Help us Mark Store Locations on a Map

Başlatan gokovic, 24 Ocak 2013, 12:10:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

ASıl hesap değil kesinlikle. Farklı hesap. Farklı İP le bağlandığınızda o ülkeye çıkan tasklar geliyor ekrana. Ancak birçok sitede bunu yapamazsınız banlanma sebebidir. Şimdilik probuxda sıkıntı yok farketmiyor giriyoruz.. Amerika, İngiltere, Kanada, Avusturya ülkelerini tercih etmenizi tavsiye ederim en güzel tasklar ve en fazla tasklar onlara çıkıyor..

ballondor

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 25 Ocak 2013, 00:02:17
ASıl hesap değil kesinlikle. Farklı hesap. Farklı İP le bağlandığınızda o ülkeye çıkan tasklar geliyor ekrana. Ancak birçok sitede bunu yapamazsınız banlanma sebebidir. Şimdilik probuxda sıkıntı yok farketmiyor giriyoruz.. Amerika, İngiltere, Kanada, Avusturya ülkelerini tercih etmenizi tavsiye ederim en güzel tasklar ve en fazla tasklar onlara çıkıyor..

teşekkürler :-[

sicher

bu ne ara çıktı tuhh kaçırdık

Coulers79

Türkiye'de yoktur sanırım 2$'lık böyle basit görev.

arshi

Ben capon görevi gelir diye bekliyordum, bir kaç gündür göremiyoruz kendilerini :D Lakin bu görevin b2 si eklenmiş, b1 ini çok yaptık yaa.. :D

abcb

Alıntı yapılan: arshi - 25 Ocak 2013, 02:58:52
Ben capon görevi gelir diye bekliyordum, bir kaç gündür göremiyoruz kendilerini :D Lakin bu görevin b2 si eklenmiş, b1 ini çok yaptık yaa.. :D

Desenize iki gün bu görevi yapacağız, ben sevdim ama bu görevi, 10 tane yaptım çok sevdiğim için  :g
Proda bize küstü zaten  :(

arshi

10 tane iyiymiş 50 tane minik sarı adam eder :D

Bir tane daha eklenmiş o kolaya benziyor.
Sadece benziyormuş. :D

abcb

Alıntı yapılan: arshi - 25 Ocak 2013, 03:20:19
10 tane iyiymiş 50 tane minik sarı adam eder :D

Bir tane daha eklenmiş o kolaya benziyor.

Matematiğinde kuvvetliymiş, hay maşallah  :g

hakanatik01

buna başladım ben daha basit 2 sayfaya 0,03clixsensede ;
"Can You Find the Provided Mobile App Name on this Website?"
%90 linklerde kırık zaten no deyip geçilebiliyor;
Linkin üstünde durduğumuzda crowdflowers' ise direkt "no" yoksa yes %90 ;ama linke tıklama zorunluluğu var;
2 tane no varmış :) demek istediğim eğer linkin üstüne geldiğinizde CF ise linkin bizi yönlendirdiği sayfa;
No: the site does not offer any product description.

bu şekildeyse en alttaki no'yu seçip diğer durumda yes deyip geçin;

arshi

Sana bi pm attım görevini ayarlayınca bakıver Hakan :)