Ysense (Clixsense) Ödemeleri

Başlatan bilge8408, 09 Ağustos 2011, 17:42:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calyente

Ödemeniz hayırlı olsun Bilge8408 :)

enderege

Hayırlı olsun bilge8408. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Konuyu zıplatalım;
En son ödemem;
[IMG]http://i1162.photobucket.com/albums/q540/bilge8408/clixproof_zps32dad549.png[/img]

Bu arada ;
5-6 aya kadar sitenin gidişatına göre kendi Clixsense takımımı kurmayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olmak isteyen, güvenilir arkadaşlar lütfen bana mesaj atsınlar. Belki süre uzun gibi gözüküyor ama ciddi bir plan-program yapılması lazım, takımın uzun soluklu olması için. O yüzden şimdiden konuşup tartışabiliriz.

Yardım istediğim nokta özellikle işin takip ve teknik boyutu olacak. (Reflerin dağılımı, online excell sheet ve takibi, görsel bir sayfa vs.) Parasal ve reklam anlamında büyük oranda işi üstüme alacağım. (Düzenli takım sayfası reklamları verilecek vs.)

Eğer 2-3 arkadaşla düzgün bir iş bölümü ve program yapabilirsek bu işi götürürüz diye düşünüyorum.
Bizim Filipinlilerden eksiğimiz mi var :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 30 Eylül 2014, 00:58:55
Bu arada ;
5-6 aya kadar sitenin gidişatına göre kendi Clixsense takımımı kurmayı düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olmak isteyen, güvenilir arkadaşlar lütfen bana mesaj atsınlar. Belki süre uzun gibi gözüküyor ama ciddi bir plan-program yapılması lazım, takımın uzun soluklu olması için. O yüzden şimdiden konuşup tartışabiliriz.

Yardım istediğim nokta özellikle işin takip ve teknik boyutu olacak. (Reflerin dağılımı, online excell sheet ve takibi, görsel bir sayfa vs.) Parasal ve reklam anlamında büyük oranda işi üstüme alacağım. (Düzenli takım sayfası reklamları verilecek vs.)

Eğer 2-3 arkadaşla düzgün bir iş bölümü ve program yapabilirsek bu işi götürürüz diye düşünüyorum.
Bizim Filipinlilerden eksiğimiz mi var :)

Ödemen hayırlı olsun Bilge ($)

Sanırım öncelikle Filipinlilerin ne yaptığını bilmediğim için, konu bana oldukça yabancı geldi.
Bu yüzden birşey de yazamadım :)
Muhtemelen başkakarı da çıkabilir bu konuda bilgisi olmayan. Biraz daha detay verebilirsen iyi olur sanki :)

nukhet

bilge8408 güzel ödeme hayırlı olsun :)

paragelsinde

bilge8408 hocam döktürmüşsün resmen bol kazançlar..

katılabilirim grup kurma planın varsa

abcb

Ödemeniz hayırlı olsun Bilge Hocam  :)
Sizin ödemeleri görenler clixsenseye akın edecek  :g

bekeli

Calyente

ikose

Ödemeniz hayırlı olsun Bilge hocam :)

Elisa hocama  katılıyorum, yapılan işin ne olduğunu bilmediğimizden sanırım yorum yapamıyorum  ???