Help us Mark Store Locations on a Map

Başlatan gokovic, 24 Ocak 2013, 12:10:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Ocak 2013, 11:54:13
Birde bekeli vardı sahi oda işim var diyor bakamıcam diyor ama kalkmıyor pc başından.. Neyse hayırlı cumalar..

Çünkü bekeli'nin işi PC başında geçiyor :D :D :D

sicher

size de hayırlı cumalar bu tasklardan gunluk 15-20 dolar arası kazan biri var mı bu kişilerden hep task hep task eger varsa ii normal hayattaki işle birebir olur

abcb

Türkiye'de olduğunu sanmıyorum çünkü task az çıkıyor

bekeli

Alıntı yapılan: sicher - 25 Ocak 2013, 13:20:02
size de hayırlı cumalar bu tasklardan gunluk 15-20 dolar arası kazan biri var mı bu kişilerden hep task hep task eger varsa ii normal hayattaki işle birebir olur

Gelen taskin kolaylığına ve task gelme sıklığına bağlı olarak değişir. Normalde her bir taskin kotası var. 100 tane civarında yaptığınızda o göreve tekrar giremiyorsunuz(bunu da yeni hesap açarak çözen arkadaşlar var). Geçen gün güzel bir task denk geldi mehdi arkadaşımız bir günde 40 küsür dolar kazandı. Ama bu her zaman olmaz. Her zaman kolay task (aslında o task kolay değildi ancak forumda güzel bir liste oluşmuştu) gelmez. Bazen de task olur ama vakit olmaz. Size de bağlı yani..

hakanatik01

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Ocak 2013, 11:54:13
Valla yok ya :( tolgacan x yaşına gelmiş evde oturuyor..Arshi desen yaşı belli değil sıknıtıları var liste yapıyor..Task bulamazsa chip listesi.. Bir hakanatik var işi olan onunda  butik oteller zinciri var onun zinciri ile oynuyor.. Bende burda deli gibi sabah akşam hiç uyumadan cevap yazıyorum işte..Bizim iş böylee  ..Birde bekeli vardı sahi oda işim var diyor bakamıcam diyor ama kalkmıyor pc başından.. Neyse hayırlı cumalar..
:)) :))

sicher

anladım
demitten beri uğrasıom idare eder bişey geldi clixsenseden 0.48 aldım  :-[

hakanatik01

Nekadar doğru bir teorem bilemem ama clixplanet bu görevde sanki daha az nazlı gibi geldi daha az yanlış çıkıyor :)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Ocak 2013, 15:16:22
Nekadar doğru bir teorem bilemem ama clixplanet bu görevde sanki daha az nazlı gibi geldi daha az yanlış çıkıyor :)

Kesinlikle çok doğru bir tespit Hakan
Bu görevi orda henüz yapmadım ama önceki görevlerde en az nazlanan clixplanetti

ikose

bende tam tersi oldu en güzel c.sense gitti
c.planet te 1 sayfa yaptım diplerdeyim..
bu akşam bakabilirmiyıim bilmiyorum ama daha neoyu denemedim..

visitor

küçük adamı koymuşum haritaya... bakıyorum bakıyorum yok, bakıyorum bakıyorum yok, herhalde yok derken...bir de döndürdümki dana gibi tabelanın öndeymiş :)