklamlarınız 19:45 de açıldıktan sonra, sabah 07:00 a kadar tıklamanız en doğrusu ( eğer bu saatlerde mutlaka online oluyorsanız.

gelen uyarıya takılmayın.
Her sabah 07:00 da yeni gün başlıyor neobux server saatine göre. Ve 19:45 de reklamlarınız açılıp da onlara tıklayana kadar da o uyarı çıkar.
turuncu reklamlarınızı tıklayıp bitirdiğinizde de kaybolur. Standart bir uyarıdır,
ve bahsettiği üzere, gün başlamış ve siz hala o reklamlar açılmadığı için henüz tıklarınızı yapmamışsınızdır.

hamzakursad

Peki o uyarıyı verdiği zaman diliminde referanslarım tıklamaz gibi bir durum söz konusu değil değil mi? neticede öyle yada böyle hergün tıklıyorum  o reklamlara..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 12 Eylül 2013, 02:29:57
Peki o uyarıyı verdiği zaman diliminde referanslarım tıklamaz gibi bir durum söz konusu değil değil mi? neticede öyle yada böyle hergün tıklıyorum  o reklamlara..

Hayır, referanslarınız tıkladığı sürece tıklarınız hesabınıza yansır.

O kuralı tam anlatayım:
Neobux için TR saatine göre gün 07:00 da başlayıp, ertesi gün 07:00 da bitiyor.
Bu zaman içinde siz turuncu olan reklamlarınızı tıklamalısınız.
tıkladığınız sürece ( şu anda olduğu gibi ) hiçbir saatte sorun yok. (19:45 de de tıklasanız, sabah 07:00 a 10 dk kala da, farketmez)

Eğer gün kaçırırsanız;
Tıklamadığınız günün ertesi günü ref gelirlerinden mahrum olursunuz.

Örneğin, bugün tıklarınızı 07:00 a kadar yapmadınız diyelim:
Ertesi günün başlangıcı olan 07:00 ile bir sonraki günün sabahı 07:00 a kadar size gelen ref tıklarınız hesabınıza yansımaz. ( toplam 24 saat)

hamzakursad

Tamamdır teşekkür ederim :) neobux ın refleri probuxa göre biraz daha uyuşukmuş anlaşılan  (d)

hamzakursad

$0.015 +1 reklam çıktı arkadaşlar :)

hakanatik01

Teşekkürler;
Aslında neobux reklam uyarısın forumda olmamasının sebebi kendine ait böyle bir sisteminin olması :) İsmide "adalert" sende kurulu değilse kurmanı tavsiye ederim :) PC başında olduğun sürece reklam geldiğinde ötüp uyarıyor seni böylece büyük olsun küçük olsun reklam kaçırmazsınız;

http://www.neobux.com/m/ad/

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 12 Eylül 2013, 15:04:22
Tamamdır teşekkür ederim :) neobux ın refleri probuxa göre biraz daha uyuşukmuş anlaşılan  (d)

O iş biraz karışık, ilerleyen günlerde görürsün ;)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 12 Eylül 2013, 16:59:48
Teşekkürler;
Aslında neobux reklam uyarısın forumda olmamasının sebebi kendine ait böyle bir sisteminin olması :) İsmide "adalert" sende kurulu değilse kurmanı tavsiye ederim :) PC başında olduğun sürece reklam geldiğinde ötüp uyarıyor seni böylece büyük olsun küçük olsun reklam kaçırmazsınız;

http://www.neobux.com/m/ad/

Neoda tüm reklamlar herkese aynı anda çıkmıyor. 2dk yı bulan farklar var. bu da o reklamın kredisi az ise, hiç görememeniz bile anlamına gelebiliyor.
Ve çok fazla micro geliyor, bayağı bir gereksiz mesaj olacaktır düşüncesiyle de gerek duymadık aslıda :)

hamzakursad

İlgilendiğin için teşekkürler, Adalert ı bende kurdum 2-3 gün önce. Günlük reklam tıklarım ve minijobslarım 5-10 arttı diyebilirim :) Sadece $0,015 lik reklam olduğu için belirtmek istemiştim  O:-)

hamzakursad

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Eylül 2013, 17:15:01
O iş biraz karışık, ilerleyen günlerde görürsün ;)

Neoda tüm reklamlar herkese aynı anda çıkmıyor. 2dk yı bulan farklar var. bu da o reklamın kredisi az ise, hiç görememeniz bile anlamına gelebiliyor.
Ve çok fazla micro geliyor, bayağı bir gereksiz mesaj olacaktır düşüncesiyle de gerek duymadık aslıda :)

Bilmiyordum, bilgilendirme için sağol :) Şu karışık işler konusunda az biraz yardımcı olsanız :) yaklaşık 1 hafta sonra çoğu yerden 2 şer 3 er ödeme almaya başlayacam, nerelere yatırım yapabilirim bu konuda biraz tecrübesizim ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak :)

hakanatik01

Benim anladığım karışıktan kasıt ilerleyen günlerde ref konusunda probuxta attan düşmüşe dönen çok olduda :)) nasıldı refleri ne hale geldi naletler :)