Help us Mark Store Locations on a Map

Başlatan gokovic, 24 Ocak 2013, 12:10:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: visitor - 24 Ocak 2013, 20:14:38
Selamlar herkese öncelikle

bu sarı yuvarlağı nerden açıyoruz bir türlü bulamadım

Merhaba Visitor, forumumuza hoşgeldin  :)
Ortadaki beyaz yuvarlağa tıklayarak sarı yuvarlağı istediğin yere taşıyabiliyorsun
[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/6_zps79fa092c.jpg[/img]
Kenardaki beyaz boşlukları da sürükleyerek sarı yuvarlağı istediğin kadar açıp kapatabiliyorsun
[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/7_zps14f18f02.jpg[/img]

visitor

teşekkürler, bende Try this link first! linkini; google haritayı farkılı pencerede açıp saatlerdir sarı halka arıyordum :) meğer taskın içindeki haritada varmış

abcb

Rica ederim  :)
Task yaparken olur böyle şeyler  :)

mehdi1995

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ocak 2013, 15:30:20
mehdi yaptı ne yaptıysa oda görev yapmaya başladı ve birden çok hesapta usta dün sırf o doldurdu ödeme kanıtlarını  nerdese :g :g :g

Alıntı yapılan: abcb - 24 Ocak 2013, 15:44:44
Ani misafir baskınına uğramasaydım dün Mehdi'yi geçip 6 ödeme alacaktım ama 2. yi bile yapamadım  :g :D
Bir dahakine ablalara öncelik Mehdicim  :g  :D

Yahu probuxtan 5 tane ödeme aldım 3 tanesi akşam yaptıklarım zaten eğer sabahtan pc nin başına otursaydımm offf offf böyle görevlerin gelmesini dört gözle bekler oldum artık sabahtan başlayacam tuvalet yok yemek yok elisa hocam onlara el atacakmış sağolsun  (d)

Tabii ki elif abla sen de kazan ben de kazanayım yahu binlerce geliyor bölüşürüz biz :D :D

abcb

Alıntı yapılan: hayyaksi - 24 Ocak 2013, 20:45:30
Tabii ki elif abla sen de kazan ben de kazanayım yahu binlerce geliyor bölüşürüz biz :D :D

Aslan kardeşim benim  :)
Ben sana Konya usülü her türlü börek etliekmek servisi yaparım sen task yaparken ama bir ay sonra 30 kilo alırsan da şaşırma  :D

mehdi1995

Alıntı yapılan: abcb - 24 Ocak 2013, 20:52:00
Aslan kardeşim benim  :)
Ben sana Konya usülü her türlü börek etliekmek servisi yaparım sen task yaparken ama bir ay sonra 30 kilo alırsan da şaşırma  :D

Süpersin be abla 1 senedir kiloyu sabitledim ne kadar yesem de kilo alamıyorum senin sayende hem kazanacağım hem de kilo alacağım bir taşla iki kuş :D :D

abcb

Alıntı yapılan: hayyaksi - 24 Ocak 2013, 20:55:39
Süpersin be abla 1 senedir kiloyu sabitledim ne kadar yesem de kilo alamıyorum senin sayende hem kazanacağım hem de kilo alacağım bir taşla iki kuş :D :D

Abla nolur yeter artık kusacam 50 kilo aldım dersen de dinlemem yediririm zorla  :g
Task yaptığın sürece yedirmeye devam  :g

mehdi1995

Alıntı yapılan: abcb - 24 Ocak 2013, 20:58:58
Abla nolur yeter artık kusacam 50 kilo aldım dersen de dinlemem yediririm zorla  :g
Task yaptığın sürece yedirmeye devam  :g

Demem valla sabahtan oturdum mu bir de senin yemek desteğini arkama aldım mı senin yerine de yapmaya başlarım , bak 3. kuş da oldu senin tasklarla uğraşmana gerek kalmadı abla :g :D

abcb

Alıntı yapılan: hayyaksi - 24 Ocak 2013, 21:05:44
senin tasklarla uğraşmana gerek kalmadı abla :g :D

Sağol ablacım benim, istediğim cümle buydu zaten  :g

50 site tıklamak ve kilo almak isteyen birisi varsa bana pm atsın  :g

tolgacan86

etli ekmek deyince akan sular duruyor benim için :) Hiçbir zaman hayır diyemem  O:-)