Clixsense'te Hayır Diyemeyeceğiniz Teklifim

Başlatan tolgacan86, 03 Şubat 2013, 22:37:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Yok canım çok sorun değil dikkatli olmak adına yazdım ,benim türkçem de çok kötü :)

Modem reset[baştan başlatıp] atıp cookilerini (çerezlerini ) mümkünse ccleaner programı ile temizledin mi?

SteRLiN

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Ağustos 2013, 15:06:53
Yok canım çok sorun değil dikkatli olmak adına yazdım ,benim türkçem de çok kötü :)

Modem reset[baştan başlatıp] atıp cookilerini (çerezlerini ) mümkünse ccleaner programı ile temizledin mi?

Modem reset atmadım sanırım ondan kaynaklanıyor olabilir o zaman sagol bilgilendirdiğin için.

tolgacan86

Geldim. Biraz beklettim sanırım.

SteRLiN eğer üye olduysanız bana clixsene k. adınızı ÖM ile atınız.

tolgacan86

Uzun süredir yokluğumda refimden üye olup devam eden arkadaşlara ödemeleri yapıldı, yapılan ödeme bilgileri ilk sayfadaki tabloda güncellendi.

Arkadaşlar teklifim bâkidir, ne zaman üye olduğunuzun veya ne kadar üye olduğunuzun önemi yok, üye olup tekliften yararlanmak isteyenler bana kullanıcı adlarını paypal adreslerini bildirmeleri yeterli olacaktır.

Ayrıca ödemeleri artık aylık yapmayacağım, göründüğü üzere arkadaşlarda çok fazla aktif değiller o yüzden belli bir miktar birikmesi adına 2-3 ayda bir yapacağım ödemeleri.

Tekliften yararlanmak isteyenler olursa, ilk sayfada gerekli bilgiler ve refli link verilmiştir :)

illisionist

"Ayrıca ödemeleri artık aylık yapmayacağım, göründüğü üzere arkadaşlarda çok fazla aktif değiller o yüzden belli bir miktar birikmesi adına 2-3 ayda bir yapacağım ödemeleri."

Demişsiniz, arkadaşlar aktif değil sözüne alındım valla, ben gayet aktifim ama free kullanıcıyım! Biriktirme konusu makul..
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

tolgacan86

Alıntı yapılan: illisionist - 15 Eylül 2013, 01:13:33
"Ayrıca ödemeleri artık aylık yapmayacağım, göründüğü üzere arkadaşlarda çok fazla aktif değiller o yüzden belli bir miktar birikmesi adına 2-3 ayda bir yapacağım ödemeleri."

Demişsiniz, arkadaşlar aktif değil sözüne alındım valla, ben gayet aktifim ama free kullanıcıyım! Biriktirme konusu makul..

Haklsınız genellemeye sizi dahil etmemeliydim özür dilerim.

Kayıt olan kişi sayısı çoktu teklifle birlikte ancak şu anda ödeme yaptığım yani siteyi kullanan kişi sayısı sadece 3, diğer 2 arkadaşta en son 1-1.5 ay önce tıklama yapmışlar sadece siz aktif devam etmektesiniz :)

illisionist

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Eylül 2013, 09:33:58
Haklsınız genellemeye sizi dahil etmemeliydim özür dilerim.

Kayıt olan kişi sayısı çoktu teklifle birlikte ancak şu anda ödeme yaptığım yani siteyi kullanan kişi sayısı sadece 3, diğer 2 arkadaşta en son 1-1.5 ay önce tıklama yapmışlar sadece siz aktif devam etmektesiniz :)

Her ne kadar ekran izleme zorunluluğu olsa da sevdiğim bir site bu, kolay kolay bırakmam şüpheniz olmasın...
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

tolgacan86

richman arkadaşımızda teklifimi kabul edip refim olarak kayıt yaptırmışsın hayırlı olsun.

illisionist arkadaşımızda üyelik yükseltmiştir. Ref komisyonu + diğer komisyon kazançları gönderilmiştir. İlk mesajdaki tablo ilk müsait olduğum zaman yenilecektir ;)

batuhankural

tolgacan86

Teşekkürler clixsense'teki üye adınızı yazarsanız özelden sevinirim.