Crowd Flower Task Uyarısı

Başlatan abcb, 26 Ocak 2013, 03:15:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

- Task'ın adı:  Are These Online Shopping Search Queries?
- Hangi sitede ve kazanç:  Neobux 0.12$, Clixsense 0,10$

Bu taskı yapmayan varsa kaçırmasın 50 tane yaptım. Uzun süredir 0.05$ üzeri bir task yapmamıştım. Oldukça kolay diğer ID konusunda da söylendiği gibi yapılıyor. Satın alınan, elle tutulan bir ürün varsa yes yoksa no diyoruz. 4 cevap var ben daha çok p ile başlayan ortadaki seçenekleri kullandım.

messli

Tamam Güzelde ID nedir Kardeş :D Böyle Paylaşimlar Yaparken ID mutlaka Belirtelim Tşkler :y

mstfgns

4 farklı level 0 taskı var. Makele olup olmadigini soruyor ve yazarını istiyor. Task başi 3 cent ve ortalamayi etkiliyor. Level atlamak isteyenler icin birebir.

sterkamed

clixsense de görevv yapıyorum ama bakiye ye yansımıyor neden acaba bilgisi olan varmı

Coulers79

Kaç tane yaptın genelde 2 sayfası 1 task sayılır. İsmi ne, yapanlar varsa belki cevap yazarlar.

sterkamed

iki tane yaptım, yo tamamlandı yüzde 80 le geçtim ama bakiye aynı profilime bakıyorum orda da task yapılmış görünüyor ama ortada ücret yok (zzz)

Coulers79

Büyük ihtmalle ilk iki sayfa quiz yani test oluyor, onlar için ücret yansımaz. Eğer yeniysen bu durum böyle. Testten sonra ücret yansıyor. Profil derken yaptığın sitedeki mi yoksa CF mi? CF ise orada para kazanmadıklarında yazar. Mesela CS ise miktarın yazması gerek. Yani task bitmiş, atılmış veya başka bir hata olmuş olabilir.

sterkamed

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Kasım 2015, 00:14:25
Büyük ihtmalle ilk iki sayfa quiz yani test oluyor, onlar için ücret yansımaz. Eğer yeniysen bu durum böyle. Testten sonra ücret yansıyor. Profil derken yaptığın sitedeki mi yoksa CF mi? CF ise orada para kazanmadıklarında yazar. Mesela CS ise miktarın yazması gerek. Yani task bitmiş, atılmış veya başka bir hata olmuş olabilir.

hocam biraz daha yaptım ama malesef 2 task 01 cent yansıyor halbuki sistemde task başı 01 cent yazıyor acaba bende mi bir sıkıntı var

Coulers79

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Kasım 2015, 00:05:33
Kaç tane yaptın genelde 2 sayfası 1 task sayılır.

Senlik birşey yok bazıları öyle oluyor zaten. 2 sayfa veya 2 task yapacak birşey yok.

tuncay539

Arkadaşlar taskleri neobux, clixsense, elite bunların hangisinden yapmak daha mantıklı? Yatırım yapmadan sadece task ve çıkan reklamlara tıklayacağım.